- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztrofotózás
- Autóhifi
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
schmo07
tag
Tweetdecket ha használ valaki:
Megadtam a FB adataimat, felismerte, beirta...de a "done"gomb nem aktív, nem tudok tovább lépni. Ötlet?Z0C!,
Hogy érted? Hogy mire kéne váltani vagy mire kéne a fb? -
Meetal
csendes tag
Üdv!
Kis segítséget szeretnék kérni.
ZTE Blade készülékemhez keresek valami megbízható hívás szűrő programot.
A Marketen leltem többet is és próbálkoztam is velük. Valahogy egyik sem vált be, habár a kissé gyenge angol tudásommal is lehet a baj.
Utoljára a Gang Filter volt fent. AZ első hétvégén be is állítottam. Létrehoztam egy csoportot Család néven és egyet Tilthatók néven. A programban beállítottam hogy a Tilthatók csoportból érkező ill. minden egyéb a telefonkönyvben nem szereplő számot utasítson vissza. Frankón ment is. Aztán hétfőn reggel kikapcsoltam az összes tiltást és ekkor ért meglepetés. A tilthatók csoportból senki nem tud elérni. Ezután kínomban leszedtem a programot. Így sem lett jobb. Hosszú keresgélés után vettem észre, hogy a névjegyeknél az opciók beállítás alatt a hívó automatikus visszautasítása be van kapcsolva, méghozzá a csoport összes tagjánál. Most egyesével szedegetem ki a pipákat.
Nem tudom hol ronthattam el.
Ha valakinek van tapasztalata és tud ajánlani valami valóban jól működő appot, azt nagyon megköszönném.Szép estét!!
-
volvoguy
addikt
Üdv! Az SD kártyára mely programokat érdemes helyhiányában átmásolni? Gondolom a rendszerprogikat (Lookout antivírus, root progik stb.) inkább maradjanak a telefonon, a játékok és más programok meg biztonsággal mehetnek az SD-re?
-
schmo07
tag
Használ valaki Facebook for Android -ot?
Mostanában egyre rosszabb. Régebben az volt a baj, hogy nem frissitett rendesen, csak pár órával ezelőttig mutatta a "falat". A legutóbbi frissítés óta viszont megfordult a dolog, vagy csak az utolsó 1-2 bejegyzést mutatja, vagy a nagy semmit.
Csak nálam ilyen vagy másnál is? -
droti25
őstag
válasz
Luissimo #10884 üzenetére
Értem,én is erre gondoltam,így el is kezdtem törölgetni a telefonos névjegyeimet!
De tudok a telefonban felvenni google-s (például hívnak egy ismeretlen számról és azt tudom e menteni google-s névjegyként a telefonba közvetlen,nem telefon névjegyként) vagy csak a gmail fiókot megnyitva és azon belül tudom ezt megtenni? -
dokee78
félisten
-
Luissimo
veterán
hali.
urak, nekteksem nagyithato az opera mobile böngészőben az index oldala?
minden más oldal nagyíthato és valosághű , de a zindex egymásalá van tördelve és nem valosághű a megjelenése., akár mobileviewban vagyok akár nem.normális ez, vagy csak nálam ilyen?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
hodostamas #10879 üzenetére
Nagyon remek iras, grt!!!
-
hodostamas
addikt
válasz
CoolBoy323 #10875 üzenetére
jo lett!
Nemregiben en meg egy irtam egy "mit telepithetunk a marketbol" cikket
Ha valaki szereti probalgatni a progikat. -
Istv@n
aktív tag
válasz
schmo07 #10865 üzenetére
Hello!
A titanium backupban van olyan pont, hogy egyéni szótárak. Nem tudom, hogy konkrétan beletartozik e az összes beviteli eszköz szótára, de egy próbát megér.
TB mind a két telefonra, a te telefonodról szótár backup, a másikon pedig restore...Ez persze csak egy ötlet. Én személy szerint nem próbáltam...
-
Wajk
addikt
válasz
CoolBoy323 #10872 üzenetére
láttam ám
a nagyrészét ismertem, de a magyar felolvasóst csak részleteimben láttam még, köszi hogy rámutattál, hogy hogy is épül fel. -
CoolBoy323
nagyúr
halihó sziasztok!
írtam egy cikket, ami kiemelt címlapos lett: [link]
nézzétek meg, ha van kedvetek, és várom a javaslataitokat a folytatáshoz, h milyen programok még "musthave"-ek!
-
janes74
senior tag
válasz
Szabikaa20 #10870 üzenetére
Az Astro egy file manager.
-
schmo07
tag
válasz
Szabikaa20 #10868 üzenetére
a Market app-ot kell elinditanod, és ott válaszd ki az Astro-t.... letölti, feltelepiti, stb.. utána már azzal tudod buherálni a többi programot
-
Szabikaa20
őstag
Köszi!Idaig OK...De ha lehuzom es rarakom memoriakartyara hogy nyitom meg???
-
realist
őstag
válasz
Szabikaa20 #10866 üzenetére
Az Astro pl. egy egészen használható fájl menedzser.
-
Szabikaa20
őstag
Hali...
Látom vágjátok a témát...
A héten vettem egy HTC Wildfire S telót Android 2.3.3-as van benne,és az lenne a problémám,hogy húztam le progikat csak hiába teszem rá a memóriakártyára nem tudom a telefonban elindítani....Hol van benne valami eszközkezelö??? (pl mint a Windowsnal a "Total Commander") Vagy hol kell belemenni a memoriakartyaba,mert hiaba keresem,nem talalom.Vagy az kulon elotte le kell huzni pl Android Market-rol???
-
schmo07
tag
SlideIT kérdésem lenne:
Jó ideje használom, egy csomó saját szót hozzáadtam.
Egy másik androidos telefonra is megvennénk, de valahogy szeretnénk a már meglevő kiegészitett szótárt áttenni rá.
Ötlet? -
droti25
őstag
Sziasztok!
Telefon névjeggyel kapcsolatban lenne kérdésem.Szinkronizáltam a gmail fiokkal a névjegyeimet!Igy lett 2 névjegy fiókom.1 a telefonos 2 a gmailes!
A kérdésem az lenne hogy ha nem akarom h 2 legyen akkor törölhetem a telefonos névjegyet igy csak a gmailosat használva vagy inkább ne tegyem?
Ki hogy használja? -
koestler
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a HTC hero-mon nem működik a voice recognition funkció. Azok az alkalmazások (pl. szótárpogram), amiknél elvileg felismerné a telefon a bemondott szavakat, azt írják ki, hogy voice recognition is not present, vagy speech recogniser is not available. Kimondani ki tudja a telefon a szavakat, csak a felismerő funkció nem működik.
Tök jó lenne az angol-magyar szótárt úgy használni, hogy bemondom azt a szót, amit már kiejteni ki tudok, de a jelentését még nem és így fordítana a telefon. Akit érdekel ez a "Talk to me cloud" alkalmazás.
Tudtok segíteni?
Előre is köszi.
-
realist
őstag
Tudtok olyan programot ami az SD kártyán lévő fájlokat (txt, doc, hang, egyebek) tud titkosítani?
Legjobb lenne olvasás-szerkesztés-másolás ellen, de az olvasás-szerkesztés is elég. Ill. 256 bit menne az lenne az igazi.Végső esetben egy kb. hasonló is elég lenne mintha pl. egy winzip csomagolást kapna. Amit SD kártyán is ki tudok csomagolni fájlkezelőből is és vissza.
Még egy dolog, android alá nincs olyan program mint win alatt a pl. a quickgps?
Ez amikor wifi/net közelbe kerül akkor letölti pár napra előre a gps helyzeteket. Így agps nélkül is nagyon gyorsan talál holdat a tel.kösz előre is a segítséget!
-
delbarta
senior tag
válasz
flushman88 #10855 üzenetére
- Configure volume buttons for zoom or photo capture
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
flushman88 #10855 üzenetére
Defy Photo
-
flushman88
tag
Sziasztok Van egy rettentően zavaró dolog a telefonomban [HTC Desire HD] fényképezni nem lehet csak a gyári gombbal ami nem egy fizikai gomb hanem az érintőt kell megnyomni egy bizonyos helyen nekem egy egyáltalán nem áll kézre sőt... Hallott már valaki olyan kamera app.-ról ami fizikai gomba át lehet állítani hogy pl a hangerőgombra exponáljon??
-
RAiN91
őstag
Tudtok mondani valami ingyenes zenelejátszót, amiben van equalizer, és használható "zene hallgatásra"? PowerAmp már lejárt, a winampban meg nincsen eq, mást pedig nem találtam amiben lenne.
-
Koga777
tag
Én a DW Contact Group Manager-t használom erre. Tud még rengeteg dolgot, pl. SMS-t küldeni egy csoport minden tagjának stb.
-
dbius
veterán
Létezik olyan - contact/névjegy kezelő - alkalmazás, amivel az egyes hívócsoportokhoz lehet csengőhangot beállítani?
"Kicsit" kényelmetlen, hogy minden egyes kapcsolathoz külön-külön kell beállítani egyedi csengőhangot, több száz kapcsolatnál főleg.
Jóval egyszerűbb lenne ha minden egyes hívócsoporthoz rendelhetnék egy egyedi csengőhangot, és ha adott csoport tagja hív, akkor az ahhoz a csoporthoz beállított csengőhang szólal meg.
Az eddigi telefonjaimon szinte kivétel nélkül meg tudtam ezt csinálni, de most nem találok ilyen alkalmazást Androidhoz és nem sok kedvem van egyenként beállítani több száz kontakthoz az egyedi csengőhangot.
-
törölt tag
#10846 és #10847: elsősorban nem a pénz miatt nem kell net, az igazság az, hogy van egy jól fejlett üldözési mániám is, nagy testvér komplexussal kombinálva
plusz, ha a főnököm kiszagolja, hogy mobilon is tudok emailt olvasni, akkor nem hivatkozhatok arra, hogy "egész nap bringáztam" vagy "a dugóban ültem"
-
törölt tag
válasz
RootRulez #10844 üzenetére
igazából már mindent sikerült belőnöm rajta, amire szükségem van (navi, fényképező), már csak egy normális képernyő nyitó-záró cucc kell.
amúgy meg, Isten ments, hogy net legyen a mobilomon, még akkor is kapnám a mail-eket amikor szabin vagyok... én szeretek offline lenni
-
törölt tag
sziasztok,
widgetlocker 1.2.4-es nincs meg véletlenül valakinek apk-ban?
esetleg ingyenes widgetlocker alternatíva?
sajna nem tudok marketelni, nincs net a telón.továbbá javasoljatok légyszi egy jó oldalt, ahol (legálisan) apk-t lehet letölteni.
előre is thx!
-
bubi92
őstag
válasz
Dark Archon #10836 üzenetére
nyomd le teljesen rezzenésig és akkor majd müködni fog, de ez le van írva a használati útmutatóban...
-
petipetya
nagyúr
válasz
Dark Archon #10836 üzenetére
X8-nál a kamera gombra elindul a fényképező.
-
Az teljesen normális, ha SE X10 minin a kamera gomb megnyomására nem történik semmi? Komolyan, 2011-ben csak menüből lehet elindítani a kamerát? Most tervezek X8-at venni, csak azért kérdezem, hogy számítsak-e hasonló visszafejlődésre P1i-hez képest.
-
n@p@lm
őstag
válasz
hodostamas #10832 üzenetére
de ennyire?
nézd meg a poweramp-ot, tök jó kis program, majdnem hogy csak ötöd annyiért.
na mindegy -
n@p@lm
őstag
huhh, gyerekek, a logmein-nek jól megkérik az árát
-
St3ven
addikt
Battery Monitor Widget kérdés.
Nálam miért 22h 20min a grafikon vízszintes tengelyének a "szélessége"?
Mert még életemben nem láttam ilyen skálát, nem lehetne ezt 24h-ra állítani? Ilyen beállítást sehol sem találtam, márpedig a 24h-nak jóval több értelmét látom, mint a 22,33h-nak...
-
Tyren
aktív tag
Sziasztok!
Valami tuti adatforgalom számláló progit tudtok? Jól veszem észre, hogy az alap androidban nincsen ilyen?
-
róland
veterán
Múltkor valki kereste a digitalstand .apk-ját.
Egy válasz az üzemeltetőtől:
"Jelenleg 1024*600 feletti felbontású tablet készülékek támogatottak. Mobiltelefonon működő Market alkalmazás vizsgálja az alkalmazás kompatibilitását a készülékkel, de a PC-s nem, ezért láthatja a PC-s Marketben, de a telefonján nem. Hamarosan elérhető lesz a Digitalstand alkalmazás telefonokon is.
Üdvözlettel:Digitalstand Kft."
-
maláj
addikt
ez egy igen remek program szerintem
szerk: a marketen pedig:
-
RootRulez
félisten
válasz
sgamez #10812 üzenetére
A Connectify elvileg erre való, de eddig nem sikerült működésre bírnom haver laptopján...
-
sgamez
tag
Sziasztok
Olyan progit keresnék ami az asztali gépen lévő internetet usb-s csatlakozáson keresztül megtudja osztani a telefon wifijére. Létezik ilyen? -
Dyrtyho
őstag
Letöltöttem a Last Fm-s Androidos app-ot,de nem akar beengedni az accountomra a jelszavammal,pedig a gépen kipróbáltam,és ott be enged.Ez mitől lehet ?
-
Wajk
addikt
valakinek van acc-ja a "droidrajongók.com"-ra?
egy Invite code-ot nagyon megköszönnék -
-B-
senior tag
-
petipetya
nagyúr
válasz
szőröscica #10780 üzenetére
Kíváncsiságból - és utólagos engedelmeddel - meglestem, hogy tudok-e koordináták alapján keresni a google térképben. A keresés mezőbe így kellett beírni: 43.107113, 17.347387
kép1 kép2 (a 2. képről eltűnt a jelölő a fotózás alatt, a 8-as szám melletti ház az)A kérdésem az mindenkitől, hogy ez visszafelé miként működik, vagyis milyen módon tudom kinyerni egy megadott cím vagy térképre bökés után a hely koordinátáit pusztán a telefon segítségével?
-
petipetya
nagyúr
válasz
hodostamas #10796 üzenetére
Hogyan lett átlátszó? Mert alapállapotban nekem sem tetszik. Vagy legyen fekete, vagy átlátszó, de ne fehér...
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Konteó topic
- Óra topik
- Medence topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5600XT 12GB!
- Azta HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/512 Iris Xe FHD+
- HúHa HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 16/512 Iris Xe FHD+
- Ubiquiti Unifi Flex Mini switch
- Nintendo Switch konzolt vásárolnék!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest