- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- HTPC (házimozi PC) topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Notebook hibák
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
kymco
veterán
Végül is találtam: betterbatterystats (XDA editions)
-
atillaahun
veterán
Hát ezért kell beviteli mezőben hosszú érintés, majd Beviteli mód, és már át is válthatod. Én is pont így használom egyébként a Swype-ot, csak az AnySoft-tal.
Ehhez akkor nem kell semmiféle parancsikon sem.(#46610) royalka
Biztosan van, nem egy bonyolult dolog szerintem, bár én sosem használtam. Konkrétat sajnos nem tudok. Market-en keresgélj esetleg olyanokat All WiFi Connect vagy hasonlók. -
gatto_
senior tag
Kérdés hogy a Nuance milyen stratégiát választ. Mivel a Swype a Nuance [tulajdonában] van, így nem tudhatjuk, hogy ezt a hangfelismerős dolgot házon belül akarja e tartani, vagy eladja másoknak is. Ebbe mi nem látunk bele, hogy melyik stratégiával tud nagyobbat szakítani. Személy szerint én jobban örülnék, ha bekerülne a Swiftkey-be a cucc.
-
S e t h
nagyúr
Nem néztem, hogy az android 4.1-ben miként működik a hangfelismerés, magyar nyelv még nincs a támogatottak között, viszont a nuance már jó ideje készíti, fejleszti a maga programjait, nem is a goggle play alatt dobja piacra, hanem önállóan, szóval innen nekem kissé kérdéses, hogy más alkalmazásokkal más készítők képesek-e ezt valamilyen formában szintén megvalósítani, szkeptikus vagyok, pedig a swiftkey ütős lenne vele.
-
gatto_
senior tag
-
TRob1
veterán
Én még 23Ft-ért vettem decemberben... mondjuk azóta se használtam összesen 5 percnél tovább.
Ugyanez igaz a SlideIT Keyboard-ra is.
(#43893) kymco:
Jah, amúgy nem rossz, de nekem vhogy a Go jobban kézre áll.(#43894) Narxis:
Természetesen.
Azt a Task izét viszont nem használom semmilyen verzióban. -
TRob1
veterán
Jaaa,vagy úgy? Én is azt gondoltam hogy neked is van vmi ilyesmi.
Egyébként nem hiszem hogy hú de sok erőforrást fogyasztana egy 26k-s app (ami nem is fut egyébként, csak ha elindítod, és persze elég akkor indítani ha vmi ilyen szeméttel találkozol)Pár napja asszonynál is felbukkant a "Batterry..." nevű "reklám", tegnap megnéztem neki ezzel az appal hogy mi csinálja: vmi Hello Kitty Live Wallpaper volt.
(Ráadásul nem is használja, csak vmikor megnézte 1szer)
De sztem az a helyzet hogy egyre többen pakolgatják így bele a xarjaikat, szóval belefuthatsz véletlenül is... 26k helyet meg megér hogy megtaláld (vagy csak jegyezd meg az appot, és ha szükséges, akkor telepíted
)
-
pengemetal
aktív tag
-
frisco
aktív tag
Más is szenved vele, én is, a Galaxy S2 topikban is többen.
Nem feltétlen csak a warez verzió után csinálja ezt, ha valaki pl. az Amazon oldaláról jutott hozzá ingyen az alkalmazáshoz az most nem tudja legálisan megvenni a programot, vagy pl. a Getjear után sem megy.
Megoldás nincs egyelőre. -
kymco
veterán
Teljes kudarc. A google accountomba be van égetve, hogy megvettem a paper camera-t. Az androidos telefonomon hiába mókolok, nem tudom ezt az accounthoz tartozó infót kiszedni. A web-es felület sem teszi lehetővé a törlést, és a google.hu sem a barátom a keresésben.
A paper camera még nem is olyan nagy gond, de tervezek megvenni egy másik alkalmazást, amit hasonlóan "ki akartam próbálni először". -
TRob1
veterán
Úristen! Képes lennél annyi pénzt kifizetni azért? (Mondjuk én még ingyen sem használom, mert nem tetszik. Maradok a jó öreg GoContacts-nál. Illetve még az exDialer a bejövős, de előbbi jobban, ezért az exDialer kb 2 hetes használata után visszament)
(#34119) xSide :
Pontosan. (Nálam a PC-n is müxik AdBlock, már nagyon untam ott is a sok reklámot mindenfelé) -
atillaahun
veterán
Én Google Task Organizer-rel szoktam vásárolgatni. Gmail-be szinkronizálja a dolgokat, beleírtam már vagy 100 tételt csoportok szerint bontva mint tejtermék, zöldség, gyümölcs, stb. Mindegyik alapból be van pipálva így nem mutatja az asztalon a widget, de ha valami elfogy, abból kiveszem a pipát, megjelenik a widget-en és legközelebb megveszem. Már csak egy intelligens hűtővel kéne összeszinkronizálni, csak olyanra még nincs pénzem.
(#32035) fgo
ES File Explorer, vagy Astro File Manager.(#32024) punky10
Semmi, benéztem, azt hittem a Go Launcher Ex-nek egy tartozéka. Köszi a választ asszem akkor én is feltolom.(#32043) spiritex
Én Opera Mobile-val már használtam az Erste netbankját. -
TRob1
veterán
Nézz rá erre a linkre, lehet telepíteni? Persze ha még kell...
-
TRob1
veterán
Nekem fenn van a telefonon, csak stefi fordító oldalán olvastam 1 hsz-t hogy nem taslálja vki, erre ránéztem, és tényleg nincs fenn pár napja (de akkor egyik se volt fenn, azóta meg már megint van jópár, csak a hun hiánycikk)
(#24781) Dzsuri89 :
A Go nem "még" elég sok angol részt tartalmaz, hanem perpill tartalmaz több (de azért nem olyan sok) angol részt: mert mikor hivatalosan magyar lett, akkor majdnem minden le volt fordítva, csak ami azóta változott/bővült, azt sajna nem követte a fordítás... -
-
Probert75
addikt
Így néz ki! És ezt lehet variálni a konyhában amilyen színűre csak akarod.
-
Probert75
addikt
Milyen telefonról van szó? A konyhában kell kotyfasztani és ki lehet cserélni a gyárit.
Samsung Galaxy Ace-em van amire így kell csinálni, de szerintem így kell mindegyikre:
"Egyéni Frameworköt ezen (http://uot.dakra.lt/kitchen/) az oldalon készíthetünk. Megjegyzem hogy egy kis minimális angol tudás nem árt! Előfordulhat hogy várnunk kell a konyhára, akkor kiírja hogy pl "Requests left: 15", tehát 15 kérés még hátra van. Ilyenkor időközönként frissíteni kell az oldalt. Ha sikerült bejutni az oldalra, akkor egy sorban olvashatjuk hogy "Battery" "Icons" "Status bar", stb... Most csak az aksijelzőt fogom leírni, de a többinél is hasonló az eljárás. Válasszuk a Batteryt, pipáljuk ki az "use this mod"-ot majd válaszuk ki a nekünk szimpatikus aksijelzőt (nézhetünk előnézetet is, persze mindenhol!). (Ahol telefon kijelző méretet kell beállítani (Phone screen size), ott "mdpi 320x480"-at kell választani.) Menjünk a "File upload" Fülre, itt az "update binary"-nál "Type Galaxy"-t kell választani, a "Patch9 autofix" és a "ThemeChooser preview"-ból vegyük ki a pipát. Jobb oldalon válasszuk a "System files"-t. Töltsük fel a rom eredeti "framework-res.apk"-ját és a "twframework-res.apk"-t és ha Gingerbread romot használunk, akkor a "SystemUI.apk"-t is fel kell tölteni. (Elérési utak: system/framework/framework-res.apk és twframework-res.apk és system/app/SystemUI.apk (ha XXKPH ROM-ot használunk, akkor ebből a zipből is feltölthetjük.) Ha készen vagyunk akkor a "Summary" fülön a lap alján kattintsunk a zöld "Submit work to kitchen" gombra (ha nem aktív a gomb akkor valahol valami hiba van, amit narancssárgával jelöl az oldal). Ezután várnunk kell amíg elkészül az új frameworkünk. Kattintsunk fent a "Pickup" fülre és onnan tudjuk majd letölteni."
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Konteó topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung LCD és LED TV-k
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged