Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
volvoguy
addikt
Üdv! Vettem egy appot a Play-en, és próbálkoztam a visszatérítéssel még 15 percen belül mivel nem jött be a progi...akkor nézem a Wallet accountomnál, hogy azt a bizonyos appot én délután 14:25kor vásároltam, holott a valóságban este 23:03-kor...
Hogy van ez? Miféle időzónában mér ez? Így persze hogy nem müxik a 15 perc....
Vmi tipp? Vagy ha amerikai fejlesztőtől vásárolok akkor az ottani időhöz viszonyít, ha pedig egy lengyel fejlesztésű appot akkor pedig ahhoz?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ritkaság! Samsung Galaxy Z Flip 6 512GB Olympic Edition, 1 év globális garanciával!
- WD Red Pro 4TB 7200rpm Megbízható archiválás és biztonságos backup! 3év garancia
- WD Black SN770 2TB NVMe PCIe Extra gyors tárhely, friss vásárlás, 2év garanciával!
- Crucial P5 Plus 1TB NVMe PCIe Villámgyors rendszermeghajtó, 1 év garanciával!
- ASUS TUF Gaming GT501 Masszív, jól szellőző, RGB-kompatibilis ház
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest