- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Fujifilm X
Aktív témák
-
gatto_
senior tag
Használja itt valaki az Endomondo magyar nyelvű változatát? Ha igen, megjeleníti a térképet a programon belül? Mert nekem az istennek sem. A gyári Play-es simán megy, de ha belekerül a magyar akkor vége.
Esetleg van valami ilyesmi tracker program ami tud magyarul? -
tomy86
addikt
válasz
lecsoo4 #38585 üzenetére
Nemrég volt róla szó. Én a Widgetsoid2.x-et használom.
-
nimfas
addikt
HTC Sensation... próbáltam a Volume+ programot, mert nem túl hangos a teló.... de igazán nem hallok semmi difit a gyári és az emelt hangerő közt...
Nem mahinált ROM van rajta, gyári ICS....
Mintha azt vettem volna ki a Play-en lévő leírásból, hogy csak custom rommal működik.Milyen más hangerő emelő progi van ami esetleg szóba jöhetne?
Előre is köszönöm!
-
(jan)
őstag
Zeam ra szavazok én is!
-
gipsztigris
addikt
válasz
punky10 #38584 üzenetére
Őszintén szólva eddig nem is igazán néztem a leányzó telefonját. :-) A kijelzőt leszámítva ami gyalázatosan pixeles és lassú, egy egész komoly hardver van alatta.
AntutuBenchmark 1295-öt kapott. A ZTE Blade pedig 1398-at.512Mb RAM van benne, ebből 287Mega free RAM!!!
De, hogy miért tettek bele egy ennyire sz@r kijelzőt, azt nem tudom.
Meg is mondom a gyereknek, hogy faxxa telefonja van! -
pezolka
csendes tag
Hali!
Android 3.2-es rendszerhez keresnék navigációt,
ami tud magyarul . -
petipetya
nagyúr
Mondjuk az első indításnál még azt írja a program, hogy értesítenek amint elkészül a Drive tárhelyem.
-
Dottore
addikt
Hát ja.
Lehet, hogy a Go nagyon baba (szerintem túl candy, de ez relatív ugye) meg minden, de, hogy nem egy pille launcher az biztos. -
lecsoo4
tag
üdv.
tudnátok ajánlani a dazzle switcherhez hasonló switcher packot, amit külön külön lehet kitenni widgetként? mint xperia minin pl -
punky10
addikt
válasz
gipsztigris #38582 üzenetére
A Move?Az általad felsoroltak közzül HW-esen mint az X8,söt szerintem a Spicát is utoléri...
Tedd fel olyan telora,amiben nincs grafikai gyorsito(pl mint a felettem lévö HSZ-ben emlitett"csoda")Állitsd be mindenhol az animáciokat,és szörnyülködj... -
helixP
nagyúr
válasz
gipsztigris #38582 üzenetére
Pulse Mini az alják alja
-
punky10
addikt
válasz
gipsztigris #38580 üzenetére
600MHz,Adreno 200 GPU...
Vannak olyan telok,amikben ennyi sincs... -
-
engine88
aktív tag
Ha újraindítom a telefont, akkor miért nullázódik Watchdog?
-
€uro
őstag
Üdv!
MyPhoneExplorer-re tudtok ajánlani valami alternatívát? SonyEricsson NEO-ra kell. A MPE is jó lenne, de már unom, hogy folyamatos wifi kapcsolat mellett mindig gond van a csatlakozással. Ilyenkor a telefonon mindig újra kell indítanom a kliens szoftver-t.
Szóval olyan alkalmazásra van szükségem, amivel a számítógépről tudom irányítani a telefont: SMS olvasás, írás, hívás esetén automata PC hangkártya-némítás, hívási napló megtekinteése stb.
-
Dottore
addikt
válasz
helixP #38570 üzenetére
LauncherPro. De már nem fejlesztik. Arra azért figyelj, hogy nem véletlen light egy launcher. Ha sok csillivilli kell akkor nincs sok alternatíva.
-
shaggy
aktív tag
sziasztok!
Tudnátok valami jó kis e-mail widgetet mondani amit a képernyőre kirakva mutatja is az emilek tartalmát?
-
helixP
nagyúr
Melyik a leglightosabb, legkevésbé hardverigényes launcher, ha a Zeam-et nem számoljuk?
Előre is köszi! -
tboldi
nagyúr
Hali!
Valaki tudna ajánani egy Painthez hasonló képszerkesztőt? Konkrétan egy képet kellene vele megnyitni, egy (színnel kitöltött) téglalapot beszúrni és menteni a méret megtartásával.
-
engine88
aktív tag
Ugye mobilnet adatforgalomba a letöltés mellett a feltöltés is beleszámít?
-
tomy86
addikt
válasz
RootRulez #38535 üzenetére
sms backup+. Google fiókba ment (SMS-t, MMS-t, híváslistát) és be lehet állítani auto backupot is.
-
Dottore
addikt
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami stabil nem akkuzabáló, de megbízható launchert?(alcatel ot990-re) -
R19
senior tag
Tetszik a GO Keyboard, csak ne lenne ilyen nagy a memória "éhsége".
Ajánljatok ugyanilyen jól használható appot kevesebb memória igénnyel. -
engine88
aktív tag
Üdv,
Bekapcsoltam mobilnetem, megnéztem van-e net. Van.
Felraktam APNDroid Pro-t.
Kiraktam widgetet, zöld volt, szóval 3G bekapcsolva. Volt is net.Utána rákattintottam hogy piros legyen, át is váltott, vártam pár percet de felülről nem tűnt el a 2 kis nyíl, szóval a 3G jele és net is van.
Miért nem kapcsolja le 3G-t?
(wifi persze off)
-
dcness
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Olyan progit keresek ami tökéletesen futtatja a powerpointos fájlokat. Itt nem sima prezentációkra gondolok hanem olyanra amiben aktív gombok vannak mert eddig itt androidra bármit próbáltam egyik sem kezeli le őket csak simán lapozgatni tudok az pedig nem jó. Ez egy tesztlap amit gyakorolnék és ha a helyes válaszra nyomok akkor tovább megy ha a helytelenre akkor pedig kiírja hogy rossz a válasz.
-
Csucsu88
tag
Köszi mindenkinek. Felraktam az első ajánlott progit, a RunKeepert, de ahogy látom az Endomondo profibb, mert vissza is tudom nézni a neten, hogy hol futottam. A RunKeeper és az Endomondo futhat esetleg egyszerre? 1GHzes a processzor, elvileg bírnia kell.
-
RAiN91
őstag
Létezik valamilyen kamera program, amiben lehet manuálisan fókuszálni?
-
punky10
addikt
válasz
petipetya #38536 üzenetére
OK,igy már értem...Nekem sem tudja a TV a BT-t.Ugy gondoltam,hogy a Tab mini HDMI csatija megy a TV-be,a Tab USB-jére megy a külsö vinyo,és a Tabhoz BT-n csatlakozok egy billentyü,aTab wifin kap netet,és wifivel csatlakozik aTabhoz a telefonom,mint távszabályzo.Igy tudok netezni(wifi-tab-bill-TV)filmet nézni(HDD-Tab-TV)vagy bármit megnézni,ami az otthoni hálon van(2 laptop és egy asztaligép)Tavaly már akartam venni egy vinyot,hogy ne kelljen kölcsönkérni,de pont közbeszolt a természet(árviz...)Most a BT-s billeket is nézem,de majd a nyáron lesz belöle valami.Sokat kell még érte melozni...
-
Csucsu88
tag
Üdv! Futáshoz kellene nekem egy olyan program, ami méri a lefutott távot, a futási időt és esetleg van benn geocaching funkció is.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Törölt SMS-t vissza lehet vhogy állítani?
Esetleg van olyan progi, ami időközönként elmenti az SMS-eket egy külön helyre és a véletlen vagy szándékos törlésektől független megmarad
Köszi: RR
-
Bavid
senior tag
Sziasztok! Régebben láttam videót programról, amiben a telefonnal készített videóra lehetett robbanás effektet meg hasonlókat tenni. Ha jól emlékszem iphone-ra volt. Valami hasonlót tudtok androidra?
-
twine
veterán
Ha már bosszantó jelenségnél tartunk....
Én tegnap szembesültem egy olyannal hogy cca 2 hete megvettem a samurai II:Vengeance nevű játékot.. Játszottam is vele egy ideig,,de kb egy hete nem,,,tegnap mutatnám a haveromnak és nincs a készüléken az app-ok között,,,sem app kezelésben sehol...
Megyek Playre,,,ott figyel mint megvásárolt app,,de nincs telepítve,,,telepítettem, és kiderült indítás után hogy a mentéseim megmaradtak,,,de hogy hogyan "uninstallálódott" a készülékről.....
Az első ilyen brutálisan sötét folt amit életemben tapasztaltam....lövésem nincs mi lehetett....
Voltak "komoly" napjaim ezen időszak alatt de ilyen filmszakadásra nem ittam magam egyszer sem, hogy ne emlékezzek egy "kedvenc játék" uninstallálására -
beers
addikt
válasz
Cartman023 #38364 üzenetére
Én megvettem a Gentle Alarmot és tökéletes!
Nézd meg a beállításokat, van benne un előriasztás, azt k i kell kapcsolni és akkor a megfelelő időpontban fog ébreszteni!
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok!
Találkozott már valaki ezzel a bosszantó jelenséggel? Esetleg van rá valami ötletetek?
-
Csigusz 1
aktív tag
Sziasztok!
Olyant lehet csinálni, hogy két telefonom is egyszerre használja ugyanazt a google account-ot?
Van saját androidos telóm, és most kaptam egy cégest is, szintén androidos... -
royalka
őstag
Sziasztok. Van egy pár appom ami nem indul magátol és ha van valami indító progi amivel fel lehetne kellteni őket annak nagyon örülnék..
-
Sanzaa
senior tag
Nem tudtok olyan naptár alkalmazást, amely mutatja a Google Naptáron beállított időjárást is ugyanazon a widgeten, ahol a naptár is van?
A Jorte appot használom a feladataim szinkronizálásához, de ez sajnos nem mutatja még az időjárást.. -
.:LoMAX:.
aktív tag
Nekem bejött arra a Play, ahol a reklámmentesítőt lehet megvenni:
-
TRob1
veterán
Dehogynem fogyaszt, csak kapsz plusz 3 giga tárhelyet ha használod az automata feltöltést (1 kép után 500 megát, és utána minden további 500 megányi kép után 500 megát 3GB-ig)
(#38519) .:LoMAX:.:
Jaja, lett benne vmi reklám... de van ott egy sáv hogy bökj ide aez eltávolításához, de nekem az nem müxött. -
twine
veterán
Sziasztok...
"Nem is olyan rég" tárgyaltátok a Dropbox, Camera Uploads szolgáltatását,de akkor átsiklottam a téma felett, most meg a keresési "rutinom" csődöt mondott...
Segítenétek nekem...? Rémlik mintha valami olyasmit irtatok volna, hogy a képek feltöltése nem "fogyasztja" az egyébként kapott(nekem pld. 4,5Gb) tárhelyet...vagy tökéletesen rosszul emlékszem....?!
Hogy is van ez? Köszönettel
Minden ehhez a szolgáltatáshoz kapcsolódó infóért hálás vagyok
Azt látom, hogy a beállításokban lehet tiltani, és engedélyezni etc....
Azt is tudom hogy van felhő topic, viszont ez meg pörög....
Ezért elnézést, és köszönöm -
aktív tag
Tegnapi frissítés (Updated:April 23, 2012 ; Current Version:1.5.0) van fent a telefonodon?
Amúgy a tegnapi frissítés után folyamatosan lepontozzák, amíg nem javítják.Nálam el sem indul frissítés óta, váltani kellett másik app-ra, de a 23 ft-os akció most hasznos
Majd vissza váltok, ha újra jó lesz, eddig csak GOkey-t használtam, de most kényszerültem ideiglenesen váltásra -
aktív tag
GO-s srácok nem tesztelték megfelelően a GO Keyboard-ot, és frissítés után nem megy az app, a véleményeknél is megy a panaszkodás a frissítésre
Remélhetőleg hamar javítják -
skyli
senior tag
válasz
hoffman_ #38398 üzenetére
Ezt a progit ismered?
neked való
[Permissions Denied]
Nem tudom milyen romokon működik. Én arra akartam használni, hogy néhány automatikusan induló programot kikapcsoljak amiket amúgy használtam néhaműködött azt hiszem
-
tomy86
addikt
válasz
tvamos #38506 üzenetére
Elixir vagy Widgetsoid.
-
tvamos
nagyúr
Csumicsao!
WIFI hotspot widgetet hajtok! Tudtok ilyet? -
SamS20
senior tag
üdv.
az lenne a kérdésem hogy melyik böngészőt ajáljátok leginkább ? jelenleg dolphin HD van fent, de most hogy előfizettem a mobil internetre ( 500mb ) nem tudom hogy mennyire ajánlott ezt használni, esetleg egy opera mini, vagy dolphin mini mennyiben különböznek a "nagyoktól" ?
Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- GTA V
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest