- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
(jan)
őstag
Skype videohívást nem támogatott készüléken elő lehet csalogatni ?
spicán szeretném nézni a túloldalon lévő windowsos partner búráját
-
dokee78
félisten
Volt itt nem rég egy XDA-s link HTC keyboardhoz.
Talán pont nekem linkelték,de nem találom. -
Debilon
addikt
advanced telephone-val van kis gondom, hogy pl nem működnek a gombok híváskor amiket kirak a gyári helyett, gyakorlatilag nem tudom felvenni a telót az advanced telephone feature-val..
rányomok, és nem történik semmi..próbáltam hogy hold button, de akkorsem
furcsa mert a hívásmegszakítós gombon az egy érintés némít a második bont viszont megy -
Z0C!
őstag
Smart Keyboard-ot használom...
tud magyarul, szép, gyors -
Canonfan
senior tag
Kipróbáltam én is a GO Keyboard-ot, nekem is tetszik, ez eddig a legjobban használható billentyűzet a sense után, azok közül amit próbáltam.
Eddig én is AnySoft bill.-t használtam, de eddig a GO billentyűzete jobban tetszik, még tesztelgetem egy kicsit, aztán meglátjuk...
Nemrég raktam fel a Gesture Search appot is, az is nagyon jó szerintem...
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy van olyan app, amivel a memóriában tudok tartani egy pár alkalmazást? Ne keljen sokat várni arra, hogy betöltődjön, pl. az internet böngésző, és a go contakt.
Előre is köszönöm! -
Altbrucke
tag
helló!
Keresek egy alkalmazást, sajnos már nincs fent a marketben
location cash map ha jól emlékszem ez a neve
ez egy wifi kereső ill. el is tárolja és megnézheted a google maps-n
valakinek megvan telepíthető formában?
priviben is jelezd ha megvan
Köszi -
Dzsuri89
őstag
Már leszedtem egyszer, csak az a rossz benne, hogy mindenképpen net kell hozzá, de még nem is ez a legnagyobb bajom. A főbb dolog, hogy mikor feltelepítettem ezt az alkalmazást másnap olyan hiba jött elő a telefonon, hogy csörgött telefonom, majd felvettem de nem hallottam mit mondanak illetve nem hallották, hogy én mit mondok. Gondolom ez ettől a programtól lépett fel, mert azelőtt nem volt ilyen és miután letöröltem azóta se jelentkezett.
-
spuros
őstag
Sziasztok
Létezik, hogy a Köpönyeg widget maximumon hajtotta a telefonom?
Mert mikor feltettem és működött akkor melegedett és pikkpakk lemerült.. Levettem a köpönyeget és utána jó volt minden. -
dokee78
félisten
A HTC 2ős óra widgetjéhez hasonlót sehol nem találok.
Létezik ilyen app? -
No.01
addikt
NoLED-el csak nalam van gond, h szivja az akksit?? (ha letoroltem ok, ha visszaraktam megint jobban merult
Alternativa?
Sajna SGS 2-n nincs beepitett LED... pedig baromira hasznos lenne -
N3gro
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy olyan programot, ami a realmedia streaminget lejátssza? Próbáltam már a moboplayert aminél sötét képernyő jelentkezik, és a realplayer beta-t amit megnyitásnál fel se ajánl a böngésző. Samsung Galaxy Tab-ra szeretném felrakni.
Előre is köszönöm.
-
odipapa
senior tag
Sziasztok!
Jól gondolom hogy a Barnacle Wifi Tether -el hotspot képessé lehet tenni az androidos mobilokat?
A telefon mobilnet szolgáltatását szeretném megosztani, pl. egy laptop számára. -
kaller1
veterán
OperaMini 6.0 update4-et tudna valaki küldeni?
-
gtasystem
őstag
erre én is gondoltam hogy keresek magyar app-ot de az a helyzet hogy a magyar appok is inkább csak magyarítások. legalábbis úgy tűnik..de még nem néztem végig..
egy halom note app-ot végignéztem de egyik sem jó..na mindegy ezt még kibírnám, a nagyobb gond az equalizer amit nem találtam csak Gingerbread-re.. -
r4z
nagyúr
válasz
basaja #12564 üzenetére
Az SMS az lényegében értesítési hang. Ha azt változtatod, akkor az email-é is változik. Ha magában az alkalmazásban nem állítható külön, akkor az alapértelmezett értesítési hangot (amit SMS hangként beállítottál) fogja használni mindkettő.
gtasystem: Olyan appot keress, amiben van magyar lokalizáció, konkrét ötletem nincs.
-
basaja
senior tag
hali
hogy tudok nem gyári hangot betenni email hangnak?
ringo lite van a telón,de ott csak sms ill. csengőhangot lehet...valaki pls:-) -
-
-
gtasystem
őstag
Sziasztok
olyan gondom van hogy a gyári android billenytűzetem nem használja a magyar szótárt még ha kiválasztom akkor sem..
engedélyezem beállítom kiválasztom de akkor se megy hanem helyette az angol..
már kipróbáltam egy csomó billentyűzetet de egyik sem olyan jó mint a gyári..van erre valami megoldás?
Froyo -
kaller1
veterán
válasz
canniball #12516 üzenetére
Azt nem tudom, de nekem erre a Smart shortcuts jött be legjobban, próbáld ki.
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy desire Hd ban hogyan lehet megoldani azt, a memóriában maradjon egy pár alkalmazás? Ne keljen sokat várni arra, hogy betöltődjön, pl. az internet böngésző, és a go contakt.
Előrew is köszönöm! -
Kakumix
senior tag
mVideoPlayer - nem tudom mit tud abból, amit szeretnél, de nekem SGS-en bevált, mindent lejátszott, amit akartam.
A másik amit keresek egy hangoskönyvolvasó ami tud magyarul. Esélytelen?
Szerintem nem fogsz ilyet találni, mert a könyvolvasó/felolvasó programok nem rendelkeznek TTS (Text-To-Speech) motorral csak egy harmadik féltől származót használnak. Viszont ebből adódik, hogy egy TTS kell neked, amit meg lehet tanítani magyarul. Ilyen az SVOX Classic Text To Speech Engine. Ez maga a TTS motor és ingyenes, de Juditnak , aki tud magyarul, fizetni kell (553Ft). Ha ezeket telepítetted és konfiguráltad már "minden" felolvasó program tudni fog magyarul. Én csak kipróbáltam a felolvasást, de gond nélkül működött. Talán az Aldiko-val próbáltam, de az előbbi frissítés óta nem hajlandó elindulni. De mivel magyarul tudó felolvasó programot keresel, valószínűleg olvastattál fel valamivel és az SVOX-szal az is működni fog.
-
kaller1
veterán
válasz
martin66 #12552 üzenetére
Ez itt nagyon off téma és nem ide való, menj a problémával az Azonnali PDA-s kérdések topikjába. Egyébként meg az xda-dev fórumánál jobb infót úgy sem fogsz itt kapni.
-
martin66
senior tag
Hali! Valaki itt ebben a témában tudna segíteni?
[link]
Htc Touch cruise 2 (09, Lolite, T4242) ehhez a telóhoz kéne android isten lenne az aki tudna nekem ebben segíteni, kösziii! -
dadu7
tag
Ugyan ez nem a software témakörhöz kapcsolódik, de ezt a képet most láttam, ilyen amuyg létezhet vagy csak poén? Iszonyat jó lenne ha mondjuk komolyabb gameloftos v egyéb játékokkal játszana az ember..
a kép:
[link] -
naksys
senior tag
Köszi a válaszokat, igazából a GO contacts-ot próbáltam, de annyira lassú a telómon(Hero), hogy beleőrülök mikor meg akarok keresni egy nevet.
Kipróbálom a többit! -
TRob1
veterán
válasz
naksys #12540 üzenetére
A lentebb/fentebb említett
GO Contacts esetleg?? (Ott a képen látszik, hogy jeleníti meg)
-
canniball
nagyúr
-
naksys
senior tag
Tudtok ajánlani olyan híváskezelő app-ot ami a hívásoknál nem csak a számot, hanem a hívás(fogadott-nem fogadott) idejét is kiírja?
-
szki
őstag
válasz
Narxis #12533 üzenetére
Na akkor meg fogom nézni. Bár az Anysoft is tudja az auto-kiegészítést, ha telepítve van a Hungarian for AnySoft Keyboard, és épp magyar a billentyűzet kiosztás is.
De felcsigáztál, így kipróbálom a Go Keybordot is, mert előfordul, hogy órákat netezek/fórumozok mobilról, ha épp olyan helyen vagyok, és unatkozok -
Ez már lehet, hogy hitvallás. Nem mondom, hogy az Anysoft rossz, azt használtam legelőször, aztán annyira megtetszett a Go Launcher, hogy megnéztem a többi terméküket is és így ragadtam meg a Go Keybord-nál. Csak a mai frissítés annyira meglepett pozitív értelemben...
Date:2011-7-1
Version:0.2.4
❤. Add GO Keyboard Black Theme (Please search "GO Keyboard" at google market).
1. Add Ukraine keyboard layout and dictionary.
2. Add auto-complete option
3. Add the bubble height adjustment and switch options (GO keyboard -> Display setting -> Show popup).
4. Add the edit mode keyboard (click the "edit button" on the left of top menu). To enter the settings menu, long press the lower left corner of the [123?] key.
5. Add the candidate region with magnifying glass effect(long press the candidate region).
6. Add several sets of smiley key.
7. Add long press the smiley key pop up select [Enter] key.
8. Add the Record English words to the user dictionary switch option(Go keyboard-> Input Setting -> Record the word to the user dictionary)Valószínűleg a kiemelt rész miatt lett, hogy sokkal gyorsabban írok rajta? Nem tudom, mindenesetre nagyon jó lett, a fekete téma pedig nagyon kellemes a szemnek.
-
r4z
nagyúr
Van olyan screenshot program, ami a teljes tartalmat (tehát a maradék, görgethető tartalmat is) mutatja? Vagy ez lehetetlen?
-
szki
őstag
válasz
Narxis #12525 üzenetére
GO család nálam is bejövős (Laucher Ex, SMS Pro, Contacts). De billentyűzetre a AnySoft Keyboard-ot használom, és bevált. Bár nem tudom miben tudna többet nyújtani a Go Keyboard?
#12529) RazorGTR1: ha találsz szólj! QtADB-ből szoktam ha gép mellett vagyok, de az is az éppen látható részről készít képet.
-
válasz
V.Stryker #12522 üzenetére
Én ezt tartom a legjobbnak teendők, feladatok, emlékeztetők felírásához: Checkmark ToDo List Pro
"*Repeating Tasks with extensive repeat settings"
Más:
A mai frissítéssel szerintem az egyik legjobb keyboard app lett a Go Keyboard, nagyjából nem sokkal azután kezdtem használni, hogy lett hozzá magyar szótár, eddig is jó volt de a mai frissítés után álom ezzel írni. Talán csak a Smart Keyboard Pro körözi le ha lekörözi, de az fizetős a Go Keyboard pedig ingyenes.
A többi Go terméket is ajánlom mert mindegyik ingyenes és nagyon jó, engem még annak idején a Go Launcher-el "vettek meg" de aztán alapvető app lett a Go SMS is. El kezdték kiadni a fizetős témákat de kb. 300Ft 1db és ingyeneseket is adnak még ki, úgy látszik nem akarják fizetőssé tenni az appokat, inkább csak a témákból fedeznék a költségeiket.
Ja... Go Weather másik nagy kedvenc. Azt is érdemes megnézni.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Dark Archon #12519 üzenetére
Tudom, hogy nem nagy kunszt. Anno rootoltam a Galaxy ACE telómat amitől szerintem kicsit lassabb lett meg sűrűbben le is fagyott sajnos. :S
Mióta eredeti állapotba raktam vissza egy unroot meg resettel azóta sokkal jobban működik. -
V.Stryker
nagyúr
Üdv,
Tudnátok ajánlani egy olyan teendőket kezelő progit, amivel létrehozhatok havonta ismétlődő teendőket és mindig csak az adott havit mutatja?
A cél az,hogy létrehoznék minden számlabefizetéshez egy -egy teendőt és amit kifizettem, azt kipipálom és eltűnik(vagy az se baj ha áthúzva ott marad). Majd köv hó elsején megint feldobja őket.
A google-ban teendőt nem tudok így részletesen létrehozni, vagy nem találtam meg, csak az eseményre vonatkozót. Gtask-ot és Taskos-t kipróbáltam már, nem megfelelők. Minden hónapban nem akarom létrehozni újra a teendőket, mert az már megint egy plusz teendő, amit elfelejtek.
-
-
Dzsuri89
őstag
Hello Mindenki!
Olyan programra lenne szükségem, aminek a segítségével a telefonom lévő alkalmazásokról BACKUP-ot készít és egyben a program mentéseit is kimenti. Kipróbáltam már pár backup-os progit, de azok csak magát az alkalmazást mentik egy .apk-s telepítő fájlba. Jó is lenne a dolog, csak a mentések hiányoznak az adott alkalmazásokból. Elvileg a Titanium Backup tud ilyen dolgot, csak az én telefonom nem rootolt így nem működik.
Tudtok nekem olyan progit mondani, amivel végrehajthatom a fent leírtakat és root nélkül is működjön?
Köszi előre is!
-
canniball
nagyúr
Létezik-e olyan app., amivel el lehet érni hogy az app drawer kategorizáltan jelenítse meg az alkalmazásokat? Leginkább az tetszene ha az AD-t elindítva alul lennének kis fülek és azokra bökve mutatná az adott kategóriába tartozó app.-kat.
-
PuMa_
tag
Oh és tényleg... Miért is az alkalmazásban kerestem. Elnézést, még friss hús vagyok Android témában, kerek két hetes tapasztalat. Köszönöm szépen
-
PuMa_
tag
Sziasztok!
Nézzétek el nekem, hogy nem olvasok el ennyi hozzászólást, a kereső pedig nem talált eme témában írt hozzászólásokat, így kérdeznem kell. Feltelepítettem több launcher-t is a telefonomra, immáron megtaláltam a számomra legkedvezőbbet, a kérdés az lenne, hogyan tudom törölni azt, ami nem kell? Például ADW launcher-t. Nem találok benne uninstall opciót. Rákerestem google-ben is, de egy angol nyelvű tutorial szerint rootolt telefon kell a törléséhez, amit kétlek. Reset, illetve restart opciókat látok, ám uninstall-t nem. Előre is köszönöm a segítséget
-
dokee78
félisten
Erről beszél,én próbáltam és elég jó.
-
TRob1
veterán
válasz
Dark Archon #12505 üzenetére
Egyről beszélünk (van ugyanezen a néven másik app is)? Mert ebből nem találtam fizetős verzát: Sports Tracker --> Tegnap ki is próbáltad? Én majd ma.
-
canniball
nagyúr
Ti tudjátok frissíteni a MixZing-et? Velem már sokadszorra játssza el hogy jelzi a frissítést, nyomom neki az updatet, a letöltés elmegy 100%-ig, majd közli hogy Update unsuccesful...
-
-
Darahian
tag
Skacok!
Vodafone <-> Angol O2 SIM cseret kovetoen a vodas telefon nem akar feltalalni a netre.
Raadasul az O2 automatikusan elkuldte az uj beallitasokat, csak el kellett fogadnom, szoval ezzel elvileg minden O.K.
Mar uninstallaltam az Apn on/off -ot (termeszetesen "on" -on hagytam, mielott leszedtem), de sajn nyugaton a helyzet valtozatlan. Nem tudom mit allitottam el.Otlet, valaki?
-
petipetya
nagyúr
válasz
dokee78 #12496 üzenetére
Ezek lehettek?
Silent Toggle Widget
SilentMode OnOff -
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Metal topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Autós topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest