Aktív témák
-
daninet
veterán
Zene stream appot keresek, de olyat amivel megoldhatom, hogy ami szól a gépen az szóljon a telón.. tudom, southcast rádió, de valami elegánsabbat keresek mint a subsonic
-
dokee78
félisten
Magyarul elmondja hogy hány %?
Ez csak nekem fura?
Mert még nem találtam ilyen appot. -
dokee78
félisten
Beszarok,találtam egy jó akkuappot.
Beallitottam a hangos figyelmeztetést és fura módon bemondja magyarul:akkutölttseg 30 %.
Mi ebben a fura?
Hát az hogy nincs fent SVOX és semmi hasonló beszéd keltő app. -
Deck
titán
Tudtok olyan játékokat amivel wifivel lehet egymás ellen játszani ?
-
fatal`
titán
válasz
darvinya #39887 üzenetére
4.0.3 letesztelve már az emulátorral, köszi.
Egyedül a Froyo maradt ki, de még nincs teljesen tesztelhető állapotban a cucc, megkeresem majd Melack-ot. De köszi a segítséget.
(#39886) Imy: Elsőre az elvison féle Battery Widget a legjobb szerintem (a widgetje is szép, de azt nem használom, csak az értesítőjét). Másodikra meg felesleges task killert használni, a rendszer majd kilövi, ha szükséges. Illetve, ahogy lelődözöl olyanokat, amiknek szolgáltatása fut a háttérben, azokat a rendszer újra elindítja így egy csomó energiát pocsékolnál.
De egyébként pl. Go Launcherben van beépítve task killer, vagy erre a kulcsszóra keresve a marketen jópárat találsz.
-
Imy
veterán
Sziasztok!
Milyen ingyenes alkalmazást érdemes használni, ami az akksi hátralévő idejét mutatja, illetve milyen programmal lehet bezárni a hátérben fútó alkalmazásokat? Pl megnyítok egy bongészőt, de becsukni nem tudom, a hátérben fut... (android 4.0.3, tablet)
-
fatal`
titán
Létezik olyan app, ami videót és hangot is rögzít a képernyőn történtekről (appok hangjai) ?
Próbáltam a screencastot, de az csak mikrofonból rögzíti a hangot
-
jegenye77
addikt
erre valaki?
-
spiritex
veterán
válasz
volvoguy #39877 üzenetére
Ja még az jutott eszembe, hogy én minden Market-es vásárlás után kitörlöm a bankkártyám adatait a Wallet-ből. Mivel általában csak néha-néha vásárolgat az ember a Market-en, szerintem annyit megér a + biztonság, hogy ilyen esetekben újra meg kell neki adni a kártya adatait..
-
barnam_
nagyúr
válasz
GrandeP #39873 üzenetére
Volume+
Van fizetős változata is, az frissebb.(#39875) suti_88: erős jelszó kell a google fiókhoz, és nincs gond. Plusz a Play app-ban állíts be jelszót a vásárláshoz... így elkerülhető hogy a gyerek/haver megvegyen mindenféle vackot
Ha nincs társ számla, akkor külön kell nyitni (+ kártya hozzá), de az se jó, mert annak külön díja van, valamint a számlák közti utalás is pénzbe kerül.
-
spiritex
veterán
válasz
volvoguy #39875 üzenetére
Sajnos én is így jártam a Budapest Bank-kal. Úgyhogy én annyit csináltam, hogy egyrészt kértem sms-értesítést minden pénzmozgás után, másrészt internetbankon keresztül kb. fél perc a limitmódosítás, úgyhogy azt szoktam állítgatni, persze csak akkor ha tudom, hogy valami nagyobb összegű dolgot szeretnék vele kifizetni. Ja, és sms-ben is lehet limitet módosítani.
(#39873) GrandeP
Nem tudom mikor szeretnél erősebb hangot, mondjuk telefonálás közben is, vagy csak zenehallgatáskor, mindenesetre ha az utóbbi, akkor a Power Amp-ban van ilyen, nekem is használni kell kb. 3-5%-nyi erősítést. -
volvoguy
addikt
Üdv! A következő a problémám!
A bankomnál (Unicredit) még nem is hallottak a "Webkártyáról"...bámultak is rám amikor megemlítettem nekik...
Szükségem lett volna rá, mivel a főszámlámhoz tartozó kártyát regisztráltam be a Play-re, és hát ez kicsit kockázatos...ezért lett vna jó egy Webkártya...de nincs a bankomnál...
Van vmi ötletetek? Csináltassak máshol egyet? De az megint plusz költség...:S
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Van valami használható sound booster?
Sajnos a gyári fülesem elég halk, viszont mivel van rajta miki is ezért nem cserélném...
Valami szoftveres erősítés kellene, mint mondjuk egy audiókodekkpackban, vagy a vlcben....
-
jegenye77
addikt
A Gmote alkalmazásban miért nem tudom a telefonon lejátszani a filmeket?
Minden része müxik de mikor rámegyek a filmre akkor a böngészőt dobja fel és le akar tölteni!
Valamikor a Blade-en használtam már és akkor egyből lejátszotta az adott filmet. -
fatal`
titán
válasz
#40993792 #39863 üzenetére
A market szerint kb ~20% a froyos készülékek aránya, szóval jó lenne tesztelni legalább, hogy ne akkor jöjjön egy rakás fikázó comment, amikor kint van a marketen.
Az a problémám, hogy az emulátor csak 4.0.3 alatt támogat OpenGL ES2.0-t, így csak azon tudom tesztelni meg a saját telefonomon, amin ginger van.
-
Mr X
veterán
Sikerült megoldani az ebook olvasós dolgot.
Az Amazon Kindle tényleg képes több eszköz között szinkronizálni a könyvjelzőket. A gond az volt, hogy akármilyen formátumban másoltam a könyvet a telefonra, nem látta. Végül az oldotta meg, hogy a könyvet eredeti formátumában, ami jelen esetben rtf volt, elküldtem email mellékletként a kindle mailcímemre (amit regisztráláskor kaptam), Ezt széen átkonvertálta, és telefonon és tableten is letölthetővé vált a könyv, az olvasási pozíciót is szinkronizálja.
-
Viper26
nagyúr
Igazatok volt, nem számoltam bele, hogy első használatnál terhelik pluszban.Köszönöm mindenkinek, most már működik ahogy kell.
Aggregátor:
Sokat használom, lehet benne sokmindent főzni, flash előtt recovery-ből backup nem árt.
-
barnam_
nagyúr
Igaz ez nem app, de nagyjából minden rom-al működik:
UOT Kitchen -
Viper26
nagyúr
Ez van konkrétan:
An attempt to charge €0.70 to MASTERCARD xxx-xxxx failed. You must update your payment information within 7 days or your order will be cancelled.
Annyi volt rajta amennyi kell.
-
jackbacsi87
senior tag
Az ok borzasztó egyszerű. Nagyon sok külföld ismerősöm van, illetve sok ismerős ment ki külföldre, a telefon kissé drága lenne....az egyetlen oldal, ahol szinte mindenki fenn van, az a facebook.
Mivel felváltva használom a pc-s verziót, meg a telósat, időpontok egyeztetése, helyszínek szervezése, csomó minden fenn van, viszont nincs szinkronban a kettő, az meg gáz.
Ha offline vagyok, nehezen érnek el...A problémára a megoldás valószínű a facebook böngészős oldalán a teló beregisztrálása lesz.
-
Viper26
nagyúr
Nabasszus, úgy lászik a Wallet nem támogat virtuális kártyát...pedig ugyanúgy megvannak az adatai mint a dombornyomottnak.
-
porse
őstag
válasz
jackbacsi87 #39835 üzenetére
Miért akarsz egy chat programba, facebook előzményeket? Nem is értem, fogod és böngészőből belépsz az üzenetekbe és ott van, vagy az facebook appba. Nekem gépen kis telefont mutat a nevük mellett akik facebook appot használják. Azt se értem miért zavar, h offlinenak mutat, vagy arra vársz, hogy rád írjon valaki?
Én im+pro t használok, igaz elég ritkán,és inkább googletalkra, de a face is jól működik rajta, látszik h online vagyok,mutatja gépen amit ott beszéltem, telón meg csak azokat az előzményeket természetesen amit a programmal csináltam. -
Deck
titán
Köszönöm a segítségetek!
-
fatal`
titán
A jobb sarokba appal nem tudsz tenni semmit, de a bal sarokba igen, én ezt használom:
Widgetje is van (mint a nevéből is kiderül) szép az is, de nem használom.
-
spiritex
veterán
Bal felső sarok, sorry: Battery Status Bar
-
Deck
titán
Tudtok olyat ami az akksi töltöttségét írja ki %-ban a jobb felső sarokba, az értesítési sávba?
-
Ronyn
senior tag
válasz
jackbacsi87 #39839 üzenetére
Hat, olyan ország van ahol már régóta kapsz az anyakönyvi mellé egy emailcímet is születéskor
-
Ronyn
senior tag
válasz
Esetleg internet gond? Lassú etc...?
-
Cyrin
addikt
válasz
törölni magad a f@szbukról?
-
jackbacsi87
senior tag
Hello!
Eddig imo-t használtam facebookhoz, de azzal nem fértem hozzá az asztali gépen küldött chat üzenetekhez, és fordítva, ezért váltottam.
Most leszedtem a facebook app-ot. Ezzel viszont ha csatlakozok, a chat ablakban a másik félnél azt jelzi, hogy offline vagyok. Üzeneteket simán küldök-fogadok, csak a kis zöld pötty nincs a nevem mellett. Van tippetek? -
Ronyn
senior tag
Egyébként mit is jelent az a "PH!"??
-
tbalint3
tag
Hello,
Telefonomra (samsung galaxy s2) gyárilag elő van telepítve a Polaris Office, kérdésem ha ezt beregisztrálom az app-ból akkor továbbra is működik offline módban, vagy minden indításkor kér majd internetkapcsolatot? Vagy csak azért kell regisztrálnom, hogy a cloud alapú szolgáltatásokat tudjam használni?
Válaszaitokat köszönöm. -
spiritex
veterán
Kíváncsiaknak és utcán sms-t író tiniknek, hogy ne essenek orra: Transparent Screen.
Én a kíváncsi kategória voltam, kipróbáltam, és hát akinek ilyesmire szüksége van, elmondhatom, hogy tökéletesen működik... de rohadtul felesleges! -
Melack
veterán
Gyors kérdés: miért nem szinkronizálja le az Android a GMailes kontaktjaimat? Auto-snyc beállítva, adatok a szerveren rendben, de a telefon nem "hívja le". Tegnap a telóról töröltem mindent, mostmár csak a GMailből szeretném ezeket használni. Valakinek vmi ötlet? 2.2 gyári ROM.
-
lbalog01
tag
Ezt találtam: "The Identity H encoding, or what is otherwise known as either CID-encoding or double-byte font encoding, appears in Adobe Acrobat when a PDF file is created from some vector based programs (ie. Adobe In-Design, Adobe Illustrator, Corel Draw, Macromedia Freehand, etc.). This condition can cause problems during the printing process and may delay the completion of a job. To avoid such complications any Acrobat / PDF file must be free of Identity H encoding. This problem may be avoided by converting any text to outlines."
Sajnos a megoldáshoz nem visz közelebb. Marad a pc
Köszi a segítséget mindenkinek! -
Nocsesz1
senior tag
válasz
atillaahun #39807 üzenetére
Én ez miatt töröltem.
-
lbalog01
tag
Urak!
Már kérdeztem de sajnos még érdemben nem jutottam előre: PDF-et szeretnék megnyitni a telón DE a fontokkal van egy kis bibi. A következőket használja a pdf készítő /és nem tudom változtatni, mert így kapom/: a Type: TrueType (CID) Encoding: Identity-H
Ha megpróbálom megnyitni a free pdf readerekkel akkor vagy csak a kereteket vagy legjobb esetben keret+furcsa karakterhalmaz az eredmény:Próbáltam a fizetős office suit pro-val is de az sem boldogul ezzel a kódolással.
ICS-alatt is próbáltam: szintén nem tudja kezelni
Amiket eddig teszteltem:
-adobe reader
-polaris Office
- qPDF
- fizetős office suit pro
- android pdf viewer
- beamreader
- pdf reader
- foxit mobile pdf
- apv pdf viewer
- ebooka pdfElég fontos lenne, hogy tudjam használni a telót erre
Ha valakinek van komoly pdf kezelője a telón és kipróbálná, hogy kezeli-e, annak küldök át egy próba filet.
köszi -
basaja
senior tag
válasz
atillaahun #39807 üzenetére
nálam megy...ha számít valamit,én a prot használom...:-)
-
stefi68
addikt
A MyBackup Root és a MyBackup Pro csak az online mentési lehetőségben különbözik?
-
dokee78
félisten
ROOT file műveleteket nem végzek így számomra tökéletes a Solid explorer.
Ne felejtsük el,hogy még csak béta állapotú.Mellesleg fenn van a ROOT explorer is
-
TRob1
veterán
Ember!!! Ne ragozd tovább légy szíves! Ennyi volt írva általad mikor válaszoltam: "
Nem rossz, én 2005!!!-óta ezt használom,csak akkor meg nem számolta a play a letolteseket" + a köv. hsz-ben: "Vagy 2004-óta, fene tudja, rég volt...
Szóval van múltja, és van jövője....
Jujj, tiszta nosztalgia"' ÉS SEMMI TÖBB!
És nem irónia meg poén meg stb. Mert akkor lett volna vmi vigyorgó szmájli vagy akármi. Ha TE ennyit írsz, akkor minden értelmes embernek beugrik hogy még nem is létezett Android meg Play akkor. És mivel ezt megkaptad, ezért gyorsan kis szerkesztés hogy itt nem is Androidról volt szó hanem Nokiáról, meg a Play csak irónia... Le se xarja senki egy Android topikban ahol Android appokkal foglalkoznak, hogy mit használtál az ókorban vmi Nokián... Képzeld, nekem meg az 5110esem 10 napig is bírta 1 feltöltéssel. Éééés? Hogy jön ez ide?
Ha a fentebbieket írod egy Android topikba, belekeverve a Play-t akkor szted bárki a világon gondol olyanra hogy Te nem is Androidról beszélsz, és a Play-t is csak azért említetted mert vmi frappánsat akartál mondani, csak nem gondoltad végig és besült a mutatvány?Most már lépj tovább, legközelebb meg gondold át amit és ahogy "ironizálsz", akkor hátha más is megérti rajtad kívül.
És elhiszem hogy használtad a progit 2005-ben... de nem Androidon, és nem az Androidos verziót... mint kiderült utólag, amit eleve így kellett volna kezdeni.
(#39802) stefi68:
Akkor ezen túl is maradok a Root Explorer-nél (mint ahogy teszem azt már lassan másfél éve) -
atillaahun
veterán
A foscsomó Friendcaster, nálatok se kezeli az ékezetes betűket üzenetíráskor?
-
tvamos
nagyúr
Tudtok valami olyan progit, amit "interaktiv rajztablanak" lehete hasznalni? Arra gondolok, hogy interneten osszekapcsolok ket tabot, es amit az egyiken rajzolok, az megjelenik a masik kepernyojen is.... es vica-versa... Regen volt ilyen a Skype-ban, de mar nem talalom. (Meg az persze PC-n volt. De mar ott sem talalom.)
-
stefi68
addikt
Leírom ide is csak okulásképpen:
Ajánlom, hogy aki root-jogú beavatkozásokat végez (fájlművelet system-ben), csak olyan fájlkezelővel tegye azt, amely tud RW módban újracsatolni és vissza is R módba.
Ugyanis tegnap este rettentően megszívtam. Két fájlkezelőt is teszteltem (X-plore File Manager és a Solid Expoler). Mindkettő alkalmas root jogú műveletekre, de teljeskörűen, tehát nem szükséges a fent említett RW újracsatolás a művelet előtt.
A Solid Explorer kudarcot vallott e téren, ezután kiléptem belőle és mással mókoltam.
Pár perc múlva eszközöltem egy újraindítást és ezután már nem indult el többé a rendszer
Se a cache törlés, se a gyári állapotra visszaállítás nem segített, odin lett a vége...Csak arra tudok gondolni, hogy a root jogú művelet kavart be neki, mely után nem tette vissza R módba és sérült az RW módban lévő fájlrendszer.
Úgyhogy szerintem ilyen műveletekhez csak Root Explorer v. Total Commander, ahol van RW újracsatolási lehetőség és a kényes művelet után mindenképpen ajánlott R módú újracsatolást végezni.
Nem tudom melyik fájlkezelő volt a ludas, én a Solid Explorerre gyanakszom
Más...
Látom volt szó a internal - external SD problémájáról. Több módszer van a megoldásra: A legtutibb rendszerszinten felcserélni a két tárhely mount-olását (swap). -> saját telefon topik
Létezik két program ami root joggal képes mappák át mount-olására: GL2SD (Gameloft to SD) és Directory Bind. Mindkettővel át lehet mozgatni az adott program/játék mappát az external SD-re és úgy kezeli a rendszer mintha a Internal SD-n lenne.
Van még egy megoldás: Meg kell keresni az adott program konfigurációs fájljait a DATA köteten és átírni a megfelelő hivatkozást.
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- LEGO klub
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- PR-Telecom
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Klaus Duran: 2025 dude
- További aktív témák...
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest