- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
jegenye77 #43194 üzenetére
Cikk róla: [link]
Amúgy valaki szerinte feleslegesek a vírusirtók androidra, van aki szerint nem. Én az utóbbiba tartozom. Jelzett már, Playről leszedett programra is.. Meg igazából nem fogyaszt semmit, ha folyamatosan is fut csak akkor keres stb, mikor leszedsz valamit akkoris egy pillanat alatt, nem merül gyorsabban a telefonom tőle. Az meg, hogy nincsenek vírusok androidra hülyeség.
Sms-ekkel okoz károkat az androidos kituri trójai
A pénztárcákat sem kimélik az androidos vírusok
Banki adatokra pályázik a legújabb androidos károkozóÉs stb.. Inkább legyen és ne kelljen, mint fordítva. De mindenki eltudja dönteni akar-e használni vagy sem
Amúgy meg a programokat, játékokat telefonomra megvettem, nem warezolok. Olyan olcsók a programok/játékok, hogy felesleges.
-
Quaresma
aktív tag
válasz
jegenye77 #42929 üzenetére
Ez a facebook oldal rendszeresen összegyűjti a jelesebb sport események live stream lehetőségeit. Itt egészen biztosan találtok linket a meccsnézéshez
-
barnam_
nagyúr
válasz
jegenye77 #40766 üzenetére
Google segít (most nekem is ugyanannyi idő lenne megkeresni egy programot, mint neked
). De ezért jó hogy a PowerAMP tud fájl alapján is listázni: nem kell az mp3-akat szerkesztened. A lejátszón belül menü -> Folders/Lib, s ott válaszd ki a "Folders" nézetet. Jobb oldalt van a "Library", ahol az mp3-ak adatai alapján listázza.
-
randras
veterán
válasz
jegenye77 #40766 üzenetére
Az összes fájl Album tagjéhez állítsd be ugyan azt, a többi nem fontos, de ha ott jársz, megcsinálhatod azokat is!
Ajánlott program (a gépre, nem a telefonra
)
-
Dottore
addikt
válasz
jegenye77 #32786 üzenetére
Gyorsabb, nem fut a háttérben ha nem akarod, sokkal kevesebb memóriát fogyaszt, kisebb sávszél mellett is stabil, tud egyszerre több klienst is futtatni és nincs tele bugokkal mint a Skype Ezért szeretem.
Ellenben te ha jól látom egy külön programot is használsz, csupán azért, hogy ki ki tudd lőni.
-
-
Necc
addikt
válasz
jegenye77 #20197 üzenetére
Ajjj, olvasni kellene egy kicsit
najo nem mindenki beszeli az ingrish-t de azert a lenyeg le kellett volna hogy jojjon: az egy remote desktop-szeru alkalmazas (azaz madzsar forditassal tavoli asztal hozzaferes), annyi kulonbseggel, hogy uTorrentre van optimalizalva.
Mas szavakkal: azzal a programmal egy uTorrentet futtato gepet tudod tavolrol (net, otthoni wlan) vezerelni.
Ha telefonon akarsz torrentezni, akkor amiket fentebb is irtam: atorrent, ttorrent, stb...
-
-
-
Istwan
tag
válasz
jegenye77 #15661 üzenetére
Sticky Memo Widget
Van belöle "Pro" változat is. -
Rickazoid
addikt
válasz
jegenye77 #14496 üzenetére
Nos ha megfigyeled, ha letöltesz, telepítesz, törölsz, majd újratelepítesz egy programot, akkor újratelepítés előtt ismét letölti, tehát nem hinném, hogy van ilyen cache a telefonban, legalábbis a telepítés után biztosan törlődik. Ez csak Android, nem asztali Linux disztribúció, azok cache-elnek a repo-kból való letöltéskor. Nem is nagyon lenne elég hely hozzá a legtöbb telefonban egyébként, a microSD meg ugye bármekkora lehet, egy ilyen megoldás pedig akár GiB-os méretet is igényelhet. Ráadásul mindenkinek nagyobb üzlet, ha nem is létezik ilyen cache és minden telepítés előtt újra le kell tölteni a programot.
-
válasz
jegenye77 #14517 üzenetére
Ha nagyon profin szeretnéd ill., hogy ne kelljen segédprogramot használni, ami a memóriát terheli, a legjobb módszer, ha megszerkeszted a csengőhangjaidat.
Egy kis szakértelmet kíván, de rengeteg beállítási lehetőség van a csengőhang ideális hangzásához. Erre az Audacity hangszerkesztő PC program tökéletesen megfelel. -
Rickazoid
addikt
válasz
jegenye77 #14517 üzenetére
Én az Increase Calling Ringet használom már egy ideje.. működik.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged