Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
Goatman #16618 üzenetére
Elvileg a Call Meter 3G tud ilyet, de én képtelen voltam beállítani a beállítanivalókat, nekem magas, hogy mit hogyan kell benne csinálni. Érdemes megnézni, hátha Neked összejön a beállítás - azt mondják, nagyon jó. Hasonló, de sokkal egyszerűbb számláló a Call Meter NG.
-
ArchElf
addikt
válasz
Goatman #15922 üzenetére
Igen, le kell tölteni a talóra. Olyan lejátszó, ami tudja a HTTP-streaming-et a videót ugyan lejátsza, de azzal külső feliratot biztos nem tzudsz mellé betenni.
Amíg az android nem támogatja natívan a hálózati meghajtókat, addig ez így is marad.
Még egy megoldás, ha másik gépen játszod le, és streamelve nézed (VLC-vel).
AE
-
Goatman
aktív tag
válasz
Goatman #15916 üzenetére
Az mVideoplayer viszi normálisan a feliratokat, viszont ez nem tudja lejátszani a fájlokat, amiket a NAS-omról tallózok be ES File Explorerben, csak azokat, amik a telón vannak fizikailag. Rock és Mobo le tudta játszani őket, de felirat nélkül..
Valami ötlet lenne esetleg?
-
Goatman
aktív tag
válasz
Goatman #15898 üzenetére
Udv ismet!
Az ES File Explorer hibatlannak bizonyult a feladathoz, koszonom a tippet!
Szuksegem volna viszont egy medialejatszo progira is, ami kezeli az srt/sub feliratokat. Probaltam a Rockplayert es a Moboplayert is, film- es feliratfajlnev egyezik, kodolast beallitottam 8859-1re megsem teszi ra egyik sem a filmre a feliratot.Elore is koszi ismet a valaszt..
-
Kakumix
senior tag
válasz
Goatman #13163 üzenetére
Pocketcloud - az ingyenes csak 1 kapcsolat adatait jegyzi meg, de ez nem lehet nagy gond. A honlapjukról letölthető egy kis eszköz (PocketCloud Windows Companion), amit a PC-re telepítve nem kell a router-t konfigolni - ami egyébként nem nagy dolog, de ennek ellenére sokaknak gondot okoz.
Csak rendes wineken működik, kiherélt home-on nem, mert azon nincs Remote Desktop Service, bár VNC szervert még azokra is lehet telepíteni, de a VNC-nél vannak jobb megoldások (pl. LogMeIn). Én a VNC-t csak linux elérésre használom, mert az RDP fényévekkel fejlettebb.A Market-en vannak szűrések, az Android verziódra és a készülékedre is. Ami (elvileg) nem működne a telefonodon az (elvileg) nem is látszik.
-
thesound
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- YouTube
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Gaming notebook topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest