- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Philips LCD és LED TV-k
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Na igen, gyorsan ki is vertem a fejemből.
Kérdeznék helyette egy sokkal értelmesebbet.Szerintetek melyik navigációs programnak van a legjobb adatbázisa hivatalokról/üzletekről/cégekről és hozzájuk tartozó elérhetőségekről?
Csak mert a MotoNav-ot tesztelgetem egy ideje, de egyszerűen kiábrándító mik hiányoznak belőle. Nem találta meg Miskolcon az Okmányirodát, Tesco-t (2 éve épült) Bosch-t (5+ éve épült!), meg még kitudja miket hagytak ki belőle, le is hajintottam.
Mit tegyek fel helyette?
Esetleg még az is szempont lenne, hogy jó Európa térkép legyen hozzá. -
-
realee
tag
Nem tudom ez hogy van... SMS-ben FB-től megkaptam a 0.facebook.com címet, amire ha felmegyek, nem megy le az egyenlegemből semmi. Most leszedtem a Facebook for Androidot, azzal felmentem és le is vont kb. 150 forintot csak azzal, hogy bejelentkeztem... Pontosabban arra vagyok kíváncsi, hogy van-e olyan Facebook progi, amire ha rámegyek akkor alapból felmegy 0.facebook.com -ra és nem a touch meg a mittudomén milyen verziókra akar felmenni amiért levon nekem pénzt. A 0.facebook.com T-Mobileosoknak ingyenes, azért akarom azt használni és azért nem is vont le pénzt az a verzió tőlem.
-
Enoss
csendes tag
Ma hajnalban egy kicsit már álmos volt mindenki.Tehát még egyszer feltenném a kérdésemet:ha nincs mobilinternet elérhetőséged sem wifi a közelben,hogy tudsz bármilyen programot is telepíteni egy android op.rendszerrel működő okoskára pl.LG GT540.Mivel gyárilag a telefon nem tartalmaz semmilyen fájlkezelő programot,így a memóriakártyára felmásolt fájlokat egyben nem látod sehol.Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- VGN Dragonfly Y2 Pro+
- Lenovo LOQ gamer laptop, Ryzen 7 8845HS, RTX 4060, újszerű állapotban 2+év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest