- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Furcsán, de elstartolt a GeForce RTX 5050 Laptop GPU
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz
vgyuri #48882 üzenetére
Átlagossal az a baj, h vacakul kezelhető, gyenge a térereje, és esetleg még az is vándorol. Én építeni fogok egyet. Majd. Ha lesz időm, meg ingerenciám rá. Kicsit unalmas, h olyan kicsi ezeknek a teljesítménye, h egy 3-400km-es út során többször át kell tenni másik frekire.
-
DS39
nagyúr
válasz
vgyuri #45977 üzenetére
mindenhol saját felelősségre írják a rootolást, és ha nem tudod visszaállítani, unrootolni mielőtt szervizbe viszed lehet gondod. az meg hülyeség hogy csak a hardverre van gari, a szoftver ugyanúgy a csomag része, ha nem hivatalos frissítést teszed fel, azzal is bukhatod a garit.
-
St3ven
addikt
válasz
vgyuri #45352 üzenetére
Köszi, de ezeket a fagyasztásos megoldásokat csak a rootolt telómon tudom alkalmazni (amelyiket már nem is igen használom), és én inkább app nélkül szoktam megoldani, úgy, hogy Root Explorer-ben átnevezem a kérdéses alkalmazás apk-ját ap-ra.
Az igazán lényeges az lenne, hogy az új, rootolatlan telómon is megoldjam a Maps-problémát, de szerintem ez nem fog menni root nélkül.
Mondjuk most pl. az 5. teljes napot bírta végig az Y200-om (és még 15%-on áll), szóval egyelőre azt hiszem, nincs miért aggódnom.
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hobby rádiós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BMW topik
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest