- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
bubi92
őstag
nálatok is be lassul aswype ha nem huzgalva hívtok hanem nyomkodják a betüket?
-
bubi92
őstag
válasz
Teasüti #49801 üzenetére
Azért pesten müködhetne
vidék levan kaksizva
(mondom ezt úgy, hogy gyárilag én is vidéki vagyok)
Bone123: nekem igazából arra kellene, hogy ha olyan helyre megyek, ahol még nem jártam, akkor jó volna, ha otthon megtudnám nézni, hogy biciklivel merre menjek, és nem autópályán akarna átvinni a maps a város másik oldalára
-
-
bubi92
őstag
azt szeretném csinálni, hogy a most feltelepített app-jaim .apk-ját kimenteni és az új rom-ba amit felakarok rakni berakni, hogy telepítéskor magától felrakja őket. na most az lenne a kérdés, hogy hol tárolja az android az apk-kat
-
bubi92
őstag
valami olyan widget-re lenne szükségem, amivel az asztalra tudok ki rakni képeket, esetleg váltakozhatna is
-
bubi92
őstag
csak nálam van olyan probléma, se a weather eye, se a simi clock nem bírja frissíteni az időjárást? net van, wifiről és mobilnetről is próbáltam, de semmi. arra gondoltam, hogy ugyanattól a szolgáltatótól szedik az adatot és az halt be
-
bubi92
őstag
válasz
sarkanyolo2 #49228 üzenetére
amúgy meg buksisimi
-
bubi92
őstag
call meter 3g-hez nincs valakinek t-mobile ECO beállítása?
-
bubi92
őstag
gyári galéria app-ot érdemes lecserélni valamire? néha lassúnak tűnik..
-
bubi92
őstag
olyan fotóalkalmazást keresek amiben rábökve a képre én tudom megmondani, hogy hova mérjen fényt
-
bubi92
őstag
más is tapasztalta rajtam kívül, hogy a swype lassú? mintha egykét másodperccel le lenne maradva tőlem.
/blade ice armor II reborn rommal/
-
bubi92
őstag
válasz
toth_janika #46391 üzenetére
es-ben állítsd be, hogy legyen root jogosultsága és akkor fog menni.
-
bubi92
őstag
most mar ott tartok, h mobilnetrol a friendcaster se és a messenger se megy. lehet h a rommal van valami bibi?
-
bubi92
őstag
-
bubi92
őstag
emberek valaki találkozott már olyannal, hogy wifi-ről gond nélkül működik a FACEBOOK app, de mobilnetről nem tölt be semmit?
-
bubi92
őstag
-
bubi92
őstag
tegnap ota a fb app, nem hajlando betölteni az uzifalat mobilnetrol, csak boot utan egyszer. ha ramegyek uzikre azt gond nelkul. màsnàl is elöfordult mar ilyen? ha törlöm a cache-jet akkor ujra megy egy alkalom erejeig
-
bubi92
őstag
válasz
#40351744 #46173 üzenetére
köszi, mind hármótoknak.
közben megoldottam ES-el mert az amúgy is fent volt a telon, nem is tudtam, hogy van benne ilyen funkció.
btw. ha a romban be van állítva, hogy az sd-re telepítsen, akkor csak egy részét rakja át az appnak(pl. egy tiz megás fájlt átrakok sd-re csak 7 megával lesz több helyem a belsőn), ha külön appot használok erre az az egészet átrakja?
-
bubi92
őstag
mi a legjobb a gyári appok törlésére?
-
bubi92
őstag
az miért van, hogy ha sd kártyára telepítek egy alkalmazást, akkor is fogy a hely a belső memóriáról?
-
bubi92
őstag
sziasztok eddig x10mp volt, ugye qwerty-s, azt használtam szinte mindig nem kellett a képernyő bill. viszont most váltottam, és arra lennék kíváncsi, hogy megéri-e lecserélni a rom-ban lévő képernyő bill-t? ezek jobban használhatóak-e mint a gyári vagy csak csicsa és csak a kinézet miatt szokták cserélni?
-
bubi92
őstag
ha valakit tiltólistára teszek, akkor jelzi valahogy a telefon ha próbált keresni? ha nem akkor ilyen app-ot keresnék, ami ezt megteszi.
-
bubi92
őstag
statusbar nélkül, hogy lehet rávenni a telefont, hogy csatlakozzon a pc-hez?
-
bubi92
őstag
facebook widget-re tudtok alternatívát mondani? a lényeg, hogy ne a gyári kék, fehér kinézet legyen, és akár egész oldalas legyen ne csak 4x2
-
bubi92
őstag
létezik valami olyan app/widget amibe belerakok mondjuk 500 kérdést-választ, és a képernyőn mindig kint van egy random kérdés, és nekem megkell válaszolnom, ha jó a válasz, akkor kiad új kérdést, ha rossz akkor marad?
-
bubi92
őstag
apex vagy nova launcher a jobb?
-
bubi92
őstag
a gyári gmail progiban be lehet valahogy állítani, hogy hanggal is értesítsen? mert én erre nem találtam lehetőséget.
-
bubi92
őstag
válasz
Mr.Csizmás #36893 üzenetére
bocsi, hülye vagyok, dél!
-
bubi92
őstag
a google most világvége riadót fújt nekem, azt írta, hogy észak-kóreából bejelentkeztek a google acc-omba, lehetséges, hogy valamelyik app a telomról lopta el a kódomat?
-
bubi92
őstag
hello
tudnátok linkelni ilyen órát, de aminek ténylegesen lapozódnak a számlapjai nem csak a szám változik meg?
-
bubi92
őstag
Erre valaki?
-
bubi92
őstag
hello
olyan programot keresek amivel hívás köZben megtudom valtoztatni a hangom. -
bubi92
őstag
Sziasztok.
Gmail app-ban lehet olyat csinálni, hogy egyszerre kettő fiókba legyen bejelentkezve, úgy mint a webes felületen?
-
bubi92
őstag
hello
tudnátok olyan programot ajánlani, amivel a teloról gépélhetek a gépen?
-
bubi92
őstag
milyen navi szoftvert érdemes most felrakni?
-
bubi92
őstag
cardiotrainer vagy runkeeper? esetleg van jobb?
-
bubi92
őstag
az miért van, hogy egész telefon könyvből csak két ember képét menti le fb-ról? összevannak csatolva a kontaktok fb profillal, de mégse
-
bubi92
őstag
erre valaki
-
bubi92
őstag
fm rádió hallgatásra mondjatok egy progit nekem köszi
-
bubi92
őstag
a missed it, miért nem jelzi, ha jött gmail-em?
-
bubi92
őstag
super status bar-hoz egy icon pack mennyibe kerül? mert amíg nem veszem meg a premiumot addig nem látom az icon pack árát se.
-
bubi92
őstag
statusbart mivel érdemes customize-olni?
-
bubi92
őstag
használ itt valaki widgetsoid-ot go launcherrel?
-
bubi92
őstag
erre valaki?
-
bubi92
őstag
segítsetek légyszi!
miért van az, hogy egy tök üres desktop-ra nem tudok kirakni widgetsoid-al egy 1x2-es widgetet? folyton azt írja, hogy not enough space...
-
bubi92
őstag
contact widget-et keresek, ami gyorsabb mint a go launcher widgetje.
-
bubi92
őstag
go launcherhez honnan lehet letölteni fontokat?
-
bubi92
őstag
mondjatok nekem egy contact widgetet ami nem olyan picsa lassú mint a go launcher contact widget-je.
-
bubi92
őstag
a nagy kört lekell szarni, csak dísz. a kissebb világosabb vastagabb kör a kiinduló pont 10% ahhoz 4 lépésben jön hozzá a vékony kék kör, majd ha 50%-nál nagyobb akkor jön a fehér kör ami megint csak 10%-os lépéseket jelent. és akkor van fullon ha a belső kör teljes a fehérrel és a kékkel is.
sztem.
-
bubi92
őstag
hejhaho.
egy olyan progira lenne szuksegem, ami ilyen eberseg figyelo. mondjuk random megkell nyomni egy gombot,ha nem nyomom, akkor vonyit es megprobal felebreszteni. vagy legalabbis valami hasonlo. -
bubi92
őstag
egy olyan progi kellene nekem, amivel feltudok tölteni google dokumentumokba. a google docs megfelel erre?
Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest