- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Aktív témák
-
-
Joshi
titán
válasz
aggleány #16235 üzenetére
A legjobb szoftvercsomagot soha nem fogod tudni összeállítani mivel mindenkinek más a jó, ez teljesen szubjektív. Gondolj csak bele hogy ha ez nem így lenne akkor mi értelme lenne különböző Launcherek készítésének vagy lejátszó progiknak?
Ha minden igaz akkor nagyon sok féle programot fel fognak sorolni a fórumozók/felhasználók. Most akkor minden progit beleírsz a cikkedbe?
-
petipetya
nagyúr
válasz
- zenelejátszó: nem használok, nem hallgatok zenét
- filmnéző: bsplayer
- rádió, launcher, sms, e-mail, tárcsázó, telefonkönyv, fényképező: Sense
- játék: Chapayev, MeganoidViszont nálam még a szórakozás kategóriába tartoznak az alábbi kütyük:
Google Sky Map, AndroSensor (több szenzor egyben, főleg a gsm része érdekes) Lux Meter (fénymérő), Sound Meter (decibel mérő), Smart Ruler (centi) és Seismos (szeizmométer). -
sssz
őstag
válasz
- zenelejátszó: moboplayer
- filmnéző: bsplayer lite
- rádió: én a gyárit használom
- launcher:ADW EX
- sms:handcent sms hungarian plugin-al
- e-mail: K9 mail
- tárcsázó: én a gyárit használom
- telefonkönyv: én a gyárit használom
- fényképező: vignette vagy camera 360
- játék.1 to 50, slice it, cut the rope, air control, x constructionSok sikert a cikkhez
-
hodostamas
addikt
-
TRob1
veterán
válasz
- zenelejátszó: Winamp
- filmnéző: asztali DVD vagy Blu-Ray lejátszó
- rádió (fúj...)
- launcher: Go Launcher Ex
- sms: Go Sms Pro
- e-mail: k9 mail
- tárcsázó: Go Contacts Ex
- telefonkönyv: Go Contacts Ex
- fényképező: Canon sx130 vagy Nikon tükrös
- játék: Slice It, Andoku, X Construct, Plants vs Zombies, Pinball Deluxe... -
Cyberbeni
addikt
válasz
- zenelejátszó : gyári is jó, de próbáld ki a doubleTwist Player-t, meg esetleg a Winamp-ot is (utóbbit nem próbáltam)
- filmnéző : ebből is jó a gyári, esetleg megpróbálhatod még az yxplayer-t (ezt sem próbáltam)
- rádió : ebből a gyárin kívül csak netes létezik, pl: XiiaLive
- launcher : LauncherPro
- sms : handcent sms
- e-mail : én böngészőben nézek gmailt, de elvileg K-9 Mail a legjobb
- tárcsázó : AContact
- telefonkönyv : nincs külön tárcsázó meg telefonkönyv
- fényképező : Camera360
- játék : csak menj rá a marketben a játékokra, és ami jól hangzik, azt töltsd le és próbáld ki, a legjobbak többsége úgyis elöl van a listábanasszem mindegyik ingyenes, meg egy párnak van fizetős változata is.
plusz billentyűzetnek SlideIT (ebből viszont csak fizetős van, ha jól tudom), először talán kicsit fura lesz, meg szavakat kell neki tanítani, de elég sok szót ismer, és ha megszokod, akkor sokkal gyorsabban lehet vele írni (összetett szavakat úgy érdemes leírni, hogy a szavak között felemeled az ujjad), és ha csak pötyögni akarsz rajta, akkor érdemes átváltani, mert Slide módban lassabb
Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged