- OLED TV topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
Goatman #16618 üzenetére
Elvileg a Call Meter 3G tud ilyet, de én képtelen voltam beállítani a beállítanivalókat, nekem magas, hogy mit hogyan kell benne csinálni. Érdemes megnézni, hátha Neked összejön a beállítás - azt mondják, nagyon jó. Hasonló, de sokkal egyszerűbb számláló a Call Meter NG.
-
ArchElf
addikt
válasz
Goatman #15922 üzenetére
Igen, le kell tölteni a talóra. Olyan lejátszó, ami tudja a HTTP-streaming-et a videót ugyan lejátsza, de azzal külső feliratot biztos nem tzudsz mellé betenni.
Amíg az android nem támogatja natívan a hálózati meghajtókat, addig ez így is marad.
Még egy megoldás, ha másik gépen játszod le, és streamelve nézed (VLC-vel).
AE
-
Goatman
aktív tag
válasz
Goatman #15916 üzenetére
Az mVideoplayer viszi normálisan a feliratokat, viszont ez nem tudja lejátszani a fájlokat, amiket a NAS-omról tallózok be ES File Explorerben, csak azokat, amik a telón vannak fizikailag. Rock és Mobo le tudta játszani őket, de felirat nélkül..
Valami ötlet lenne esetleg?
-
Goatman
aktív tag
válasz
Goatman #15898 üzenetére
Udv ismet!
Az ES File Explorer hibatlannak bizonyult a feladathoz, koszonom a tippet!
Szuksegem volna viszont egy medialejatszo progira is, ami kezeli az srt/sub feliratokat. Probaltam a Rockplayert es a Moboplayert is, film- es feliratfajlnev egyezik, kodolast beallitottam 8859-1re megsem teszi ra egyik sem a filmre a feliratot.Elore is koszi ismet a valaszt..
-
Kakumix
senior tag
válasz
Goatman #13163 üzenetére
Pocketcloud - az ingyenes csak 1 kapcsolat adatait jegyzi meg, de ez nem lehet nagy gond. A honlapjukról letölthető egy kis eszköz (PocketCloud Windows Companion), amit a PC-re telepítve nem kell a router-t konfigolni - ami egyébként nem nagy dolog, de ennek ellenére sokaknak gondot okoz.
Csak rendes wineken működik, kiherélt home-on nem, mert azon nincs Remote Desktop Service, bár VNC szervert még azokra is lehet telepíteni, de a VNC-nél vannak jobb megoldások (pl. LogMeIn). Én a VNC-t csak linux elérésre használom, mert az RDP fényévekkel fejlettebb.A Market-en vannak szűrések, az Android verziódra és a készülékedre is. Ami (elvileg) nem működne a telefonodon az (elvileg) nem is látszik.
-
thesound
addikt
Aktív témák
- Formula-1
- OLED TV topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Assetto Corsa EVO
- Nők, nőügyek (18+)
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M710S i5 6500 + 16 Gb Samsung 2.133 Mhz + 256 Gb Samsung NVME
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- i7 8700/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB Black
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest