- Videós, mozgóképes topik
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
Kakumix #12184 üzenetére
Ezek szerint a kínaiak tesznek az ilyen szabályozásokra, mivel ők is beleépítették a Blade gyári tárcsázójába a kétoldaló hangrögzítési funkciót, amit nagyon kedvelek.
(#12196) dim dim
Persze.Más.
Használ valaki olyan felhasználói alkalmazás & rendszer folyamat figyelő/monitorzó programot, amivel rendkívül elégedett? Természetesen indokolatlan akksi merülés kinyomozására kellene. A watchdog nagyon kaka, mivel nincs benne részletes fogyasztási történet alkalmazásonként, amit vissza lehetne követni.
Most épp System Panelt használok, ami egész jó, csak nekem az hiányzik, hogy a gyári akkumulátor statisztikához hasonlóan megjelenítse pl. a wifi, cell standby, phone idle, display, gps fogyasztásokat is százalékos arányban. -
dim dim
tag
Üdv fórum!
Ha veszek egy fizetős appot a marketen, később automatikusan tölthetem (újabb fizetés nélkül) az update-t is hozzá, mint a free appoknál?
Köszönöm
-
Oldbiggy
tag
Sziasztok. Azt hogyan tudnám megoldani, hogy fülhallgatóval zenehallgatás közben a bejövő hívás a fülhallgatón szólaljon meg.
Köszi előre is. Oldbiggy -
roti86
őstag
Sziasztok. Lehet nem jo helyee irok, de a galaxy mini topicja eleg kihalt. Szoval szorakoztam a titanium backuppal es kivalasztottam a "rendszerfrissitesek integralasa a romba" menupontot igy eltunt a marketem. Tudna valaki segiteni hogyan varazsolhatnam vissza? Bocs az esetlegeshibakert es ekezetekert de telefonrol vagyok.
-
RootRulez
félisten
Aki szereti a Zeam Launchert és szeretné magyarul, annak szinkronizáltam!!
-
Kakumix
senior tag
válasz
baandii #12165 üzenetére
A világ több országában is - Magyarországon is - törvényileg tiltott a telefonbeszélgetések rögzítése minden résztvevő fél beleegyezése nélkül, ezért pl. Az androidos Samsung készülékeken nincs támogatva ez a funkció és a rögzítő programok csak a saját ill. A túloldalnak a hangszorobol a mikrofon által "hallott" hangját tudják rögzíteni. De ügyes programozók pl. Galaxy S-hez megcsinálták a kernelbe a szükséges támogatást és ezzel működik a hívás rögzítése, de ehhez nem hivatalos forrásból származó kernelt kell telepíteni.
-
-
scream
veterán
Sziasztok!
Androidra keresnék olyan szoftvert, ami tudja kezelni a telefon kameráját / kameráit webkameraként. Anno Nokiára volt ilyen programom,gondolom Androidra is van. USB vagy BT vagy WiFi kapcsolat az mindegy,csak lehessen a telefont webkamerának használni Skype-pal meg MSNnel.
-
€uro
őstag
Hogyan, milyen programmal tudom letölteni a képeket, videókat a mobilról úgy, hogy a file-ok készítésének időpontja megmaradjon?
-
baandii
senior tag
akkor most esetleg az én gondomra vmi ötlet
[link]
-
ben11
őstag
Mit találtam!
AnimGIF Live Wallpaper 2Ki is próbáltam, LG P500-on simán működik!
-
baandii
senior tag
vki hozzá értő segítsen légyszi!
az lenne az én gondom hogy akármennyi call recorder progit próbáltam ki eddig mindegyiknél ugyan az a hiba...az én hangom tökéletsen hallatszik de akivel beszélek abból semmit se érteni...nagyon halk a beszéde szinte alig hallani...ez mért lehet?? mi gond??
-
baandii
senior tag
hellosztok!
tudnátok ajánlani vmi olyan app-ot ami a bejövő hívásoknál kér megerősítést...mindig mikor csöng a telefonom és kiveszem a zsebemből már azt látom hogy fel van véve és ez kezd elég idegesítő lenni...kimenő hívásnál ott a Call Confirm de nekem vmi olyan kéne ami ugyan ezt csinálja csak bejövő hívásoknál...
(htc desire s a telefon)a segítőknek előre is nagy köszönet!
-
-B-
senior tag
Frissítettem a hivatalos facebook klienst és azóta egy darab bejegyzést sem mutat. A saját profilomat betölti, de a közös üzenőfalat nem. Másnál is van ilyen probléma?
Komolyan mondom ez a facebook for android a frissítésekkel csak egyre szarabb lesz. -
ben11
őstag
Valakinek sikerült már beállítani a VLC Direct Pro-t?
Csatlakozik, irányítani tudom magát a pc-s vlc-t, de a stream nem megy.
A routeremben kéne állítani valamit?Köszi!
-
elfelejtette
veterán
válasz
atillaahun #12157 üzenetére
AnySoftKeyboard-ból keress egy régebbi, mondjuk márciusi alap programot, azt tedd fel, és ahhoz fel tudod rakni akár a tegnapi magyar kiegészítést is.
-
vegyszer
addikt
válasz
Luissimo #12153 üzenetére
Szervusztok!
Akkor nem tudom nekem hol a hiba, a vodás blédem csak akkor nem ordibál a skypeal, ha bedugom a fülest.
A fring viszont nem ereszt csak csetet, ah 3g vel csatlakozok...
(gyári 2.2 voda van rajta, de ezek szerint nem sokáig, a 256->512MB bug eddig is idegesített) -
St3ven
addikt
válasz
Luissimo #12156 üzenetére
Igen, úgy használom (qwertz), de nem megy.
De nem érdekes annyira, ott van tényleg a külön billentyű, szóval túltettem magam rajta.atillaahun:
Igazad van, én T-s vagyok, itt a csomagok szinte kivétel nélkül "korlátlanok".
A fring a +1111-es számot írja ki a hívott telóján.
Én is blokkolom a rejtett számokat Root Call Blocker-rel. Nem kell biztosítás meg kedvezményes hitel.A telekommunikációhoz semmit sem értek, de az biztos, h mobilon nettelefonálva sokszoros áttétellel zajlik a folyamat (hálózatok,eszközök,progik,tömörítés,veszteséges továbbítás mittomén), azaz sokszoros a hangminőség romlás esélye,szemben pl. azzal,ha vkivel egymással szemben ülve beszélgettek élőszóban.
-
atillaahun
veterán
válasz
St3ven #12149 üzenetére
A kijelzett telefonszám hiányát nem érzem akkora hátránynak, esetleg üzleti körökben. Tudom, hogy van aki eleve fel se veszi ha ismeretlen számról hívják, főleg még ha titkos (gondolom akként jelenne meg) is, de szerintem ezt azért nem csinálják olyan sokan.
A hangminőség már tényleg aggasztóbb dolog, de a program által használt tömörítési arányon/módszeren kívül még mitől függhet?Ahogy nézegettem a szolgáltatókat még mindig a túlforgalmazási díjas mobilnetek vannak többségben, egyedül a Tré tűnik korrektnek e tekintetben, ők mintha ha az összes csomagukra megszüntették volna.
Ami a 100 megán túli telefonálást illeti szintén érdekes a dolog, mert ugye általában 32 kbit/s-re lassítanak hivatalosan, ami 4 kbyte/s-et jelent. Ha a Fringe 10 MB-ot, tehát 10.000 kbyte-ot eszik óránként, akkor percenként 167-et, másodpercenként, pedig közel 3 kbyte-ot, ami még ugye korláton belül van. Bár ez nyilván egy nagy átlagot jelent, így nehéz megmondani, hogy az esetleges csomagméretbeli ingadozások milyen mértékűek lehetnek, és mennyire befolyásolják a hívás minőségét.
Más.
AnySoft legújabb verziójában úgy tudom már nem lehet kikapcsolni a dupla érintéses ékezetes betű írást, régebbiekben mintha még választható lett volna.Skype-olni én általában fülhallgatóval szoktam a Blade-emen, egyébként tényleg csak kihangosítani lehet. Az egyetlen dolog, amit nagyon szerettem benne, hogy a Blade alap tárcsázóval keményen elbaszott mikrofonját olyan szinten felerősítette, hogy még egy méterrel is tisztán lehetett hallani mit mondok normál hangerővel.
-
Luissimo
veterán
válasz
St3ven #12154 üzenetére
ötletként, egy probát megér:
a keyboard beállításoknál kapcsold be a hungarian qwerty-t (3 row) és a hungarian qwertz-tabletet.
hátha ééééééééé betűket ír a gyors pöttyökre :-) :-)
nálam bejött.amugy énis pingpongoztam már husvágódeszkával, sőt strandpapuccsal is :-) :-)
lehetezzel távolbabeszélgetni, igaz, de a fülhallgató csakjobb azér :-) :-) :-) -
RootRulez
félisten
Skacok! Most sincs még senkinek sem percenként csipogó progija? Illetve minden befejezett perc vége előtt csipoghatna...
-
Luissimo
veterán
válasz
St3ven #12152 üzenetére
hm, hm.
tableten fülessel használom, furcsalenne ez a kenyérvágódeszka a fülemhez emelve közben. :-)
de a bléden megy, nemhangosodik ki.az anysoft előző verzioja nemcsinált ilyen hülyeséget a magyar csomaggal sem.
persze van benne logika, de ígyakkor feleslges a teljes ékezetes billentyű, ha két gyors gombnyomással is megoldhato. -
Luissimo
veterán
válasz
St3ven #12149 üzenetére
mivel a skype nem ment a2.1-es tableten, ezért kiprobáltam énis a fringet, anno.
működött ésmég a videohívásokkal sem volt gond.
de aztán felkerült a honeycomb a dropadra és nagyon ügyesen viszonyult a skype-hoz, igazhogy nemmegy a videotelefonálás, de az nemis létfontosságú, lényeg hogy lehessen rendesen dumálni vele.a blade-en is megy szépen a skype, sokkal jobb, mint gsm-en társalogni, hamár ugyis van 5 giga szabadon felhasználható mobilnet.
ja, és a sörözőből is megy wifin :-)apropopó,
mitkell tenni az anysoft-al, hogy neirjon hosszu magánhangzot a két egymásutáni gyorsklikkre ? ? -
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #12148 üzenetére
Sajna az utolsó bekezdésedben van az árnyoldal.
A fring hangminősége esetenként botrányos, nincs telszámod, amit kiírna a hívott félnél, meg úgy általában szerintem az internetes tekefonálás kevésbé megbízható kapcsolat szemben a mobil-mobil hívásokkal.
Amúgy
1. a skype egy sz@r (mind a progi, mind a percdíjak), pedig évekig arra esküdtem
2. van még olyan mobilnet, ami nem korlátlan? (úgy értem, h van túlforgalmazási díj... nekem csak belassítanak, de attól a fringgel még telefonáltam simán a 100 mega után is normálisan...) -
atillaahun
veterán
válasz
St3ven #12140 üzenetére
Ez így tényleg komolyan hangzik. Eleinte én is Skype-ot használtam Android-on, ugye a videótelefonálás rész ki van belőle spórolva, így csak szimplán beszélgettem rajta, de a Traffic Stats szerint sok száz MB-ot forgalmazott óránként, ráadásul beszélgetésen kívül is folyton töltött valamit.
Akkor még azt hittem ez természetes, aztán kipróbáltam a Vtok - Google VoiceChat-et, és meglepve tapasztaltam, hogy videótelefonálással is töredéknyi adatot forgalmaz a Skype-hoz képest.
Most, hogy említetted a Fring adatforgalmát, úgy tűnik ez a normális, a Skype meg valamiért nagyon defektes.Na de a lényeg, - ami halovány gondolatként már többször átsuhant az agyamon, de aztán mindig arra jutottam, hogy hülyeség - lehet-e mobilinternettel + külön programmal olcsóbban telefonálni havonta, mint bármely előfizetéssel vagy feltöltőkártyás megoldással?
Teszem azt feltöltőkártyás vagyok a Djuice-nál, veszek tőlük egy 100 MB-os mobilnetet 500 Ft-ért, akkor az a Fring adatforgalmát nézve olyan 10 óra beszélgetést jelent, ami rengeteg. Erre jön még ugye a 16 Ft-os mobil percdíjuk, ami a honlapjukon lévő részletek hiányát tekintve gondolom minden szolgáltatóra, és minden időszakra vonatkozik.
Ha azt vesszük, hogy átlagosan mondjuk 3000 Ft-ot költök telefonálásra - az egyszerűség kedvéért alapul véve, hogy feltöltőkártyásan 29 Ft-ért hívok mindenkit, mindenkor - akkor ~100 percet beszélek havonta.
Ha a 3000 Ft-ból levonom a mobilinternet díját, akkor marad 2500 Ft, ami 16 Ft-os percdíjon 156 perc beszélgetést jelent. Tehát kicsit több mint másfélszer annyit, mint a hagyományos módszerrel.
Vagy ha úgy tetszik 100 perc beszélgetés már nem 3000 forintomba kerül, csak 2100-ba, ami ~30% megtakarítást jelent.Plusz ha csak 100 percet telefonáltam, tehát ~17 MB-ot forgalmaztam, még a mobilinternetemnek is megmarad több mint a 80%-a.
Mindebbe persze nincs belekalkulálva, hogy mennyire megbízható, és milyen minőségű a Fring mobilhálózatba való hívása, de asszem én adok egy próbát a dolognak.
Így utólag belegondolva egyébként azért sem lehet ez akkora hülyeség mint először gondoltam, mert ahogy olvasgattam, pár szolgáltató szűri/tiltja/korlátozza a VOIP és/vagy torrent forgalmat a mobilnetben. Lehet, hogy van miért aggódniuk?
Van aki már komolyabban foglalkozott a témával? -
thesound
addikt
válasz
baandii #12135 üzenetére
Nekem ez vált be a legjobban. Felveszi mindkét fél hangját mindkét esetben (te hívsz vagy téged hívnak).
Annyi a bibi vele, hogy előre be kell kapcsolni, így minden beszélgetést felvesz. Azt lehet állítani, hogy az x másodpercnél rövidebb beszélgetést törölje a beszélgetés végén.Ha már beszélsz és akkor kapcsolod be a felvételt, akkor már nem veszi fel azt a beszélgetést, de ha előre be van pipálva az app-nál, hogy dolgozzon akkor frankó.
(sok ilyen progit kipróbáltam, de a legtöbb nekem nem vette fel a másik fél hangját csak kihangosítva.... az meg úgy már sima recorder progi...)
-
sssz
őstag
válasz
Viktor89 #12141 üzenetére
a kettő együtt szerintem nem megy
az ikonok átrendezése megoldott a GOlauncher EX-ben, viszont ott az app drawerben van alul felül fülek amik sok helyet vesznek el.
az adw EX-ben nincsen semmi az app drawerben se felül se alul viszont nem rendezhetők az ikonok
de az lehetséges hogy az app draweren belül különböző katalógusokat hozol létre és ott tárolod külön külön az appokat
-
Viktor89
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani egy olyan launcher programot amiben át lehet helyezni a drawer-ben az ikonokat és teljes képernyőn lehetnek az ikonok(ne legyen se felül,se alul semmi)?
-
St3ven
addikt
válasz
Tesztelo.hu #12139 üzenetére
Igen,nagyon durva,de ennyi jött ki. Neten a 8 MB/óra értéket reklámozzák,ez a 10 nem áll messze tőle. Gondolom csak a tömörítésen/kódoláson múlik.
-
baandii
senior tag
hellosztok!
tudnátok ajánlani vmi olyan call recorder app-ot ami a beszélgetés végén nem kérdez rá hogy akarom e rögzíteni a beszélgetést hanem automatikusan felveszi...
köszönet előre is a segítőknek!!
-
Sziasztok!
1 kérdéssel fordulnék hozzátok:
Honeycomb 3.0.1-re tudtok mondani valami kimondottan jó, használható (akár fizetős is) avi/divx/stb lejátszót? -
sssz
őstag
válasz
Balázs1621 #12132 üzenetére
android assisstant
van benne egy rész a toolsban ahol kimutatható hogy egyes appok hány %-ban használják az akksit.
-
Balázs1621
senior tag
Melyik alkalmazással lehet az akku használatát monitorozni? Olyan kellene, amelyik azt mutatja, hogy épp melyik app. meríti/merítette nagyon, ha van ilyen.
-
bozont
veterán
Arról tud valaki információt szolgáltatni hogy voip beszélgetés mekkora forgalmat generál? Van-e értelme mobilneten keresztül mondjuk skye-on beszélgetni?
-
petipetya
nagyúr
Meglestem neked a Dolphin Mini-vel egy olyan telón, melyre nem volt feltelepítve.
- A telepítés után az első indításnál beállítottam azt, hogy a cache-t az sd kártyára mentse.
- Böngészés előtt az alkalmazások kezelése részben a Dolphin mini-nél a gyorsítótár mérete 0,00B
- Böngészés közben egy-két oldal betöltése után az alkalmazások kezelése részben a gyorsítótár mérete 1,67MB
- Böngészés végén az exit gomb benyomása után (cache törlés nélkül) az alkalmazások kezelése részben a gyorsítótár mérete 1,67MB
- A telefon újraindítása után után az alkalmazások kezelése részben a gyorsítótár mérete 1,67MBRemélem, ezzel választ kaptál a kérdésedre.
-
sssz
őstag
válasz
Dark Archon #12123 üzenetére
miért? én nem ezt írtam?
-
|AP|
veterán
Smooth Calendar widgetet használok a naptár események megjelenítésére. Nem lehetne úgy belenyúlni a programba, hogy egy általam kiválasztott betűtípussal írja ki az adatokat? .apk fájlt letöltöttem, gondolom valamelyik xml-t kellene megpiszkálni. Vagy rosszul gondolom?
-
-
okay
aktív tag
válasz
petipetya #12119 üzenetére
Csak hogy biztos jol értem, az átmeneti tár az nem törlödik csak ha én akarom? Ha kikapcsolom a telot és vissza, akkor is megmarad benne? Mert akivel beszéltem azt mondta hogy ha kilépek a böngészöböl, és még feladatkezelövel le is állitom, akkor ugyis veszik minden.
Szoval akkor ez a browser menti? -
flash-
veterán
sziasztok
lenne egy kérdésem
amikor kapok androidos telefonomra sms-t akkor a felső csikban(ahol az idő is van)
az sms tartalmát kiirja(már ami kifér)
ezt én nem szeretném.
hogy tudnám ezt kikapcsolni?esetleg erre valami progi? -
okay
aktív tag
Hello!
Ha root-olom a telot, már ha kell egyáltalán ehhez, van olyan böngészö ami az sd kártyára menteni tudná a szemetet hogy az weboldalak hamarabb tudjanak betöltödni? Mert igy ujra az egész oldalt be kell töltenie, meg hát nem fogyna olyan gyorsan a MB keret.
Köszi! -
St3ven
addikt
Elképzelhető,h a Widgetlocker lockscreenje és a GO SMS Pro értesítője nem szereti egymást?
Ugyanis mióta fent van a Widgetlocker,nem látom a lockscreenen a GO SMS kis boríték ikonját a status baron,ha sms-t kaptam.
Tehát amikor csak gyorsan rápillantok a telóra,nem is látom,h kaptam sms-t,csak ha feloldom a lockscreent. Nem fogadott hívás esetén ott van a szokásos nyilacskás értesítő a status baron (a lockscreenen).
Van vkinek ötlete a megoldásra?
Nagyon zavaró,h nem értesülök úgy az sms-ekről,mint eddig,miközben minden más rendesen működik az új locksreenen.
-
oris
aktív tag
-
canniball
nagyúr
válasz
atillaahun #12109 üzenetére
"1 hónapig használható ingyen, aztán a GPS aktiválós-megtalálós funkción kívüli beállításokért fizetni kell."
Mármint értendő ez a Missing device részre. A Security és a Backup viszont eleve ingyenes. -
atillaahun
veterán
válasz
petipetya #12108 üzenetére
Az Opera minivel részben elégedett lennék, kivéve, hogy a link bekapcsolásakor nem szinkronizálja le a könyvjelzőimet. Speeddialokat viszont igen. Több telefonon és rendszeren is próbáltam már, mindenhol ugyanez a helyzet. Ezek szerint ez egy ekkora bug lenne a programban?
Más.
Lookout Mobile Security-ről én is csak jókat tudok mondani. Ha a telefon csatlakozott a mobilhálózathoz, akkor egy netes felületről bejelentkezve aktiválható a GPS, eszetlen erős szirénázó hang küldhető a készülékre, lockolni lehet vele a telefont, hogy csak egy 4 jegyű kóddal engedjen be. Ezt ki-be kapcsolással sem lehet kijátszani. Lehet vele formázni is minden adatot, bár ezt még nem próbáltam.
Ja és ha aktív a GPS természetesen megküldi a telefon koordinátáit, meg bejelöli maps-en is. Elég pontosan.
Elméletileg van benne valami általános backup-oló, meg vírus-, vagy valami szemét-kereső rész is, ezeket sem próbáltam még.
1 hónapig használható ingyen, aztán a GPS aktiválós-megtalálós funkción kívüli beállításokért fizetni kell. -
petipetya
nagyúr
- Opera Mobile:
Normál böngésző, meglehetősen erőforrás igényes, kisebb memóriájú telefonokra nem ajánlom.
- Opera Mini:
A kisebb erőforrású telefonokra alkalmas, ráadásul ennek a szerverein keresztül mennek át az adatok melyeket tömörít, tehát kevesebb adatforgalmat generál. -
Telda
addikt
Reggelt!
Az Opera mobile es az Opera mini között mi a különbség?
Mert az egyik 13MB a másik meg 700KB?Köszi!
-
DonMedve
addikt
Egy kis help Urak!
Ma a GoContacts update-lt,és eltűntek belőle a kontaktjaim.A gyáriba megvan minden,de abból imnden eltűnt.A hívásnapló megvan,de a kontaktok nincsenek.Valakinek tippje?
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest