- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiMedia lejátszók
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
erikke17 #40486 üzenetére
2. Regisztrálni kell, igen. Van webes felület, használhatod úgy is... de sokkal jobban használható, ha gépre és androidra is telepítve van a kliens (illetve ha telepíted PC-re, csak akkor kapod meg a plusz 500 mega tárhelyet is, amit az aláírásomban lévő linken keresztül való regisztrációval tudsz megszerezni
)
-
atillaahun
veterán
válasz
erikke17 #25166 üzenetére
Ezekszerint Szlovákiában még valóban tiltva van, mint sok más országban. Az is egy csoda igazából, hogy Mo.-on már engedélyezték. XDA-n vannak egész jó tört verziók, amik működnek bárhol, én is azzal toltam nyárig.
És igen a mobilnet megkergül miatta néha, bár utóbbi időbe szerencsére egyre ritkában tapasztalom. -
MerLinh
senior tag
válasz
erikke17 #12283 üzenetére
haha, ez jól besz***, de amugy én mindig letöltőm a frissítéseket, nem vettem észre nagy változásokat, nem tudom megoldották már, hogy kezelni tudja a nagy beszélgetéseket? engem nem érint, de asszony annó belefutott abba, hogy egy idő után nem jelentek meg a frissebb üzenetek, de jelezte hogy jött
-
RootRulez
félisten
válasz
erikke17 #12281 üzenetére
Már van félig-meddig magyar is belőle, eddig bejön.
-
r4z
nagyúr
-
schmo07
tag
-
schmo07
tag
válasz
erikke17 #9482 üzenetére
Erikke,
De ha a chat része szutyok, és a post része se frissül, akkor végülis a "többi" se jóPetipetya,
Feltettem a Flow-t, a Seesmic-et és a TweetDeck-et. Hááááát....
A Tweetdeck belépni se tudott, a Seesmic használhatónak tünt (csak nem találom a logout gombot - valaki esetleg???), a Flow-t most nézem -
Samus
addikt
válasz
erikke17 #9480 üzenetére
Én e célra a Fancy Widget-et használom ( a sima 1.27-et, mert jobban tetszik az órája), az új Pro verzió skinezhető, és egy rakás óra és időjárás skinje van, widgetként választható, hogy kompletten legyen nagyban (4x2, óra+időjárás), kompaktban (4x1), csak idő külön és csak időjárás külön, illetve csak 5 napos előrejelzés widget. Ha ráböksz az időjárásra a widgeten, kapsz egy egész képernyős előrejelzést (ennek áttetszősége is beállítható, 50% nagyon jól néz ki) a mai idővel, szélsebességgel, páratartalommal, alatta pedig öt napra a várható időt. Az aktuális időjárás ebben a teljes képernyősben pedig azzal a skinnel animál (felhősnél felhők kúsznak vízszintesen, ha nap is van, akkor előtte, esőnél ablaktörlő, mint a Sense-ben), amit választottál a Fancy Marketből. Egy nagy hátránya, hogy fizetős...WeatherBug adatbázisát használja, bár jobb lenne, ha az AccuWeather is beállítható lenne, de sajnos nem lehet, az jóval több várost ismer nálunk is (mondjuk, hogy mennyi értelme van...azt nem tudom). Nekem jó Pécs, a közelben van, és a jelzett idő és hőmérséklet körülbelül ugyanolyan, mint a valós, amit kint tapasztalok.
-
doc
nagyúr
válasz
erikke17 #5023 üzenetére
hidd el, jobban jarsz amig nem frissul
valaki tudna ajanlani olyan WIDGETet, ami kivalasztott kepregenyeket (pl. xkcd garfield, stb) jelenit meg? appot talaltam tobbet is, de nekem widget kene, ami ott vigyorog a home kepernyon. a legjobb az lenne, ha a KDE-s plasmoidhoz hasonloan idonkent valtogatna a megjelenitett kepregenyt, tehat lenne mondjuk 2 percig xkcd, aztan 2 percig garfield, stb
Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiMedia lejátszók
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest