- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Androidos tablet topic
- Autóhifi
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
jegenye77
addikt
erre akkor nincs ötlete senkinek?
-
TRob1
veterán
válasz
aminat #39996 üzenetére
Közben asszony telefonjára is ránéztem (más gyártmány, más felbontás, más téma...) de nála is ugyanúgy megvannak a feliratok frissítés után is.
(#39997) Probert75 :
Nincs mit.Azért írtam már korábban is ezt: "hiába ugrott 2.87-ről 3.0-ra, számomra kb. semmi érdemleges nem történt az előző verzióhoz képest - Persze valakiknek meg igen"
Illetve azt nem tudom hogy eddig is lehetett-e mappát is létrehozni a dokkon, mert sose próbáltam... Meg ha kihúzol belőle 1-2 ikont (csökkented 4re, 3ra...) akkor szépen elosztja és nagyobbítja az ottmaradtakat. -
TRob1
veterán
válasz
Probert75 #39991 üzenetére
Csak annyi változott, hogy vkinek eltűnteti az ikonfeliratokat, vkinek meg nem.
Más semmi extra(Talán még az, ha vki nem használja a dokk sávot, akkor eltűntetve az egész felület használható, eddig meg ott csak egy üres sáv maradt)
(#39992) aminat:
Megelőztél.(Rakd vissza az előzőt)
ui: Jaa, lehet az a gubanc hogy a témád nem kompatibilis az új UI 3.0-val!!! Próbának állítsd be az alap témát vagy 1-2 másik témát próbálj ki!
-
aminat
tag
Ki van jelölve, hogy címkék mutatása de semmi. Most megnyitottam egy mappát és abban látszanak a felíratok de csak félbe. Ezt megoldottam, megváltoztattam a méretet.
A mappán belül látszik a felírat amint kiteszem a főképernyőre akkor eltűnik ha visszateszem az ikont akkor megint megjelenik. -
aminat
tag
Frissült a Go Launcher és erre eltűnt az összes ikon alól a felirat és nem tudom visszaállítani.
Az appoknál még nem is volna túl nagy baj mert az ikon alapján felismerem de a kirakott névjegyeket már nem tudom megkülönböztetni. Mit lehet ezzel kezdeni? Előre is köszönöm a segítséget! -
Jarod1
veterán
Üdv! Használja valaki a Rafi bankos alkalmazást? tényleg csak a elmentett kedvezményezetteknek lehet utalni? még számlaszámot se tudok megadni?
-
Cyrin
addikt
válasz
Cartman023 #39979 üzenetére
vajon ezt régen hogy oldották(tuk) meg?
-
Cartman023
aktív tag
Valaki tud olyan widgetet, amin visszaszámolni lehet?
Pl. Államvizsga tételeket tanulok, és ki szeretném rakni, hogy mennyi tétel van még hátra -
chab7
addikt
-
volvoguy
addikt
Üdv! Vettem egy appot a Play-en, és próbálkoztam a visszatérítéssel még 15 percen belül mivel nem jött be a progi...akkor nézem a Wallet accountomnál, hogy azt a bizonyos appot én délután 14:25kor vásároltam, holott a valóságban este 23:03-kor...
Hogy van ez? Miféle időzónában mér ez? Így persze hogy nem müxik a 15 perc....
Vmi tipp? Vagy ha amerikai fejlesztőtől vásárolok akkor az ottani időhöz viszonyít, ha pedig egy lengyel fejlesztésű appot akkor pedig ahhoz?
-
zho-lee
addikt
Bocs, lehet akkor 2 nap..
Sajnos akkor 1 nap kiesett, mert eredménytelenül küzdök a fizikai qwerty billentyűk eu-sra cserélésével.. adb alatt se, terminal emulatorral a telefonról sem megy..
(lg optimus pro+cyanogen7)Szóval én még a 2.8 (vagy2.9)-et töltöttem le, alapból benne volt. Ma lett 3.0 a menj launcherem..
Köszi a tanácsot, megnézem!szerk: akkor úgy írnám, hogy kérdezlek, mert megbízom a válaszodban.
Az eddigiek alapján. -
TRob1
veterán
válasz
zho-lee #39971 üzenetére
Köszi a bizalmat, de én csak egy kis senki felhasználó vagyok, semmivel sem több mint itt bárki más (na jó, talán ufo-tól egy kicsit különbözök
)
De hogy a kérdéshez is hozzászóljak: Én nem kaptam a Launcherrel együtt (hisz ez egy külön app), de külön sem raktam fel. Megmondom őszintén, én nem nagyon hiszek az ilyesmikben, de sokan szeretik/használják/dícsérik. Próbáld ki hogy egy ideig (1-2 nap) nem nyomsz rá, utána meg igen, történik-e vmi érezhető változás számodra? Ha igen használd, ha nem, kuka.
Jah, olvastam hogy visszatértél, de mintha már tegnap előtt lett volna.
-
zho-lee
addikt
-
royalka
őstag
Hogyan tudot egy telepített appot áttolni egy másik telóra?? Nekem kellene átküldenem, mert nincs net telóján. Egyáltalán megoldható? :?
-
Deck
titán
Raktam fel programot, hogy kijelezze a bal felső sarokban az akksi töltöttségét
Van rá mód, hogy a jobb felső sarokban lévő alapot töröljem onnan? -
dokee78
félisten
Valaki aki használja a Totalrecall Call recirdert HELP.
Mi lehet a baj vele olyan mintha csak 1 kimenőt és 1 bejővőt tudna elmenteni.
Rögzíti rendesen de mindig csak a legutolsó marad meg. -
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #39957 üzenetére
Az már a Te bajod hogy neked csak az "egész számok" jönnek be, a "törtek" nem.
Engem soha nem érdekel semmilyen appnál se droidon se pc-n hogy mi a verziószám meg hogy van-e beta utána írva avagy sem. (Ez is hiába ugrott 2.87-ről 3.0-ra, számomra kb. semmi érdemleges nem történt az előző verzióhoz képest - Persze valakiknek meg igen
)
Én maradok a lapozgatósnál, nekem ez kényelmes...
-
Probert75
addikt
válasz
aakosch #39952 üzenetére
A konyhán főzzél egyet.
UOT Kitchen
Galaxy Ace-emre így kell csinálni:
Egyéni Framework készítése:"Megjegyzem hogy egy kis minimális angol tudás nem árt! Előfordulhat hogy várnunk kell a konyhára, akkor kiírja hogy pl "Requests left: 15", tehát 15 kérés még hátra van. Ilyenkor időközönként frissíteni kell az oldalt. Ha sikerült bejutni az oldalra, akkor egy sorban olvashatjuk hogy "Battery" "Icons" "Status bar", stb... Most csak az aksijelzőt fogom leírni, de a többinél is hasonló az eljárás. Válasszuk a Batteryt, pipáljuk ki az "use this mod"-ot majd válaszuk ki a nekünk szimpatikus aksijelzőt (nézhetünk előnézetet is, persze mindenhol!). (Ahol telefon kijelző méretet kell beállítani (Phone screen size), ott "mdpi 320x480"-at kell választani.) Menjünk a "File upload" Fülre, itt az "update binary"-nál "Type Galaxy"-t kell választani, a "Patch9 autofix" és a "ThemeChooser preview"-ból vegyük ki a pipát. Jobb oldalon válasszuk a "System files"-t. Töltsük fel a rom eredeti "framework-res.apk"-ját és a "twframework-res.apk"-t és ha Gingerbread romot használunk, akkor a "SystemUI.apk"-t is fel kell tölteni. (Elérési utak: system/framework/framework-res.apk és twframework-res.apk és system/app/SystemUI.apk (ha XXKPH ROM-ot használunk, akkor ebből a zipből is feltölthetjük.) Ha készen vagyunk akkor a "Summary" fülön a lap alján kattintsunk a zöld "Submit work to kitchen" gombra (ha nem aktív a gomb akkor valahol valami hiba van, amit narancssárgával jelöl az oldal). Ezután várnunk kell amíg elkészül az új frameworkünk. Kattintsunk fent a "Pickup" fülre és onnan tudjuk majd letölteni."
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #39946 üzenetére
Én nem jelentettem volna be eleve... Nem szoktam beírni hetente hogy frissült. Aki használja az úgyis észreveszi hogy van frissítés, aki meg nem használja, az *******.
ui: Már rég nem foglalkozok vele hogy ki milyen láncsört használ... Én tudom hogy a Go a legjobb (meg azért a többség szép lassan rájön magától is), a többi meg nem érdekel.
-
bostone
addikt
Létezik olyan megoldás, hogy egy alkalmazás felbontása nem alkalmazkodik a tablethez, de egy másik alkalmazás mégis alkalmassá teszi?
Aki tudja a varázsszót, ne tartsa titokban!
-
dokee78
félisten
Láttátok a Samu Galaxy Mini 2 tesztben,milyen dizájnos rádiója van?
Szomorú miért?
Viszont a könyvlapozós effect még mindig nincs. -
dokee78
félisten
Na frissült a GO Launcher EX (3.00)
Az értékelései alapján nem biztos,hogy jobb. 3 és fél *
Próbáld ki. -
Mcfery
tag
Hi !
Használja valaki a "forfone? alkalmazást ?[link]
Állítólag jobb mint a "viber" vagy a "skype".
Tapasztalat? -
Dottore
addikt
válasz
Melack #39933 üzenetére
Kapcsold ki a telefonodon az internet elérést.
A Gmail fiókodból mentsd el a névjegyeket és utána töröld (a telefonodról is) őket.
A contacts apk elmentett adatait töröld.
Szinkronizálj (gyakorlatilag nincs névjegy nincs egyik oldalon sem).
Kapcsold ki a telefonodon az internet elérést.
A Gmail fiókodban az elmentett névjegyeket importáld vissza.
Szinkronizálj. -
Mano_01
aktív tag
Valaki tud esetleg valamit a ROU launcherről?
Mikor lesz elérhető számunka? -
sai
aktív tag
Hali!
remélem tudtok segíteni, barátom le akarta frissíteni barátnője samsung galaxy gio-ját kiesen keresztül, de a számítógép lefagyott közben.most meg nem csinál semmit csak annyit hogy egy telefon piktogram ! -jelel meg egy számítógép piktogram.Mit tud vele csinálni?vagy ez már csak szerviz? -
Melack
veterán
A problémám még mindig fenn áll, de vannak érdekes dolgai: a névjegyek szinkronizálása nem megy rendesen, az újat ugyan leszedi a telefonra, de egy régebbit az istenért sem, plusz a csoportokat sem. Valakinek vmi ötlete, hogy mitől lehet ez?
-
ignacza
csendes tag
Szevasztok!
Segítsetek már! Vettem egy 7 " -os tabletet (kínai) és szeretnék hozzácsatlakoztatni egy billentyűt, amit rá kötöttem, de nem reagál rá. Kell valamit telepítenem, hogy ne csak az android bill. jöjjön fel?
Köszönettel! -
chab7
addikt
válasz
Takhanto #39907 üzenetére
Baromi sokan járnak így, naponta olvasom ezeket a sirámokat. Te nem? Pedig csak kicsit kellene visszamenni, (vagy rákeresni). Én spec már unom a napi reklámmentesítő app linkeket. Bocs miatta, de szerintem minden fórum követő így van vele (és nem az első 5 kérdezőnél hördültem fel).
-
basaja
senior tag
ez a Solid Explorer nagyon komoly lett,gyors,szép,egyszerű...tc lehet hogy megy a levesbe...:-)
-
Imy
veterán
Pendriveot, vagy külső USB-s HDD-t hogy talál meg az android 4.0.3? Rádugtam, de nem jöttem rá.
-
Imy
veterán
Köszi, ez nagyon jó!
-
royalka
őstag
Sziasztok.. Csak nálam bugzik a Gmail email szinkron?
-
punky10
addikt
válasz
dokee78 #39898 üzenetére
Anno jopár évvel ezelőtt symbianra volt olyan alkalmazás,ami minden ora 00.percében elmondta a pontos időt.Ruszki program volt,de ki lehetett cserélni benne a hangokat,igy bármit be lehetett rakni helyére.Pl hajnalban már csak annyit mondott,idd ki a söröd,és huzzál haza...
Párszor szot is fogadtam neki...
-
TRob1
veterán
válasz
Takhanto #39907 üzenetére
Dobd fel az
AirPush Detector-t és valószínűleg megmondja "ki" a hunyó.
-
Takhanto
őstag
1-2 napja kapok reklámot, megjelenik az értesítőn. Csak nekem van ilyen? Hogy került oda?
-
dokee78
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Diablo IV
- Androidos tablet topic
- Autóhifi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest