- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
Aktív témák
-
M3xx
tag
Sziasztok!
GO SMS Pro-ban hogyan lehet elérni, hogy ott legyenek a kontaktok mellett a képeik, ahogyan a telefonkönyvben is van?
-
M3xx
tag
Jelentem vagy én rontottam el nagyon valamit, de hogy ez a MyBackup az ég világon semmit nem mentett le az apk-kon kívül... pedig be volt állítva... Se alkalmazások adatait, semmit.
-
M3xx
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés:
MyBackup-al (rootolt telefon) alkalmazások,adatok mentése majd Gyári beállítások visszaállítása után tökéletesen visszahozható minden fontos adat? Illetve root jog megmarad? -
M3xx
tag
Sziasztok!
Aki használja, lg camera nem exponál alul nektek? A gyári kamera alkalmazással (Galaxy S Plus) nekem ez a gondom, Camera 360 jól exponál, most kipróbáltam lg-t, ez is sötét képeket produkál... látszólag.
-
M3xx
tag
Sziasztok!
Egyszer már talán felvetettem a kérdést, de még azóta sem derült ki a választ számomra.
Szóval:
A már egyszer telepített, majd eltávolított alkalmazásokat még mindig tárolja valahol a rendszer, gondolom .apk-k formájában. Ez abból is kiderül, hogy playen van telepített és összes alkalmazások fül, utóbbiban a már használt alkalmazásokat újra letöltés nélkül lehet szimplán telepíteni. Nem mintha sokat foglalna, de engem baromira idegesít. Tudja valaki hol tárolja ezeket a rendszer? (Rootolt Galaxy S plus) -
M3xx
tag
válasz
atillaahun #41244 üzenetére
Utolsó off:
Elbeszélünk egymás mellett, én sem részletfizetésről beszélek, hanem arról, ha valaki így is úgy is 15-20ezres számlákat generál (márpedig fog), akkor mindegy, ha aláír hűséget egy nagyobb díjcsomagra, így odaadják egy összegben piti áron a készüléket. Saját esetemet tudom mondani, Tnél 100ezres S plus Mozaik L csomgaban, aminek havidíja 11e ft, amit lebeszélsz, ideadták 7e ft-ért pontok beszámításával egy összegben, nincs plusz részlet. Ez szerintem azért nem rossz üzlet. Se nekik se nekem...
-
M3xx
tag
válasz
atillaahun #41146 üzenetére
Na én meg így nem vennék sose, az első karcot én akarom rárakni!
Telefont venni csak fillérekért, hűségidőre... Kötbértől miért kellene félni, ha egyszer akarod fizetni amit telefonálsz...
-
M3xx
tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy a már egyszer telepített, de aztán törölt alkalmazásokat még tárolja valahol az android rendszer, gondolom az apk telepítőt, na hol van ez a hely?
Egyébként rootolt Galaxy S Plus-ról van szó. Nem mintha rengeteg helyet foglalna, de engem zavar az ilyesmi összeszedetlenség.
Másik kérdés: melyik kamera appot ajánlanátok leginkább? Én Camera 360-at használom, ezzel a legnagyobb gondom, hogy nem tud Videóra váltani.Válaszokat előre is köszi!
Üdv!
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 07.07. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest