- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- RAM topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
nonames
tag
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani olyan magyar nyelvű programot ami a bevételeket s kiadásokat kezeli eltárolja elemzi összegzi stb.
Ehhez hasonlót [link]
Nagyon megköszönném! -
nonames
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, létezik-e olyan app amivel világítani lehet /kijelzővel/ és mindezt kilehet tenni widgetnek is!
Üdv.: Nonames
-
nonames
tag
Jó estét Mindenkinek!
Van egy két kérdés tegnap kérdeztem de nem írt senki semmit, hátha ma valaki aki tegnap nem volt tud segíteni
Előre is köszönöm!
Nonames
-
nonames
tag
-
nonames
tag
Jó estét Sziasztok!
Par kérdésben szeretnék segítséget kérni!
- Kelzsoca új romja van fent érdeklődnék milyen témákat használtok ami nem lassítja a launchert
- És azt szeretném még elérni hogy a menü és telefon könyv szinte minden átlátszó legyen latható legyen a háttér
- Aksi kijelzést szeretném átállítani másra azt hogyan kell /nem az etra settingsre/- És még azt szeretném megoldani hogy másik bladera akarok Bluetooth-on küldeni appokat játék progi stb. de nem megy át valamiért sikertelen pedig lathatóak vagyunk
Remélem tud segíteni valaki és elnézést ha mások szamara ezek egyértelműek de nekem ne sajna
Üdv
-
nonames
tag
Sziasztok!
Van egy főzött rom-om (Szezso féle LG) ezt szeretném lecserélni.
Kialakult milyen appokat használok, már lassan a launchernél is megállapodtam. Azt szeretném elérni, hogy az appjaim launcher, minden progi beállításom, sms mms fiókok stb. minden adat mentésre kerüljön s ha az új romot felraktam ezek megmaradjanak. Létezik erre program? És ha igen akkor az hogyan is működik pontosan?Ajánlották máskor a Titanium Backupot a mentés sikerült is és a mentési mappából felraktam a gépre majd az új rom-on felraktam a titanium-ot és bemásoltam a mentést és próbáltam visszaállítani de nem látta a mentéseket, ekkor ezt ráhagytam mert akkor még 1-2 progi volt s csak próba, de most fontos lenne mert rengeteg az alkalmazás a beállítás sms stb... minden.
Ha tud valaki ebben segíteni,
Köszönöm előre is.Üdv.: Nonames
-
nonames
tag
Gondolom a blade nem ilyen. És egyébként az mit jelent? valamilyen közvetlen kapcsolat?
Lenne még egy kérdésem ez lehet egy picit off:
Swedish_S_RLS5_Api29_mod3.2_Full <<----van ez a rom-om (gondolom ismered) Ebben benne van az Astro file kereső és az EsFileexplorer. Mindkettő fájlkezelő ugye talán az Es jobb (ezt mondják) Az az igazság én még most próbálgatom a rom-ot de nekem nem kell az astro s le akarom törölni, csak addig nem míg nem tudom hogy esetleg van-e valami ok arra hogy mind a kettő benne van.(#14562) levi1392
Köszönöm szépen, nem tudod mappákat is mozgat-e vagy egyszerre több fájlt?
-
nonames
tag
Sziasztok! Szeretném kérdezni, hogy létezik-e olyan lehetőség hogy két wifi-s telefon egymás közt küld oda vissza appokat (más fájlokat) ? /és ha van létezik-e erre program?/
Másik, olyan program is érdekelne ami bluetoot-on tudja ugyanezt de nincs agyonbonyolítva, esetleg ez egy file kezelőn belül legyen.
Köszönöm ha valaki tud valamelyikben infót megosztani
-
nonames
tag
sd3r nél az eredeti szép zöld háttér helyére pakolta hátteret és most szeretné az eredeti zöldet issza és hogyan iktató ki a háttérből a képet
-
nonames
tag
a főmenü gombot középen kidobtam a kukába véletlen. Mit tegyek? sd3r-em van
-
nonames
tag
Letöltöttem ezt az Appmonster nevű alk.-t backuppoltam az appokat és a mem kártyán minden apphoz csinált mappákat, azon belül van *.json és icon.png fájl, valamint rev mappában talalhatók az apk fájlok.
Kérdésem az lenne hogy a .json és az icon fájlra van-e szükségem vagy elég csak az app fájlokat pc-re raknom. És amikor rom-ot rakok fel, elég-e ezt belepakolni a romba telepítés előtt?
Remélem értitek, sajna kezdő vagyok szal nem nagyon vágom a szaknyelvet
THX: Nonames
-
nonames
tag
Sziasztok!
Letöltötte a sygi gps-t s 7napos próbaverzió pedig azt írja ingyenes
esetleg létezik olyan ai tényleg ingyenesköszi előre is
-
nonames
tag
sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy az Es File Explorer proginak van-e magyar nyelve?Köszönöm előre is!
Aktív témák
Hirdetés
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest