- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Házi hangfal építés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz
aminat #49025 üzenetére
Nem tudom épp megnézni, javitom a telefont.
Ha valakinek jelez a play,hogy a superuserhez van frissités nehogy telepitse!
Nálam frissizve volt,és állandóan fc-t csinált.
Nem ment a tb,a rootexplorer..
A menü/alkalmazások kezelésénél megnyitottam a superusert,és eltávolitottam a frissitéseket. Most jó, van rootom.
Fut a superuser. -
zho-lee
addikt
válasz
aminat #49019 üzenetére
Van ugye a beállítások/bevitel, nekem ott van az android billentyűzet,és a google hangalapú bevitel. (mindkettő legyen kipipálva)
Nos a menüjében magyarra volt állítva, de az nem elég, mert amikor meg van nyitva, akkor is előjön a menüje (menü gombbal), és ott is az automatikus helyett magyarra kell állítani, így már megy.
Lehet diktálni pl sms-t.
Ezek után már a google hangkeresés is magyar lett.
A hangbevitel hmmm... volt már jobb is (swype beta-ez pár szót azért félre ért), de a hangkeresés az szinte tökéletes.
Ezek után a hangtárcsázót fogom próbálni, hátha az is megy..Ja, hogy működjön, wifi, vagy netkapcsolat kell!
SE LwW, CM9. -
atillaahun
veterán
válasz
aminat #48872 üzenetére
Nekem is kiolvassa az SD tartalmát hibátlanul driver nélkül (idáig már szerencsére eljutott a windóz), de szerintem a netmegosztás feltétele a driver. Bár mint mondtam sosem próbáltam, csak abból következtetek rá, hogy komolyabb kábeles mod-olásokhoz (gyári flash-elő, adb) is kell.
(#48862) fdisk
Igen bocs, azt a másik kollégának szántam, de ezekszerint már gurúl akkor a voice search neked is.
Én végre ráéreztem hogyan kell vele beszélni, úgyhogy már egész értelmes mondatokat sikerült összehozni, meg így már a GTranslate beszélgetés módjával is elég komolyan lehet szórakozni. Annyi, hogy nálam az egyszerűbb, rövidebb szavakat nem érti meg sokszor, mint az ilyen, van, ezzel, stb.. Bár lehet csak nekem kell még szebben megtanulnom beszélni. -
stefi68
addikt
válasz
aminat #45109 üzenetére
Na én is megnéztem, szóval amit a kolléga mondott az Összefűzés az csak "A több számmal rendelkező névjegyek hívásainak és T9 eredményeinek összevonása"-t jelenti pontosan úgy ahogy le van írva.
Ez nem fogja megszüntetni a névjegyek azonos számú hívásainak összevonását. Tehát neked nem megoldás a problémádra.
-
-
-
Necc
addikt
válasz
aminat #41889 üzenetére
A build.prop fajl alapjan donti el a play, hogy az adott tartalom elerheto-e az adott fogyaszto szamara, vagy sem.
A megallapitas tortenhet maga a keszulek szerint, gyarto szerint, vagy a feltuntetett regio szerint.
Van egy olyan keszulekem, aminel a gyartok kinat jeloltek meg celregionak annak ellenere, hogy maga a keszulek itthon, hivatalosan forgalmazott... Mondanom se kell, kong az uressegtol a market, es minden alkalmazast trukkozessel kell feltelepitenem (SE telora letolt -> progival APK letrehoz -> "kinai" keszulekre APK rarak es futtat -> tadaaa), de szerencsere erre csak ritkan rakok barmit, vagy nyulok hozza, igy nem veszes.
-
fatal`
titán
válasz
aminat #41887 üzenetére
Nem jó a manifest fájl, vagy régiókorlát van. Weben ha írja, hogy nem kompatibilis, akkor érdemes lenyitni, mert sokszor csak az ország a kínja. Ilyenkor kívülről telepítve biztosan működik.
Hogy miért kell korlátozni a régiót azt a mai napig nem értem. Egy csak orosz vagy kínai nyelven elérhető cuccnál még megértem, de, amikor angol? Bolond a fejlesztő? Miért jobb az, ha kevesebben használnak egy ingyenes, vagy kevesebben vesznek meg egy fizetős programot?
-
-
TRob1
veterán
válasz
aminat #39996 üzenetére
Közben asszony telefonjára is ránéztem (más gyártmány, más felbontás, más téma...) de nála is ugyanúgy megvannak a feliratok frissítés után is.
(#39997) Probert75 :
Nincs mit.Azért írtam már korábban is ezt: "hiába ugrott 2.87-ről 3.0-ra, számomra kb. semmi érdemleges nem történt az előző verzióhoz képest - Persze valakiknek meg igen"
Illetve azt nem tudom hogy eddig is lehetett-e mappát is létrehozni a dokkon, mert sose próbáltam... Meg ha kihúzol belőle 1-2 ikont (csökkented 4re, 3ra...) akkor szépen elosztja és nagyobbítja az ottmaradtakat. -
St3ven
addikt
válasz
aminat #29057 üzenetére
Régebben sokat kipróbáltam, de csak a
Root Call Blocker volt teljes értékű.
Sok progi két-három másodpercre engedi kicsörögni a hívást, míg ez csendben teszi a dolgát, ha akarod, az állapotsoron értesít, ha nem, még azt sem teszi, beállítható a naplózás, időszakok, csoportok, sms blokkolása, lényegében minden.
Most már nem használom, nekem elég az android beépített lehetősége is, ti. hogy adott számot a hangpostára irányít közvetlenül.
-
sssz
őstag
válasz
aminat #20113 üzenetére
adott smsnél a szövegre hosszan böksz, a felugró ablakból kiválasztod hogy üzenet továbbítása. megkérdezi, hogy be akarod-e illeszteni továbbításhoz az üzenetet, leokézod, utána kiválasztod a névsorból kinek akarod elküldeni és elküldöd
TRob1: nem, ezek nem frissülnek marketen keresztül. sőt, fel se ismeri a market mint telepített appot.
Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Linux kezdőknek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Google Pixel topik
- Milyen routert?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- X13 Yoga Gen2 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- HP Elitebook Folio 9470M laptop (14/i7-G3/6GB/256SSD)
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 100%/p4303
- Dell Latitude 5490 14" HD i5-8250U 16GB DDR4 256GB SSD gar
- LG 45GS95QX-B 45" ÍVELT OLED MLA WQHD 240HZ 0.03 MS GAMING MONITOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest