- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
Aktív témák
-
yozsee11
aktív tag
-
kymco
veterán
válasz
hodostamas #39273 üzenetére
Olvastam, de ott nem látok programokat, amik okozzák, csak amik elhárítják...
-
Dikri
aktív tag
A go launcher ex van fent nekem is, de a switch widgetből nem müködik a gps. Másnál jó?
Esetleg valami alternatívát tudtok ajánlani. Valami átlátszó feketés gombokra lenne szükségem, hogy megmaradjon az összhatás. Jelenleg igy néz ki.
http://kepfeltoltes.hu/120503/screenshot_2012-05-03_2131_www.kepfeltoltes.hu_.png -
Canonfan
senior tag
Adamis (#39223), hunfatal (#39224), R19 (#39225), zeorsdfd (#39226), lordfreyr (#39227), (jan) (#39228), Inarus (#39229), Dottore (#39231):
Mindnyájatoknak köszi szépen!
Azzal teljesen egyetértek hogy a GO jobb launcher mint a Zeam, nem is csoda, hiszen a GO az egyik legjobb launcher ami létezik, (tudomásom szerint az ADW EX-el szokták összehasonlítani, ami szintén nagyon jó, bár én sajnos nem próbáltam még
) én is meg vagyok elégedve vele, és igazából a ram mérete (igen, HTC Tattoo...) még elmegy, mert tény, hogy nem maradt utána sok szabad memória, kb 20-30 illetve (gondolom amikor az Android rendszer kilőtt dolgokat) 40 mb körül, de ettől még jól használható az én telefonomon is, annyi volt, hogy néha belassult, és a drawer volt egy kis késése megnyitáskor, illetve bekapcsoláskor lassan szedte össze magát.
Szóval ezekkel még gond nélkül meg tudnék lenni, a probléma az hogy a Tattoo-nak a telefonmemóriája se túl nagy, és a frissítések miatt meghízott a GO launcher és a bill. is, és ezért lement a szabad belső memóriám 20 mb-ra,
(most hogy pluszba fent van még az Android Pro Widgets, és a Zeam is, van 15 mb) és így nemhogy nem igazán tudok új appokat rakni a telefonmemóriába, hanem frissíteni se igazán tudom a meglévőket sem.
Ezért gondoltam hogy felrakom a Zeam-et, aztán ha beválik, akkor egy Titaniumos mentés után törlöm a GO-t és a widgetjeit is, így fel tudnék szabadítani sok helyet.Eddig szerencsére tetszik a Zeam, még hétvégéig tesztelgetem, aztán meglátjuk...
-
xSide
őstag
DroidIris képkereső (google, bing stb.), szép 3D felület, gyors és hatékony...
-
Dikri
aktív tag
válasz
rankesz #39282 üzenetére
Szia!
Én is ezzel szívok
Amit olvastam a call meter 3g ről, annyi, hogy csak a sipdroidon keresztül inditott hivásokat ismeri fel és ha be van állítva nem számolja bele.
Valakinek sikerült esetleg más megoldást találni?A másik kérdés ma tesztelgettem 3g a voip-ét (actionvoip) És elég siralmas. Nem tudom lehet a térerővel volt problémája de alig hallottak. Míg wifin tökéletes volt. Másnak mi a tapasztalata?
-
vinikorn
aktív tag
Tudjátok, hogy ezzel az android játékkal hogy kell játszani: [link]?
Kicsit bővebben. Köszi.
-
dokee78
félisten
-
rankesz
veterán
-
xSide
őstag
válasz
RootRulez #39278 üzenetére
Nekik régen telepíteni kellett a pc-re a bank programjukat...
Most nézem van valamilyen sms belépési lehetőség is, persze előtte igényelni kell a szolgáltatást és telepíteni egy fox kiegészítőt! -
hodostamas
addikt
válasz
Cartman023 #39279 üzenetére
Csak vodára találtam
-
Cartman023
aktív tag
válasz
hodostamas #39259 üzenetére
Nem tudod telenoros van?
-
grotib
tag
Sziasztok! Érdeklődnék olyan program után, amin az OTP banknál lévő számlámat elérhetném legalább annyira, hogy megtudjam nézni az egyenlegemet. Sajnos a marketen levő OTP Bank progi szart sem ér.
-
kymco
veterán
Ha valaki rájön, hogy milyen progik raknak az értesítési területre reklámokat, kérem írja be a fórumba. Jó lenne megismerni ezeket a szutyok programokat.
-
fatal`
titán
válasz
Fehércápa #39249 üzenetére
Ők a google szinkronról beszéltek a beállításokban és nem az se (már nem működő) szinkronizációjáról.
Gombnyomásos kikapcsolásra meg megnyomod a hangerő gombot miközben csipog és csöndbe marad (legalábbis hívásnál). De ha hosszan nyomod a kikapcsológombot, akkor gombnyomással le tudod némítani a telefont, persze ilyenkor a hívásoknak és smseknek sem lesz hangja.
Második kérdésre: gyári naptár.
(#39254) Syl: Igen, minden megkezdett perc után számítják az adót, legalábbis egyelőre úgy néz ki.
(#39257) nimfas: Akarod mondani 2,54ft-tal, mert a 2ft az bizony nettó. És állítólag az ingyenes hívásokra is vonatkozni fog (ha a szolgáltató be nem nyeli, de akkor meg más csomagban kell emelnie a percdíjat).
(#39266) petipetya: Nem. Másodperc alapon fizeted a beszélgetést a szolgáltatóhoz továbbra is. Az adót számolják csak minden megkezdett percnél.
Csak, hogy megbolonduljanak a könyvelők és a programozók a távközlési cégeknél.
(#39268) Zsolt_72: Na ez új, talán egy fokkal jobb, bár ugyanolyan szánalmas húzás. Főleg, hogy miközben ettől 50-55 milliárd bevételre számít évente a kormány (a sárgacsekk adóval együtt), évi 100 milliárdból játszanak mobilszolgáltatósdit...
-
fatal`
titán
válasz
Rickazoid #39227 üzenetére
Hát nem a saját widgetjeit kell használni. Semmi gond a goval 512 mega ramon. Többet tud, mint az ADW ex és ingyenes is, bár 256 mega ramon nem tudom mit művel.
Zeammel az a probléma, hogy nem tud még scrollable widgeteket sem.
(#39236) Fehércápa: Belépsz a gmail appba és a beállításokban kikapcsolod az értesítésnél a hangot. Vagy lenémítod a telefont, ha nem akarod, hogy csipogjon. Ha egyáltalán nem akarod, hogy értesítsen, akkor meg ki lehet kapcsolni az egész értesítést. Nem kell a szinkront kikapcsolni, mert akkor le se tölti a leveleket.
-
code1005
senior tag
válasz
hodostamas #39264 üzenetére
Köszönöm szépen! Már meg is oldottam a problémát.
-
code1005
senior tag
Sziasztok,
mostanában ilyen hirdetések jelennek meg az értesítési területemen: [link]
Hogy lehet ezt kiirtani vagy blokkolni? Vagy mi rakta ezt fel?
-
engine88
aktív tag
Melyik a legegyszerűbb progi, amivel bevétel-kiadást tudom nyilvántartani.
Csak annyit tudjon, hogy
Május 3.
Bevétel:
Fizetés + xFtKiadás:
Számla -xFt
Vásárlás -xFt
Tankolás -xFtés a végén persze összesít, és kiadja mennyi pénzem van
-
vinikorn
aktív tag
Ezt a játékot valaki magyarázza el nekem léccives: [link].
Köszi.
-
rankesz
veterán
Agyaltam flottás csomagon, de egyelőre lebeszélem a havidíjban (Médiamánia S) levő ~170-180 percet, utána meg Voipyo.. Közben keresem az alternatívát, amire 1-2 hónapon belül átállnék. Azon agyalok hogy átmegyek a jelenlegi számommal csak adat alapú csomagba, és VOIP alapon beszélek gombokért.
-
RootRulez
félisten
GYÁÁÁJ!!! XD
-
Melack
veterán
Tudtok olyan alkalmazást, ami GPS koordináták alapján (Forsquareből pl) figyelmeztet, hogy adott hely közelében vagyok? Bevásárlás és ilyenek kapcsán kellene ilyen.
-
RootRulez
félisten
válasz
rankesz #39243 üzenetére
Nálam a percdíjas tarifa:
Név: Kimenő (percalapú)
Rövid név: CallOut
Típus: Hívás
Számlázási időszak: Bill period
Tarifák összevonása: Egyik sem
Keret típusa: Egységek
Keret: 125 (nekem 125 perc lebeszélhető
Számlázás módja: 60/60
Ne számlázd ez első x másodpercet: 0
Egységek ára a kereten belül: 0
Ár egységenként: 0
Egységek díja a kereten belül: 20/20 (ez a percdíjam/ 125 percen túli percdíjam)
Egység díja: 0/0 -
rankesz
veterán
válasz
RootRulez #39242 üzenetére
Túl bonyolult, ha elállítok valamit, mert nem teljesen tiszta, akkor meg fizethetek a havi díjamon felül mint a katonatiszt.
Gondolom nekem akkor elég lenne az NG is, percre felkerekítést gondolom tud az is...
MOD: hiába állíom be hogy számlázási egység 60/60, azt írja hogy eddig 16:30 percet beszéltem, pedig perc alapján számol... na erről beszéltem!!! Miért nem kerekíti fel a megkezdett perceket!?
-
rankesz
veterán
Tudnátok mondani egy egyszerű programot, ami mutatja hogy adott időszakban hány percet beszéltem? Olyasmi kellene mint a Call meter NG/3g, csak nem annyira bonyolult.
Mondja meg hogy pl eddig a hónapban 17 perc kimenőm volt, perc alapon felfelé kerekítve és slussz. -
Z0mbi
senior tag
Sziasztok
Van egy dolog ami itt tobbunket kiidegeli.
Van a power saving widget amivel tudod ki be kapcsolgatni a dolgaid (wifi, gps, bt, whatever)
valami tortent es egyszer csak ketszer akkora lett a widget. Mi a kicsit akarjuk ami volt azelott. Hogy varazsolja azt az ember picire vissza? (kozben ICS lett a telon es SII rol van szo)
Koszi
Udv -
Fehércápa
aktív tag
Milyen megoldást javasolnátok arra, ha egy gombnyomással szeretném kikapcsolni a beérkező emailek hangját? Illetve hogy tudom legegyszerűbben kikapcsolni, hogy megkapjam a maileket? Gmail.
Mindkét dolog érdekelne, megőrülök, hogy ebédszünetben is csipog a telefonom... -
F-ECT$
titán
válasz
DataTraveler #39232 üzenetére
Általában kell hozzá kernel támogatás is, milyen telefon?
-
DataTraveler
tag
Sziasztok!
Android 4.03 alá keresek olyan programot amivel tudom húzni a processzor órajelét!
-
xSide
őstag
válasz
Rickazoid #39227 üzenetére
Nem tudom mikori tapasztalatodat írtad, de kicsit azért más a helyzet Go esetében az én szemszögemből widgetek nélkül:
Widgetekkell sem ugrott 30 fölé, ha összeadom külön-külön.
Úgy gondolom nálad más dézsmálta az éléskamráttui.: pl. Faccbuk eszik 33 megát, a play 26-ot, Friendcaster 7-et, Fancy widget 4.6-ot, Gmail 6-ot, Köpönyeg 4.2-őt, a beragadó térképről nem is beszélve összehasonlításképpen...
-
-
Rickazoid
addikt
válasz
Canonfan #39220 üzenetére
Szerintem az ADW, sőt megéri megvenni az EX-et is. A Zeam-et annyira nem ismerem, de a Go-ról, amiről előttem írtak annyit tudok nyilatkozni, hogy 512 MB RAM mellé sem ajánlom, nemhogy 256 MB mellé (HTC Tattoo, igaz?), kevés az abból szabadon maradó neki, főleg ha felraksz egy-két Go widgetet is. Nekem a Neo-mon (512 MB RAM) a Go Launcher, az időjárás meg az e-mail widget hagyott 40-60 MB szabad RAM-ot. ADW EX-szel, sima Gmaillel és WeatherBuggal van 120-140 MB.
-
R19
senior tag
válasz
Canonfan #39220 üzenetére
Sokáig nem használtam a GO Launcher EX-et mert nálam időnként belassult, nem volt az igazi.
Pár napja feltettem a legújabb verziót és úgy érzem megtaláltam a számomra tökéletes launchert.
Nyoma sincs a korábbi akadozásoknak, gyors, nagyon jól testre szabható.
A memória igénye a tudásával együtt tovább nőtt, de az ES Task Manager ésszerű beállításával ezt is sikerült kiküszöbölni. -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a jobb launcher, a sima adv, vagy a zeam?
-
Rickazoid
addikt
válasz
Cartman023 #39214 üzenetére
Az Androidé. De a Handcent SMS (magyar nyelv) sem eszik sokat, 4-5 MB-ot a háttérben, 15-20 MB-ot futtatva.
-
royalka
őstag
válasz
atillaahun #39213 üzenetére
Hát nem egyszerű a Tasker de bőséges beállításban. Elkeztem állítgani, de feladtam. Hosszadalmas lett voln. Arra jutottam hogy Timer marad ugyan így a Tasker meg lelővi a netet majd. Elfut a 2 egymés mellet és nem esznek sokat???
-
Cartman023
aktív tag
Melyik a legkisebb memóriaigényű sms kezelő alkalmazás?
-
darvinya
titán
-
royalka
őstag
Egy ideje használom a Timeriffic progit de nincs benne olyan hogy a mobilnetet kapcsolja. Valamit tudnátok javasolni??
-
bostone
addikt
Tud valaki olyan lejátszót ajánlani egy nem divx képes eszközre, amivel a felirat csúsztatható?
-
darvinya
titán
-
volvoguy
addikt
Üdv! Olyan app érdekelne, amivel a Notifikációs sávba tudok kihelyezni egy ikont, amire rákkantitva előugrik egy kis ablak, ahol tudom kapcsolgatni a Wifi-t, GPS-t stb-t....
Tudom hogy van a Quick Settings és hasonló appok, de vmi ICS stílusú, holo-kék színű app érdekelne...
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Filmvilág
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest