- VR topik
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mini PC
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Na igen, gyorsan ki is vertem a fejemből.
Kérdeznék helyette egy sokkal értelmesebbet.Szerintetek melyik navigációs programnak van a legjobb adatbázisa hivatalokról/üzletekről/cégekről és hozzájuk tartozó elérhetőségekről?
Csak mert a MotoNav-ot tesztelgetem egy ideje, de egyszerűen kiábrándító mik hiányoznak belőle. Nem találta meg Miskolcon az Okmányirodát, Tesco-t (2 éve épült) Bosch-t (5+ éve épült!), meg még kitudja miket hagytak ki belőle, le is hajintottam.
Mit tegyek fel helyette?
Esetleg még az is szempont lenne, hogy jó Európa térkép legyen hozzá. -
-
realee
tag
Nem tudom ez hogy van... SMS-ben FB-től megkaptam a 0.facebook.com címet, amire ha felmegyek, nem megy le az egyenlegemből semmi. Most leszedtem a Facebook for Androidot, azzal felmentem és le is vont kb. 150 forintot csak azzal, hogy bejelentkeztem... Pontosabban arra vagyok kíváncsi, hogy van-e olyan Facebook progi, amire ha rámegyek akkor alapból felmegy 0.facebook.com -ra és nem a touch meg a mittudomén milyen verziókra akar felmenni amiért levon nekem pénzt. A 0.facebook.com T-Mobileosoknak ingyenes, azért akarom azt használni és azért nem is vont le pénzt az a verzió tőlem.
-
Enoss
csendes tag
Ma hajnalban egy kicsit már álmos volt mindenki.Tehát még egyszer feltenném a kérdésemet:ha nincs mobilinternet elérhetőséged sem wifi a közelben,hogy tudsz bármilyen programot is telepíteni egy android op.rendszerrel működő okoskára pl.LG GT540.Mivel gyárilag a telefon nem tartalmaz semmilyen fájlkezelő programot,így a memóriakártyára felmásolt fájlokat egyben nem látod sehol.Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest