Aktív témák
-
aakosch
tag
Olyan e-book olvasót keresek, ami kezeli a pdf.eket, megjegyzi, hogy hol tartok és tördeli az oldalakat. Hallottam olyat is, hogy nem pdf-et kezel, de át tudja alakítani a neki jó formátumba. Valami ötlet?
-
aakosch
tag
Az szomorú. Azért akarom én ezt, mert ha jön az ICS LWW-re akkor, ha esetleg nem jön be, akkor jó lenne visszakapni ugyanezt a rendszert.
Egyébként az hogy működne? Feltelepítem majd a Titanium Backupot az új rendszerre és ott van valami menüpont amivel vissza lehet állítani? (Amit még nem találtam meg.) Vagy valamiféle filet létrehozott ez valahol, amit majd be kell tölteni?
-
aakosch
tag
Ha titanium backupban opciók -> művelet -> minden rendszer adat mentését választom, akkor abban benne vannak az appok is, a telefonszámokkal tényleg MINDENNEL együtt?
-
aakosch
tag
Hogy lehet azt beállítani, hogy playből a memóriakártyára telepítsen?
-
aakosch
tag
Viberben lehet valahogy egyedi csengőhangot beállítani?
-
aakosch
tag
ES file explorerben hogy tudok a system fájlokban matatni? Csak az sd kártyát sikerült behozni rajta.
Aktív témák
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő