- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mini-ITX
- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Aktív témák
-
krisi047
senior tag
Sziasztok! Valaki tudna ajánlani egy megbízható backup progit, amivel az SMS-ek és a kontaktok fényképekkel együtt lementhetőek egy teljesen gyári, root nélküli Xperia Ray-ről? Akár két külön app is jó, custom ROM-okat szeretnék próbálgatni. Köszi előre is.
-
krisi047
senior tag
Akkor jó, bocsi.
És a 2.3 alap felületre sem lehet visszaállítani? -
krisi047
senior tag
Üdv! Lehet hülyeséget kérdezek, de valahogyan rá lehet műteni egy Xperia Ray-re a natúr ICS-et, amit a Galaxy Nexus-on is van?
-
krisi047
senior tag
Sziasztok! Olyan billentyűzet appot keresek, amiben lehet növelni az egyes betűgombok méretét, mert a SE Ray-en elég kicsik a virtuális gombok az álló qwerty-n a 3,3 collon. Ugyanakkor a Wave1, ami szintén 3,3 megfelelt nekem, úgyhogy bízok valami szoftveres megoldásban. Tudok ajánlani nekem valamit? Esetleg skin-t valamely ismert apphoz.
-
krisi047
senior tag
A Spark launcherre hol lehetne szert tenni? Nincs marketen, ahogy látom.
-
krisi047
senior tag
Olyan task managert tudtok nekem ajánlani, ami az iOS megoldásához hasonlít? Tehát hosszan nyomva a home gombot nem a legutóbbi alkalmazások jelennek meg, hanem váltani tudok közöttük ill. bezárni őket.
-
krisi047
senior tag
Érdekes, hogy pont erre a nagyon egyszerű dologra nincs gyárilag megoldás. Volt egy Samsung Wave-em, és ha jól emlékszem, ott a névjegyzék beállításainál be lehetett állítani, hogy melyik kerüljön előre. De szerintem egyáltalán nem elrugaszkodott ötlet az sem, hogy nevenként is meglehessen adni. Mert pl. a Wave-ben meg a külföldi ismerősök néztek ki hülyén.

-
krisi047
senior tag
Sziasztok! Egy SE Ray-ben próbálok megoldást találni arra, hogy a névjegyzékben ne a keresztnév - vezetéknév legyen a sorrend, hanem fordítva, de eddig sikertelenül. Valami ötlet?
-
krisi047
senior tag
Sziasztok! Tudtok nekem olyan app-ot ajánlani, ami magyar nyelven felolvas doc-ot?

-
krisi047
senior tag
Üdv! Lehet hülyeséget kérdezek, de a HTC Sense felületet bármelyik Androidos telefonra, pl. egy SE Ray-re is rá lehet rakni teljes értékűen?
Aktív témák
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 Ti EAGLE 12GB - Garancia - Wellness done
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

És a 2.3