- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Aktív témák
-
aakosch
tag
Olyan e-book olvasót keresek, ami kezeli a pdf.eket, megjegyzi, hogy hol tartok és tördeli az oldalakat. Hallottam olyat is, hogy nem pdf-et kezel, de át tudja alakítani a neki jó formátumba. Valami ötlet?
-
aakosch
tag
Az szomorú. Azért akarom én ezt, mert ha jön az ICS LWW-re akkor, ha esetleg nem jön be, akkor jó lenne visszakapni ugyanezt a rendszert.
Egyébként az hogy működne? Feltelepítem majd a Titanium Backupot az új rendszerre és ott van valami menüpont amivel vissza lehet állítani? (Amit még nem találtam meg.) Vagy valamiféle filet létrehozott ez valahol, amit majd be kell tölteni?
-
aakosch
tag
Ha titanium backupban opciók -> művelet -> minden rendszer adat mentését választom, akkor abban benne vannak az appok is, a telefonszámokkal tényleg MINDENNEL együtt?
-
aakosch
tag
Hogy lehet azt beállítani, hogy playből a memóriakártyára telepítsen?
-
aakosch
tag
Viberben lehet valahogy egyedi csengőhangot beállítani?
-
aakosch
tag
ES file explorerben hogy tudok a system fájlokban matatni? Csak az sd kártyát sikerült behozni rajta.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest