Aktív témák
-
speed3456
aktív tag
válasz
Altbrucke #43031 üzenetére
jó lenne de ezzel se megy, tényleg a rom miatt, vagy beállítás miatt. "az ön op.rendszer kernelje nem támogatja a netfilter-t,így az avast! Tűzfal nem fog működni. Megoldásként tegyen be egy ROM-t teljes netfilter támogatással." akkor csak tegyek fel egy másik romot és megoldódik a probléma?
-
petipetya
nagyúr
válasz
Altbrucke #19031 üzenetére
Igen, mert a kernel alapból nem támogatja - ám ez nem igaz minden telefonra. Például a HTC-n (és a telefonok többségén) a gyári rom alatt csak a kihangosítás alatt megszólaló hangokat (=külső mikrofon) rögzíti a call recorder (jelen esetben csak a tiédet), ezáltal inkább diktafon proginak nevezhetnénk.
A főzött rom-ok esetében már nagyrészt használhatóak a külünféle hívásrögzítő progik, melyek a belső mikrofonból nyerik ki az adatokat. persze itt is a telefontól és a rom-tól függ, hogy ténylegesen működnek-e.
Érdekesség, hogy az Xperia X8-on működik a hívásrögzítés a belső mikrofonnal a gyári rom alatt is.
-
spiritex
veterán
válasz
Altbrucke #18169 üzenetére
Még egy ötlet:
1. telepítsd fel újra azokat az app-okat amiket valamikor leszedtél, de még mindig mutatja őket (vagy először csak próbáld ki eggyel), nézd meg, hogy a Free átváltozik-e Installed-ra, ha igen, akkor
2a) ne a teló Alkalmazáskezelőjével Uninstall-áld, hanem a Market-en belül szedd le. Nézd meg mi történik. Vagy ha múltkor is így csináltad, akkor lehet, hogy éppen ez a gond,
2b) ebben az esetben 2a) felejtős. Kapcsold ki a netet, és telepítsd le a teló Alkalmazáskezelőjében Uninstall-al, majd menj fel újra a netre és a Marketre és nézd meg így mi az ábra. -
atillaahun
veterán
válasz
Altbrucke #17910 üzenetére
Köszi, jónak tűnik, mindjárt felrakom és megírom mit tud.
(#17909) RexpecT
Nem tudom mit értesz zárolás alatt, de nekem háromszor vonták le az összeget, és nem 1$-t, hanem 5xx forintot, mindháromszor pontosan ugyanannyit. De az a baj, már netes számlatörténettel sem tudom visszakeresni mert régen volt. Mindegy is, úgyis átszoktam már a warez-ra.(#17923) Csedit
ADW Notifier, de csak ADW Launcher-rel megy.(#17964) csukasi
Ha kitörlöd a bankkártya regisztrációdat az nem segít? -
spiritex
veterán
válasz
Altbrucke #17877 üzenetére
Én még megnézném az Android Assistant 17 app Batch Uninstaller részével, hogy az mit lát, mert nálam szépen kiírja, hogy mi installálva a telóra, mi az SD-re, lehet frissítést kérni az app-ok állapotáról a Refresh gombbal, majd kijelölni, hogy mit akarsz letelepíteni, és Uninstall. Ha ez sem lát semmi fölösleget, akkor tuti a Market-en ragadt be valami, nem a telón.
Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest