- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen notebookot vegyek?
- Steam Deck
Aktív témák
-
flushman88
tag
Sziasztok az egyik havernak Motorola Defy - je van és nem lehet kikapcsolni rajta mobilnetet biztos van olyan program ami ezt megteszi neki írnátok egyet????
-
flushman88
tag
Sziasztok volt már valakinek a keze ügyében olyan progi ami ilyen kis függvényben vagy tortaszeletekben mutatja hogy mi foglal el sok helyet a telón mind az sd-n mind a telón előre is köszi...
-
flushman88
tag
Sziasztok volt már valakinek a keze ügyében olyan progi ami ilyen kis függvényben vagy tortaszeletekben mutatja hogy mi foglal el sok helyet a telón mind az sd-n mind a telón előre is köszi...
-
flushman88
tag
Sziasztok tud valaki olyan appot amivel a lekódolt wifi hálózathoz kódot generál és ezáltal tudjuk használni???
-
flushman88
tag
Sziasztok Tudna valaki ajánlani egy normális használható navigációs Szoftvert mert holnap nagy utam lesz és a htc gyorsabban talál műholdat mint a MIO úgyhogy inkább telóval mennék... Előre is köszi
-
flushman88
tag
Sziasztok Csak Pletyka hogy már elérhető a 2.3.4. ??? DHD
-
flushman88
tag
Sziasztok a Widget Locker-t sikerült úgy beállítani valakinek hogy nem csak vízszintesen hanem fentről lefelé is van egyéni csúszka??
Mert a Gingerbread-os Témában az előnézetnél van egy kis kép és abban fentről is le lehetne húzni egy csúszukát de nem sikerül megcsinálni valaki esetleg...? -
flushman88
tag
Szétcsap az ideg... Megvettem a Power amp alkalmazást és pár szám léptetése után ezt írja...:Too Many falied files, playing will stop now...
Kár volt megvenni még a HD2 effekt sincs benne amitől jobban szólt ráadásul még B@szakszik is a tört jobb volt 3 hétig....
Valaki valami?
-
flushman88
tag
Sziasztok Nem tud esetleg valaki olyan Progit amivel a mai (TV2) Bl döntőt tudnám nézni telón mert sátorozni megyünk és azért megnézném..
-
flushman88
tag
Sziasztok Van egy rettentően zavaró dolog a telefonomban [HTC Desire HD] fényképezni nem lehet csak a gyári gombbal ami nem egy fizikai gomb hanem az érintőt kell megnyomni egy bizonyos helyen nekem egy egyáltalán nem áll kézre sőt... Hallott már valaki olyan kamera app.-ról ami fizikai gomba át lehet állítani hogy pl a hangerőgombra exponáljon??
-
flushman88
tag
Próbáltátok már hogy a Menü Alkalmazások eltávolítása menün belül ott van hogy jelenleg Üzemelő Programokon belül nekem autómatikusan Ott "terem" a Maps Pedig a GPs jelek + minden le van tiltva... Task killerrel kilövöm de 10-15 perc múlva megint ott van valakinek vmi ötlet...?(gondolom zabálja az akksit....)
Jah és találkozott már vki olyan droid programmal amivel TV-t lehet kapcsolgatni???
Előre is köszi
-
flushman88
tag
Mi a Külömbség az Opera és a gyári Böngésző Közt??? Érdemes inkább Operával...?
-
flushman88
tag
válasz
legiaap #10007 üzenetére
Nekem a Maps Frissítéstől nem csak lassabb lett hanem zabálta is az akksit úgy h ki vlt minden lőve task killerrel de az akksi infoban mégis azt írta ki h a maps zabálta le természetesen Gps jel minden le van tiltva de már töröltem a maps frissítést... És már nincs gond...!
-
flushman88
tag
Visszatérve a Fórumtémához...
Nem tud valaki még Reactable Androidos Progiról??http://www.reactable.com/products/mobile/
-
flushman88
tag
Jaja A Desire Hd Köztudottan Akkuproblémákkal küzd az 1230 as akksi van csak benne mondjuk senki nem érti miért.... De már úton az 1800mah-s amúgy semmi nem fut a háttértben Gps jelek letiltva még a mobilhálózat is ha nem netezek... de az advanced task killerrel kilövök mindent még így is csak 30 órát bír a kicsi....! :S
-
flushman88
tag
Sziasztok elérhető az android 2.3 Szűz vagyok még ezen a téren Desire Hd-m van érdemes Frissíteni?? Gondolom Akkuproblémát nem old meg
tudna valaki egy olyan progit amivel netrádiót tudok hallgatni??
-
flushman88
tag
Sziasztok Bátorkodtam ide írni egy Htc-bűvölök és 1 progtam nagyon felkeltette az érdeklődésemet ami elvileg most készül vagy már elkészült android-ra....
Reactable....
http://www.reactable.com/products/mobile/
ha valaki más néven de erről a programról tud valamit kérem ossze meg velem! Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen alaplapot vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest