- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi hangfal építés
- Milyen házat vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
Aktív témák
-
hodostamas
addikt
afranc, ez dupla lett, sry..
-
junkpod
veterán
vinyók könnyen romlanak, bár ha te 1+2 biztonsági másolatot tartasz akkor jobb ahelyzet, de ezeket szinkronizálni már melós, illetve elég ha a PC omlik össze és magával rántja mindet... DVD lemez álltában is romlik... DV kazetta, talán a legbiztonságosabb adattároló!
Amúgy itt egy jó kis táblázat [e-pénisznövelők összehasonlításáról], azért a box.net 50GB/100MB hétköznapi felhasználásra, archiválásra messze a legjobbnak tűnik, illetve az ADrive 50GB/2GB is elég jól hangzik, ki is próbálom rögtön, mekkorát nő az ep-m
-
junkpod
veterán
hát beírtam googliba, hátha látok érdekeset: [link]
Na itt azért nem pár gigáról írogatnak, 100-200GB tárhelyek villannak itt meg... Na átrágom magam ezeken. Nekem is elsősorban biztonsági mentésre kell, mert 15MPX fényképezővel szaladnak a gigabájtok
(és én már éltem át winchester halált...
A felhő (ha ingyen van) sokkal jobb mint a saját NAS, mert nem történhet adatvesztés egy egyszerű vinyó halálból.
-
punky10
addikt
Én is Slidet használok tabon,8"-on szép nagyok a gombok.Jo,szép,vannak magyar ékezetek...stb,de a swipe-t valahogy nem sikerült megszeretnem.De nélküle is használhato a progi,ugyanolyan "gyorsan" gépelek,mint az asztali gépen.Igaz azt sem nevezném gyorsnak...
Én is 23 ft-ért vettem,de szerintem a mostani akcioban is megéri.Vannak ugyan ingyanes billentyűzetek is,de ha tetszik ez a program,akkor nem drága.
Aktív témák
Hirdetés
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motoros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest