Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
TRob1
veterán
Inkább válogatok kedvemre, és nem azt használom, amit "rámerőltetnek", ugyanis eléggé megy a rosta -- úgyhogy nálam pl. pont ez az Apple gyengéje (persze az irreálisan magas ára mellett).
(olyan mint a rádió: én pl. sosem hallgatok, mert úgy vagyok vele, hogy nemá egy bálázs vagy akárki döntse el, hogy mit hallgassak, hisz van bőven zeném, és mindig el tudom dönteni magamnak, hogy épp mire vágyom, a reklámokról meg ugye ne beszéljünk, hírekre meg ott a net - na nem mintha azok nagyrésze olyan hú de érdekfeszítő, vagy változatos lenne manapság.
)
Aktív témák
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- DUNE médialejátszók topicja
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Gumi és felni topik
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó Sony CS-széria házimozi szett hibátlan működéssel, megkímélt állapotban
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Lenovo ThinkPad L480 i5-7300u / 14" FHD IPS / 8GB / 256GB m.2 SSD / jó akku /
- PRÉMIUM WHITE PC - 9800X3D / 9070 XT Hellhound Spectral White OC / ASRock X670E Taichi Carrara (L)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(olyan mint a rádió: én pl. sosem hallgatok, mert úgy vagyok vele, hogy nemá egy bálázs vagy akárki döntse el, hogy mit hallgassak, hisz van bőven zeném, és mindig el tudom dönteni magamnak, hogy épp mire vágyom, a reklámokról meg ugye ne beszéljünk, hírekre meg ott a net - na nem mintha azok nagyrésze olyan hú de érdekfeszítő, vagy változatos lenne manapság.