- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Léghűtés topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
Deck
titán
Megtudná valaki mondani, hogyan készíthetek magyarosítást android alkalmazásokhoz?
-
gyuszmó
őstag
válasz
atillaahun #39174 üzenetére
ok köszi megnézem
-
darvinya
titán
válasz
atillaahun #39193 üzenetére
Mi az boot óta mér.
Felteszed és onnétól mér napi, havi, éves lebontásban.
Külön WiFi, MobilNet, összesítet.
Aztán programok alapján küldött-fogadott és itt is érvényes a lebontás.
És a többi dolog… riasztás stb…
Hogy mennyire pontos?
GB-n alatt ezt használtam csak bit mérésnél nincs pontosabb.
Az kutya meg sem rezzent egy e-mail-nél, a monitor meg pontosan mutatta le/fel forgalmat.
Az a 5KB-os levél mennyi is valójában mire elmegy.ICS alatt már nem kell, mert már benne van egy ilyen mérő.
-
wayne1
senior tag
Erre valaki valamit?
-
atillaahun
veterán
válasz
darvinya #39179 üzenetére
A mért adatokat, hogy ne a legutóbbi boot óta mérjen, hanem onnantól amikortól én akarok. Mert csak így lehet programokat tesztelni. Csak tudnám erről a fejlesztők miért feledkeznek meg általában.
Ami a pontosságot illeti, a legtöbb program nem képes (pontosabban szerintem egyik sem) korrekt adatokat kinyerni a VOIP jellegű app-ok forgalmából, a (zene/videó) stream-elésekből, meg általában a Youtube forgalmát is félremérik.
Ritkán ezeket a készítő elismeri, és a leírásokban is megjegyzi, általában viszont hallgatnak róla, néhányan a felhasználó bénaságára, vagy az adott telefontípusra fogják.
Szerintem egyszerűen az Android rendszer hiányossága, defektje, ahogyan sok minden más is. -
LÁZ
addikt
hali mindenki, keresem a striker pro live wallpapert , szivesen megvenném, de azt irja, hogy nexus-s-el nem kompatibilis, a free verzió pedig megy, hiba nélkül.
Illetve az Easy Soccer is jó lenne, de hiába töltöm le, és telepitem, inditáskor fekete képernyő fogad, ezt esetleg vki kipróbálná másik telón, hogy megy e?
-
(jan)
őstag
camera zoom fx-ben be lehet azt valahogy állítani hogy ha elinditom a programot akkor egyböl stabil modban legyen ? kicsit idegesítő hogy mindig át kell állítani.
-
Turbobacsi
senior tag
tud vki ajánlani android progit, morse kód dekódolásra? (hang!)
-
Deck
titán
Ha marketen veszek egy programot és 1évig használhatom egy készüléken akkor ha újratelepítem az androidot rajta visszaflashelem, romot cserélek, vagy frissítem újabb androidra akkor meg maradt az 1év? Vagy, email címhez rendeli hozzá? Vagy hogy is van ez?
-
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok!
Üzemidő szempontjából érdekelne, hogy van-e különbség a CardioTrainer és az Endomondo között. Személyes tapasztalat, teszt, bármi jöhet
-
RBJ
addikt
amúgy fentebb említettek, kérdezett valaki olyat hogyan lehet eltávolítani felesleges gyári dolgokat. nem muszály van egy appguarantine alkalmazás ami elérhetetlené teszi a progit és olyan mitha nem lenne.
-
andris811
tag
válasz
Teasüti #39175 üzenetére
Chrome to Phone? Chrome-ban jobb felső sarokban klikk az ikonra és már át is küldi a linket a telefonra/tabletre. Másik lehetőség, hogy a Pocket-et telepíted, Chrome-hoz a bővítmény-t is és ugyanúgy jobb felső sarokban klikk, leszinkronizálja és a telefonon a pocketben már meg is nézheted.
-
ronson88
aktív tag
Tudnátok ajánlani valami jó gyorsulásmérő programot? (autóhoz, motorhoz)
-
darvinya
titán
válasz
atillaahun #39177 üzenetére
De mit akarsz resetelni?
Meg milyen pontoság? -
darvinya
titán
válasz
Teasüti #39175 üzenetére
Nézed PC-n a Chrome-on felvét gmail fiókba aztán android Chrome letölt gmail fiókról.
Mondjuk ez a böngészöm gyári ICS SE-n is van már.
És ha PC-n Opera-t használsz ugyanígy kell eljárni.Vagy mentés és felrakod SD kártyára, utána meg ES Explorer megkeresed ráböksz és kiválasztod a böngészőt.
Opera Mobil mht, mhtml, stb… tudja megnyítni. -
darvinya
titán
válasz
atillaahun #39174 üzenetére
SPB Wireless Monitor bit-ekként mér és lebontja alkalmazásokra is.
-
atillaahun
veterán
-
BigBlackDog
veterán
Angry birds-nél természetes, hogy töltés végén bead egy reklámvideót? Vagy adaway mellett nem kéne?
Adaway-ben újra engedélyezve a szűrést, már nem látom a videót. Vírusirtónak mit ajánlotok? Érdemes egyáltalán androidon ilyet használni? -
Polllen
nagyúr
Sziasztok,
tudnatok adni pulse-ra vmi jo alternativat? Nagyon bejon a progi, de sajnos eleg csunyan megakasztja az xTab 70-m 2.3 meg 4.0 alatt is fel nap utan ha ki-be lepegetek belole. Altalaban restart segit...:/
Koszi!
-
RBJ
addikt
na megoldódott a root problem. volt valami multi root félém galaxy kra és az nem volt 100 as . most feltettem egy másikat azon superuser van és minden jó.
-
tomy86
addikt
válasz
BigBlackDog #39163 üzenetére
Airpush Detectorral nézd meg melyik alkalmazás okozza és töröld.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
BigBlackDog #39163 üzenetére
Xperia lww-ről van szó egyèbként, gyári rootolt androiddal.
-
andris811
tag
Én a Money Lover fizetős verzióját használom erre. Nekem ez jött be, meg tud magyarul is...
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Pár órája előjött egy idegesítő szokása a telefonnak. Újraindítás után random reklám jelenik meg az állapotsávban (usa vízum, iphone 4, stb.). Ezen felül angry birds rio-nál, a betöltés után is megjelenik egy videó-reklám. Ad-free fent van, elvileg működik is (alkalmazásoknál nem látszanak a hirdetés dobozok).
Milyen alkalmazás okozhatja ezt? -
RBJ
addikt
miért van az, hogy elvileg root olt a készülék mégis sok alkalmazás rofög, hogy nincs root. pedig az sdmaid szerint is sikeres a root.
supersu van fent alapból. -
RBJ
addikt
erre valaki ? [link]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mi a neve a "képlopó" alkalmazásnak?
-
gyuszmó
őstag
válasz
hodostamas #39155 üzenetére
Akkor mit szűrjek,vagy hogy azért 7 mb/ nap sok Nagyon idegesítő
-
wayne1
senior tag
Hali
Van olyan teljes képernyős hívó progi ami a telefonkönyvben is lecseréli/berakja a képet? A Full Screen Caller-t próbáltam, jó is mert FB-ról letöltötte a képeket, de hiába jelöltem be a menüben, hogy írja felül a képet a névjegyzékben mégsem tette meg. Azért lenne ez jó, mert az eXdialert használom, és jó lenne, ha itt is megjelennének a képek, és nem kellene külön-külön beállítanom a névjegyzékben is a képet, meg a FSC-ben is. -
RBJ
addikt
most nem vagyok net közelben a telóval és sajna nem találok offlineos/apk/telepítőt screenshothoz ami működne. tipp?
-
Mr X
veterán
válasz
mandras81 #39144 üzenetére
Jogos, a 3G kikapcsolása nem 2G-t eredményez, bár azt hiszem így is érthető, amit mind én, mind Ibalog01 mondani akartunk.
Plusz még az EDGE is a 2G körbe tartozik, a köznyelvben mindenképp, elég ritkán használják rá a 2.75G megnevezést.
(#39147) Tyer:
Azzal kilövöd a 3G-t és max EDGE kapcsolatod lesz. Lassabb adatsebesség (elméletben, lefedettség-függő), hosszabb akkuidő.
-
mandras81
senior tag
válasz
inkubator #39122 üzenetére
Flight módban ugye nem tudnak felhívni. Nekem mondjuk azért van mobiltelefonom többek között, hogy ha a családban történik valami, akkor el tudjanak érni BÁRMIKOR (persze, vannak app-ok, amikben whitelist beállítható, de magában a Flight módnak a fentiek miatt nincs sok értelme szvsz).
#39104 Ibalog01: "Ha nem netezel használj 2g-t! " - ha mindenki így gondolkozik, akkor pl. a Viber-t ki lehet dobni a francba. Vagy először megbeszéljük, hogy mikor legyünk mindketten online? Aztán, az e-mail-ek sem érkeznek meg, csak amikor az ember 3G-n/Wifi-n van. Persze, lehet autoszinkronizálni, csak az (is) csorbítja az okostelefon "okos" voltát. Igazából, akkor merül a legkevésbé, ha nem használjuk egyáltalán!
-
tomy86
addikt
válasz
gyuszmó #39136 üzenetére
Miért nem jó? Kiválasztod melyik képeket akarod cserélgetni. Megadod, hogy automatikusan cserélje vagy amikor rányomsz a kitett ikonra (ami egy általad kiválasztott kép). Azt is beállíthatod, hogy ilyenkor cserélje a mappában következő képre vagy nyissa meg a képek előnézetét. Tehát ha az alapértelmezett mappájába két képet raksz, akkor ha jól állítottad be, akkor a képernyőn a widgetre nyomva cseréli a háttérképet. Mi a gond?
-
gyuszmó
őstag
(#39097)
Sajnos ez a progi Wallpaper Changer.nem jó erre a célra
Nem tudtok másikat?köszi
-
Tyer
őstag
Ez a Go egyre ICS-ebb
-
Fehércápa
aktív tag
Aki smart keyboardod használ, az segítsen please! Hogy tudom kicserélni a fölfelé mutatô vagy a space melletti nyilat smiley jelre? [link] Csak az enter helyett ajánlja fel, pedig erre a két nyílra semmi szükségem. Illetve az is érdekelne, hogy hol tudom beállítani, hogy ne 4 féle "é" betűt ajánljon fel, hanem egyet!?
-
mipityu
tag
Jogos a felvetésed és vissza az egész :-)
Ha az ember öregszik a memóriája is kopik :-(
Visszatettem a 2.86-ot és meglepetéssel konstatáltam, hogy - többek között - annyival változott a 2.87, hogy az alkalmazás fiók alján a házikót kiegészítették a nagyítóval és a 3 pöttyel. Én úgy emlékeztem, hogy eredetileg ott is a főoldalon levő 5 ikon jelent meg (valamikor, régen lehet, hogy így volt).Tehát semmitől nem vették el a helyet, csak bővítették :-)
Marad továbbra is a Go :-) Bocs a viharért a biliben :-) Köszönöm, hogy foglalkoztál a marhaságommal :-)
-
atillaahun
veterán
válasz
Gabelogen #39125 üzenetére
Én most Autostarts-ot használok, elég korrektnek tűnik, vagy van még a némileg egyszerűbb ES Task Manager is.
(#39124) Mr X
Gondolom te se rakod automatára a fényerőt, hanem minden felhő után kézzel állítgatod a beállításokban, és pazarlod a drága energiát a hülye szenzorra.
A Tasker vagy Llama is annyit fogyaszt kb. egyébként. -
-
RBJ
addikt
-
Gabelogen
tag
Sziasztok.
Van olyan app,amelyiken előre be tudom állítani,hogy mi ne fusson a háttérben?
Tehát nem akkor állítom le,ha már elindult. -
TRob1
veterán
válasz
mipityu #39120 üzenetére
Nem vagyok kapcsolatban velük, de már volt feléjük irányuló ilyen kérés. Eddig csak a "házikóra", de az utolsó verzió kapcsán már az új ikonokra is... előbb-utóbb elrejthetővé teszik (már csak idő kérdése
) Addig viszont, ahogy a mondás is tartja: Vagy megszoksz, vagy
megszökszmásik Launcher.ui: Azt viszont nem értem milyen 5 másik ikon elől vette el a helyet, mert ami a képeden is látszik, a házikó mindig is ott volt mióta Go a Go, a 2 új ikon helyén meg eddig "üresség volt" (mint a bal oldalon), ami most csak ki lett töltve.
-
inkubator
aktív tag
Mióta kikapcsoltam a 3g-t, meg llámának beállítottam hogy ha itthon vagyok, akkor kapcsolja be a "wifit mert kevesebbet fogyaszt mint a mobilnet" by BBC Click műsor azóta nőtt a készenléti időm érezhetően. Jah és a köpős lovas (láma) program amikor éjszakára fligh-t módba kapcsolja a telefont, olyan 1-2 %-ot merül. 5-6 óra alatt!
perfect
-
mipityu
tag
Igen, a jobb alsó sarokban levő 3 ikonra gondoltam.
Ha kapcsolatban vagy velük, jelezd légyszives, hogy jó lenne ha egy elkövetkező frissítésben választhatóvá tennék.
A hardveres gombjaim érintősek, úgyhogy alighanem a használattól nem mennek tönkre :-)
Most egymás felett van 2 menü, 2 főablakra ugrás és 2 keresés. Undorító. Minek kellett fixen kitenni, eddig hogy kezeltük nélkülük? Ha nem oldják meg keresek másik launcher-t."Bőven elfér" Elvette a helyet az 5 főikontól (mi a nevük, elfelejtettem) és ahogy már írtam nekem pl. felesleges, nem nyújt semmi pluszt, sőőt ...
Köszönöm gyors válaszod :-)
-
RBJ
addikt
tud valaki valamilyen képernyő fotozót andrira? az aktuális kijelzőt lefényképezné.
-
chab7
addikt
ES File explorerrel van újabban bajom, mégpedig mikor a laptop mappáit böngészem és fájlokat másolnék vele a telefonra. Failed üzenettel azonnal elszáll.
Első blikkre azt mondanám hogy az ékezetes mappanevekkel és fájlnevekkel van gondja, (mert angol nevű mappából ékezetes karakter nélküli fájlokat azt átmásol). Viszont ezt csak a linuxos géppel csinálja így, az asszony xp-s gépéről az ékezeteseket is átmásolja.
Ez most valami új bug az ES-ben? Eddig nem volt ilyen bajom vele.
Ne kelljen már új fájlkezelő után néznem. -
TRob1
veterán
-
mipityu
tag
Go Launcher hozzáértők segítségét kérem (TRob1 segíts :-) )
Frissült a go és azóta a hardveres gombjaimat kiteszi az alkalmazás fiókban szoftveresen is!
Hogyan lehet eltüntetni? Végignéztem az összes beállítást, de nem találtam.Hogy a bü.dös p.csába lehet a dropboxomból beilleszteni egy képet? Csak a Publicból, mert a Camera Uploadsból nem jeleníti meg?
Mindegy beszúrom linkként.
-
atillaahun
veterán
Akinek van ES Explorer-e, meg Dropbox-a, ránézne, hogy csak nekem nem megy ez a szutyok zene stream-elés dropbox-ról fájlkezelőn keresztül?
-
engine88
aktív tag
Sygic Aura-val vagy IGO-val lehet olyat csinálni, hogy egy konkrét útvonalat (egy buszjárat útvonalát) megadni? És azt mutassa a GPS, hogy merre megy.
-
lbalog01
tag
Szerintem is kissé parasztvakítás szagúak az akksi kímélő appok. Ha nem tudod mit csinál akkor nem tudod jól beállítani, ha meg tudod, akkor te is beállítod a telódat amikor kell a saver üzemmód. Ahogy én látom a fogyasztás szempontjából legkényesebb dolog, ha használod a telódat
! A képernyő után a gps majd a 3g és utoljára a wifi zabálja az áramot. Ha nem netezel használj 2g-t! A procik alulfeszelése is sokat segít nekem (Lg2x). És végül ha olyan a szitu, hogy úgysem fogadnál hívást akkor a flight mód gyakorlatilag 0 fogyasztást hoz!
-
tomy86
addikt
válasz
gyuszmó #39097 üzenetére
Próbáld ki ezt: Wallpaper Changer.
(#39093) gipsztigris: az is egy lehetőség. Lényeg, hogy megoldódott.
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Ford topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Léghűtés topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged