- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Acer notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
gatto_
senior tag
válasz
atillaahun #48666 üzenetére
Nem FC-zik... Ha ezt mondom neki akkor kidob pár alternatívát egy listában.... pl. "hívd fel Gyurit", erre a lista élén: "szívd fel Gyuri".
Aztán ha rányomok bármelyikre akkor rákeres a böngészőben.
-
gatto_
senior tag
válasz
atillaahun #48663 üzenetére
A hang keresésre nekem is csak keres. Pedig az origo videóján mikor azt mondja neki, hogy Budapest időjárása, akkor egy időjárás widgetet nyit meg és mutatja az aktuális időjárást. Lehet hogy ez telefon függő. Nekem a HTC-n a keresésen kívül semmilyen utasítás nem megy. Pedig ha google kereső programban nem diktálok, hanem gépelek akkor feldobja a névjegyeket, és a programokat meg amit beállítok...
És azt tapasztalom, hogy az eddig atomstabil telefonom, amióta fent van ez a hang keresés, és használom is, azóta többször újraindult. Fura...
-
gatto_
senior tag
Remek ez a google nyelvfelismerés... Ezáltal a google fordító, beszélgetés részébe is bekerült a magyar nyelv. Most már nem veszek el sehol...
-
gatto_
senior tag
Végre lett magyar nyelvű keresés az Androidban. Itt egy cikk róla. Nálam már meg is jelent magától és működik is, a keresés, és a diktálás is. A Swype béta szerintem hatékonyabban ismeri fel a diktálást, vannak ugye írásjelek, és nagybetű is (itt semmi), de sajnos jelenleg nem tudom használni, mert bizonyos HTC-ken nem megy.
-
gatto_
senior tag
Kiadják a telefonos cégek maguk. Nekem a Diginél van vonalas. Csak azért, mert benne volt az akciós csomagban. Nem használom semmire, a számát sem tudom. Nincs sehol sem szinkronizálva, és a szerződés kötéskor kikötöttem, hogy titkos legyen. Egyedül anyám tudja a számot, ő szokott hívni. Viszont ennek ellenére, szinte napi rendszerességgel hívnak különböző biztosítók, üdülési cégek, befektetési tanácsadók, az egészségemet feltérképezni kívánó szervezetek, közvélemény kutatók, választási időszakban Orbán Viktor, és Tarlós...
Nem hinném hogy ez a google műve. A mobilomon sosem hív egy ilyen sem, csak a voda bombáz a spam sms-ekkel. -
gatto_
senior tag
válasz
bepken #47940 üzenetére
ha egy app-ban külön kiválaszthatod, hogy előadó, album vagy mappa szerint akarsz rendezni...és én kiválasztom, hogy "album" szerint rendezzen, akkor az 99,99999%-ban sikerrel zárul lehet album szerint rendezni, ha az album adatok jól vannak kitöltve...márpedig nálam jól!
Tisztázzuk... Persze remekül lehet album szerint rendezni, ha fent van mondjuk 10 album, 10 előadótól, és az idtag rendesen ki van töltve, akkor album nézetben mutatni fog 10 albumot, előadó nézetben 10 előadót. Ha felraksz egy új albumot egy olyan előadótól ami már benne van a 10-ben, akkor album nézetben lesz 11 album, előadó nézetben marad 10.
Namármost... ha te felraksz egy válogatás albumot aminek az idtag-ja úgy van kitöltve, hogy 20 dal 20 előadótól, de ugyanaz a lemezcím, akkor mivel az előadók élveznek prioritást logikusan 20 előadótól lesz 20 azonos című albumod. Elméletileg ugye adhatnak ki azonos című lemezeket. Tetszik nem tetszik ez így van, és ezért nem a lejátszó hibája. Erre találták ki a mappanézetet, amit nem csak a PlayerPro tud, hanem szerintem még sok másik is. Ha megcsinálod az általam ajánlott programmal az átnevezést akkor nem fogja szétszedni 20 albumra.(Bár vannak anomáliák, mert van egy dubstep albumom, ami szintén ilyen vegyes szar, átszerkesztettem pc-n, átszerkesztettem a PlayerPro saját címkeszerkesztőjében, és két számot így is külön albumba rak. Fogalmam sincs hogy miért.)
-
gatto_
senior tag
válasz
bepken #47935 üzenetére
Ja... akár az album címét, vagy hogy vegyes előadók, vagy akármit. Legyél kreatív.
Szerintem itt nem a programmal van a baj. Ha másikat felraksz az is így fogja kilistázni, mert hiába mondod, hogy nem logikus, de mind az előadók, és nem az albumok szerint válogat.
Amit én próbáltam így tett.
Vagy szarj bele, hogy hogy listázza, és használd a mappák szerinti nézetet. Ott rendbe lesz.PC-n én is a JetAudiot használom, legjobbak egyike.
-
gatto_
senior tag
válasz
bepken #47932 üzenetére
Nem értettelek félre. Ezek ilyenek. Én a PlayerPro-t használom, és az is roppant érzékeny. Ha egy albumon belül van 12 szám, ugyanaz az előadó, ugyanaz az albumcím, de mondjuk az egyik szám idtag megjegyzés rovatában van valami, vagy mondjuk nem rock hanem pop kategóriába van sorolva, akkor már külön albumot nyit neki.
Javaslom ezt a szerkesztő programot. Legalább nézz bele, hogy mi a pálya.Marha egyszerű, betallózod a könyvtárat, kijelölöd az összes számot, oldalt átírogatod amit akarsz és elmented. Két perc az egész.
Ezt a JetAudio-t nem ismerem, de a PlayerPro az SD-n létrehoz egy könyvtárat magának, és abba pakolja valami fura fájlokba a dolgait. Szerintem a JetAudio is valahogy így tehet. Ha azt a könyvtárat letörlöd akkor szerintem elfelejt mindent. Bár a következő indításakor újra létre fogja hozni.Ha törlöd a JetAudiot az nem biztos, hogy az SD-ről ezt a könyvtárat letörli.
-
gatto_
senior tag
válasz
bepken #47930 üzenetére
Nem elborult logika ez. Az mp3 tag.ból olvassa ki az előadókat és az alapján szedi szét. Ha válogatás album, vagy te válogattad össze egy mappába a számokat akkor ez így logikus. Ezt úgy tudod kikerülni, ha átszerkeszted az mp3-ak címkéit valami szerkesztő programmal, vagy sok lejátszó maga is tudja szerkeszteni.
-
gatto_
senior tag
válasz
#40351744 #47812 üzenetére
Igen, nekem a HTC-ben is ki lehet a gyári telefonkönyvben választani, hogy melyik fiókot (twitter, facebook, skype, sim, stb..) akarom látni, sőt a facebooknál még azt is külön, hogy csak azokat, akiknek van telefonszámuk. De nem hiszem, hogy ezt minden telefon ugyanígy tudja. Azért kérdeztem tőle a telefon típusát...
-
gatto_
senior tag
válasz
Rotor82 #47086 üzenetére
Sőt. Én azt tapasztaltam, hogy airdroid böngészőn belüli másolgatása, még a sima wifin keresztüli ftp kapcsolattól is elmarad sebességben. Legalábbis nekem lassabb volt mint mondjuk a File Expert wifi megosztása. Ki is kukáztam, mert a File Expert mindkét módot ismeri.
Viszont ha már itt tartunk... Alapvetően az ES Filexplorert használom a mindennapokban, és abban is van ftp megosztás, és egy ideig működött is. Most azt csinálja, hogy elindítom, az ftp progi a gépen belép, és a LIST parancsig eljut, ahol a könyvtárakat kéne megjeleníteni, és ott megáll. Ennyi. Próbáltam már újrarakni, régebbit felrakni, adatait töröltem, de ugyanaz a hiba. A File Expert meg simán megy. Valaki tapasztalt már ilyesmit? -
gatto_
senior tag
válasz
Cartman023 #46994 üzenetére
Na ez bevált.
Hogy a legkézenfekvőbb ötlet nem jutott eszembe. Úgy is gyakorlatilag csak böngészővel néztem az üzenőfalat mert gyorsabb volt, és az összes szinkronizációt kikapcsoltam mert mindig hazavágta a telefonkönyvben beállított, megszokott képeimet, ha valaki a facen fotót cserélt. Így egy hátrány van, hogy a face naptára nem épül be, de végül is leszarom, hogy kinek van épp a szülinapja. Azt látom az asztalin is, aki fontos azt meg úgyis tudom fejből.
-
gatto_
senior tag
válasz
atillaahun #46979 üzenetére
Ezzel az AutoStarts progival azt el lehet érni, hogy mondjuk a rohadék Facebook alkalmazás ne induljon el magától, és utána is csak akkor ha én el akarom indítani? Szinte sosem használom de mindig fut, és 10mb-ot bezabál a ramból. Azt viszont nem tudom, hogy mi történne, ha lefagyasztanám. Okozna valami anomáliát, ha mégis futtatni akarom?
-
gatto_
senior tag
Próbáld a File expert-et. Nekem ez bevált. Ennek a számítógépes ftp-s megosztása is sokkal gyorsabb nekem, mint az ES file explorer.
-
gatto_
senior tag
Tud valaki egy olyan csengőhang buheráló programot, ami root nélkül be tudja helyezni a rendszerbe a kívánt hangokat. Tehát nem az sd kártyára menti a media... akármilyen mappákba, hanem a gyári hangok közé a telefonba. Már ha ez lehetséges.
Az a problémám, hogy lecseréltem a telefonomat, létrehoztam a kártyán a megfelelő könyvtárstruktúrát, látszanak is a hangok a csengőhangok közt, be is állítom, működik. Aztán ha csatlakoztatom a telefont USB-n a laptophoz, majd lehúzom akkor legtöbbször ezek az SD-n lévő beállított hangok visszaállnak a gyáriakra, illetve időnkén random módon a zenekönyvtárból beállít magának valami zenét.Fura.. (Volt, hogy egy sima újraindítás után is visszaálltak) A régi telóm rootolva volt, ott csak simán bemásoltam, de ez most S-on meg nagyon garis is, szóval más alternatíva kéne.
-
gatto_
senior tag
A forgatás úgy lenne a legjobb, ha felülbírálná a hardver kapcsolót mint a Quickpic. Ugyanis nekem le van tiltva az elforgatás, mert nem szeretem ha magától forog. Viszont ebben az esetben jó lenne. Vagy mondjuk álló módban adhatna kisebb képet ami elfér, fektetve meg nagyobbat. De határozattan javul, már-már tökéletes. És a webkamerák is egyből bejönnek, nem kell a kérdőjelre böködni.
-
gatto_
senior tag
Megint frissült az időkép. Egyre jobb lesz. Már mozog a radar, és lehet állítgatni egy csomó dolgot.
-
gatto_
senior tag
Kérdés hogy a Nuance milyen stratégiát választ. Mivel a Swype a Nuance [tulajdonában] van, így nem tudhatjuk, hogy ezt a hangfelismerős dolgot házon belül akarja e tartani, vagy eladja másoknak is. Ebbe mi nem látunk bele, hogy melyik stratégiával tud nagyobbat szakítani. Személy szerint én jobban örülnék, ha bekerülne a Swiftkey-be a cucc.
-
gatto_
senior tag
Feltettem ezt az új Play Store-t, de semmi változást nem veszek észre. Az újdonság részeket gondolom megint nem lehet elérni nálunk, így nem is aktiválódik a felületen. De legalább nyugodt a lelkem, hogy a legfrissebb van fent.
-
gatto_
senior tag
válasz
Melack #44654 üzenetére
Nekem olyan megyényi területeket enged, és azt írja, hogy bizonyos területek nem lesznek elmentve, de 30-40-50 mb-okat ír, szóval elég nagy darabok. Ha Budapestre telibe viszem, ez nem engedi, de ha alatta felette, belelógva úgy igen. Fura ez így. Jobb lenne ha rendesen le lehetne tölteni országokat, mint a normál navikban.
-
gatto_
senior tag
válasz
Magnat #44651 üzenetére
És tényleg...
Más... Elvileg innen tölthető az új Play Store app
És akciós az Endomondo Pro -
gatto_
senior tag
-
gatto_
senior tag
válasz
zho-lee #44627 üzenetére
De ha leszedem a frissítést akkor nem csak aktuális frissítést szedi le, hanem a gyári alap romra telepített, esetemben 2011 nyári állapotig. (persze ez csak elméleti okoskodás, mert nagy ívben leszarom az offline térképet, van mobil netem, plusz két offline navigációm telepítve.
)
-
gatto_
senior tag
Frissült a Google maps és az ígéretek szerint belekerült az offline térképletöltés. Részben ez eddig is működött a Labs menüpontban ugyebár, de most onnan kikerült a főmenübe.
Egy szépséghibáját találtam, hogy magyar térképet nem lehet lementeni. Azt írja "Offline térkép nem érhető el a kijelölt területen" . Fasza.
Bécs természetesen már megy.
-
gatto_
senior tag
válasz
S e t h #44578 üzenetére
Na akkor biztos az ICS lesz a baj. Nekem még a 2.3-as android van fent, mert a HTC nem kapkodja el a Desire S- frissítését. Így már nem is bánom annyira.
Asszem ha ki is jön a frissítés, akkor is várni fogok egy keveset, hogy lássam a többiek tapasztalatát. ( A rootolás elbukásától is tartok, meg most már a Swype problémáktól is.)
-
gatto_
senior tag
válasz
30z.Samu #44565 üzenetére
Van olyan, de mi honnan a jóistenből tudjuk, hogy te milyen programokat használsz? Tegyél fel pl. egy Battery Monitor Widget-et, vagy valami hasonló programot, ami alkalmazásokra bontva megmondja, hogy mi mennyit fogyaszt. Lehet hogy nem tökéletesen pontosan, de támpontot adhat.
-
gatto_
senior tag
-
gatto_
senior tag
válasz
megint én #44472 üzenetére
Nincs ingyenes ami ne küzdene hiányosságokkal. Illetve én nem ismerek olyat, de majd az okosabbak kijavítanak. Ha rövid időre, nyaralásra kell akkor itt a Sygic. Szerintem ez egyik legjobb, én ezt használom. 7 napig ingyenes. Jó még az Igo is, de az nincs hivatalosan, csak warezosan, arról meg itt nem beszélünk.
Vagy válogass itt. -
-
gatto_
senior tag
Ez így normális. Gyakorlatilag felvesz egy hangmintát és elküldi egy távoli szerverre ahol elemzésre kerül és visszaküldik. Net nélkül ez nem lehetséges. Valahol azt olvastam, hogy egy normál mondat 100kb durván. Itt egy cikk ami pár kérdésre választ ad, bár szifonos, de most már ránk is vonatkozik.
-
gatto_
senior tag
válasz
gipsztigris #44410 üzenetére
Szerintem hangfelismerős, diktálós saját szótár nincs. Erre nincs befolyásunk. A Dragon szerverein tárolják az adatbázist, ami folyamatosan a fejlődik ugyan, egyre rohamosabban a felhasználók számának növekedésével, de ha mondjuk a barátnőd becenevét feldiktálod, aminek köze nincs, egy normál magyar szóhoz, azt nem fogja legközelebb helyesen leírni. Ha így lenne sok trollkodásra, és visszaélésre lenne lehetőség. A saját szótár a telefonodon tárolódik, de csak a bepötyögött szavakra van hatása. Jól jön pl. az email címek beírásakor a bejelentkezéseknél. Nekem elég csak egy kis b-t beütnöm és már dobja is az email címem felül.
-
gatto_
senior tag
Nem tesz magától vesszőt, meg pontot. Legalábbis nem mindig. Mondani kell neki a végén, hogy pont. Sőt a második mondatot pl. nem is kezdi nagybetűvel, de ha úgy kezded a mondókád, hogy "nagybetűvel" ....... akkor nagybetűvel kezdi. Kéne szerezni egy magyar nyelvű listát az ilyen finomságokról, mert így magunktól rájönni elég nehéz.
Hatékonyabb lenne, ha tudnánk is használni.
-
gatto_
senior tag
Na, jó hát persze nem ebbe kell bediktálni a doktoridat, de amire ki van találva, sms, rövidebb email, 2 sor a twitter-re, facebook-ra, arra kiváló. És ha hibázik is néha, egyszerűbb kijavítani két szót, mint bepötyögni harmincat. Főleg egy telefon érintős kijelzőjén. (Tableten lehet jobb a helyzet, nagyobbak a betűk.)
-
gatto_
senior tag
A Google Translate-el kombinálva ez a swype billentyűzet röptében fordít. Isteni!
-
gatto_
senior tag
válasz
S e t h #44355 üzenetére
Nekem nincs ilyen. Nálam a különböző billentyűzetek alatt van egy külön beállító sor és mikor abba belépek akkor feldob egy ablakot ahol kiválaszthatom, hogy melyik legyen az alapértelmezett. Ugyanazt az ablakot amit a beviteli mező hosszan nyomására is feldob. Csak itt a beállításoknál hiába nyomkodtam.
-
gatto_
senior tag
Amúgy ez a swype fizetős program volt a marketen amíg fönn volt? Beleszeretek, aztán meg majd egy vagyonba fog kerülni ha már nem lesz béta. :-)
-
gatto_
senior tag
Mondjuk a Swype telepítése nekem is fejtörést okozott. HTC Desire S-em van és valamiért szarakodott. Illetve nem is a telepítése, hanem az aktívvá tétele. Fent volt nekem a Swiftkey3, azt használom a kezdetek óta. Feltettem a Swype-ot, erre behülyült a telefon és csak a gyári billentyűzet alkalmazást engedte. Ott voltak a menüben, és fel is ugrott a kiválasztó ablak, hogy melyiket akarom, de mégis csak a gyári ment, bármelyiket választottam. Újraindítgattam a telefont de nem segített. Aztán leszedtem a Swiftkey-t de akkor sem ment a Swype. Aztán visszatettem a Swiftkeyt erre elindult mind. Aztán ma gondoltam, leszedem a Swiftkeyt, minek foglalja a helyet, erre kinyírta a Swype-ot is. Kezdhettem elölről az egész projektet.
Szóval vannak fura dolgok.
-
gatto_
senior tag
válasz
S e t h #44327 üzenetére
Nekem azt írja, hogy "feldolgozás" és kiírja a szöveget. Nem tapasztaltam eddig semmilyen működési anomáliát. Esetleg nem lehet, hogy lassú a neted? Gondolom az befolyásolja a feldolgozás sebességét, mivel elküldi valami messzi helyre a hangodat.
Net nélkül el sem indul. Nekem az írásjeleket is egész jól veszi, kivéve a vesszőt. Azt nem sikerült még egyszer sem.
-
gatto_
senior tag
Fasza a Swype-ban ez a hangfelismerő cucc. Tényleg egész jól működik. Reméljük ez a motor bekerül előbb utóbb más billentyűzetekbe is, pl. a Swiftkey-be.
-
gatto_
senior tag
válasz
fatal` #43281 üzenetére
Feladatkezelőnek hívják. (Task Manager)
Amit én leírtam azt nem feladatkezelőnek hívják. Az alkalmazáskezelő. Az ES File explorerben is , a File expertben is, Az Sd maid-ben is.
A feladatkezelő a futó alkalmazásokkal foglakozik, az alkalmazáskezelő meg az összessel ami fel van telepítve.
-
gatto_
senior tag
válasz
fatal` #43272 üzenetére
Az az a rész a telefonban ami felsorolja a telepített alkalmazásokat és ott választhatsz, hogy törlöd, vagy megtartod.
Vagy netán csak az adatait törlöd. Erre van gyári megoldás az androidban, de van rá egy csomó külső program, ami extrákat tud, mint pl. fagyasztani, kimenteni az apk-t, stb. És valóban az ES File explorerben is van ilyen alkalmazáskezelő. Vagy pl. az SD Maid-ben.
-
gatto_
senior tag
Jó dolog hogy magyar lett a webes Play áruház, de pont emiatt kicsit szívás. Eddig ugye láttuk az összes angol nyelvű hozzászólást ami a zöme volt a hozzászólásoknak. Most csak a magyar nyelvűek vannak ott, ami helyenként nulla. Így nehéz megítélni a program milyenségét. Van erre valami mód hogy visszaállítsam?
Megtaláltam... át lehet állítani a nyelvet angolra a beállításoknál. Aztán vissza magyarra persze nem megy, mert nincs a listában.
-
gatto_
senior tag
válasz
stvnppp #43109 üzenetére
Az ES File Explorer is tud ilyet. Hosszan nyomsz a fájlon és az előugró menüből kiválasztod a parancsikont. Ha volt üres hely akkor ki is tette a homescreenre. Ennyi.
Na, jól beelőztek....
Amúgy nem mind tudja. Pl. a File Expert-ben nem találtam ilyen opciót. Egy időben csak ez miatt hagytam fent az ES-t.
-
gatto_
senior tag
válasz
SG3rg0 #43082 üzenetére
A One X-ben azért sokkal jobb kamera van. Irigykedem is.
Próbálkozz, hátha rálelsz valami remek dologra. Aztán oszd meg velem, ha találtál.
Olyan kéne, ami nem effektezik, hanem csak simán fényképez 4-5 Mpixeles felbontásban, és láthatóan jobb képet csinál mint a gyári app.
-
gatto_
senior tag
Ja, bocs összekevertem. Én a Camera ZOOM FX-re gondoltam. Ez amit te szeretnél ilyen instagram féle effektező program. Ez akár jó is lehet.
-
gatto_
senior tag
válasz
SG3rg0 #43074 üzenetére
Hol olvastad ezt? Nekem fent van, próbálgattam, de csodákra ne számíts. Sajnos a Desire S kamerája alapból nem a csúcskategória enyhén szólva. Szar hardverből pedig semelyik szoftver nem tud várat építeni.
A Desire S alap gyári kamera szoftvere tök jól konfigurálható, minden állítható, szinte olyan mint egy digitális fényképező menüje. Ez az FX camera app kb. ugyanezt tudja, így inkább olyan telefonokra ajánlanám, amiknek a gyári szoftvere gyenge. Van jópár ilyen, olcsóbb kategóriában főleg.
De ha gondolod próbáld ki. Én megtettem, fent is van a telefonomon, de semmivel nem csinál jobb képeket szerintem, mint a gyári app.
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest