- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
Senhi
aktív tag
válasz
atillaahun #5569 üzenetére
Szerintem is a titkosításokon vérezne el a dolog. Most gyorsan megnéztem 3 ismerősöm telefonszámát és mind titkosított volt. Ilyen statisztika mellett már fejleszteni is felesleges lenne elkezdeni az appot
.
-
Senhi
aktív tag
válasz
atillaahun #5560 üzenetére
Ha annyira hozzáértő vagy akkor légyszíves írd le, hogy te hogyan képzeled el egy ilyen program működését.
-
Senhi
aktív tag
A home gombot hosszan nyomva nem taszkmanager jön föl hanem a legutoljára használt programok listája. Amúgy nem szükséges kilépni sehonnan, elég ha nyomsz egy home-ot. Ha a rendszer úgy gondolja, hogy szükséges akkor majd lelövi a háttérben a programot.
Beállítások-> Alkalmazásoknál találsz egy tényleges taszkmanagert (vagy letöltesz egyet). -
Senhi
aktív tag
Röviden: [link]
Bár már jó pár dologban kissé idejét múlt a cikk, de az alapok ahogy nézem benne vannak.Internet előfizetés nem kötelező, de néha azért érdemes valamilyen internetre felnyomni a készüléket (wifi), elsősorban frissítések miatt (programok, rendszer stb.). Játékok és a programok jelentős részéhez nem kell net soha, de pl. market nélkül sokszor körülményes a beszerzésük. Ha van otthon wifi akkor egy 100-200mb-os csomag elég az emailekhez, időjáráshoz... (de mint mondtam enélkül is meg lehet lenni)
-
Senhi
aktív tag
válasz
IkszIpszilon #2869 üzenetére
Gyári rommal nekem se akart menni (bár annyira nem erőltettem)... csak azokat töltötte fel amiket magába a legendbe írtam be, régebbi telóról importáltakat nem.
Ma azonban romot cseréltem és mostanra már ott figyel minden ismerős a gmailben pedig semmi extrát nem állítottam be. Néha vannak érdekes dolgai... -
Senhi
aktív tag
válasz
IkszIpszilon #2807 üzenetére
Live streamhez? Esetleg?
Ez a paranoia engem kikészítene... -
Senhi
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #1996 üzenetére
Az előbb én is ebbe a hibába estem: és a filemanager telepítőjét, hogy indítod el?
-
Senhi
aktív tag
válasz
lámerlúzer #1272 üzenetére
Egyszer találkoztam egy olyan programmal amit .rar-ról át kellett nevezni .apk-ra (de csak egy ilyen volt...). Ha megnézed akkor az apk fájl is csak egy csomag amit winrar-ral ki lehet nyitni. Szvsz ha a belső felépítése olyan, mint egy sima apk-nak akkor egy próbát megér.
Csak aztán nehogy kiderüljön, hogy a rar-ban csak forrásfájlok vannak amiket előbb még fordítani kell
.
áhh megelőztek
-
Senhi
aktív tag
válasz
Lord Soth #1218 üzenetére
Raging Thunder 1-2, Wave Blazer, Asphalt 5 (bár ez csak a legerősebb (nexus one, desire) telókon fut), Armageddon Squadron, Speedx 3D, Light Racer 3D, ExZeus Arcade, asszem a Quake-ek is meg lettek írva rá és még van szerintem jópár ami most nem jut eszembe.
Mindegyik fizetős, de a többségből van trial verzió a marketen.
Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hobby rádiós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1 humoros
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest