- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Videós, mozgóképes topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
Aktív témák
-
CaNdEjj
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, hogy melyik alkalmazásokat rakjam fel. Keresgéltem már, de nem találtam még meg a tökéleteset. Ezek lennének az igényeim:
1. Telefonkönyv: listában jobb oldalt mutassa az a,b,c,d.. stb gyorsgombokat, facebook profilképeket berakja, szülinapokat mutassa
2. Ébresztő: ha megfordítom a telefont, akkor kikapcsolja az ébresztőt
3. Stopper: el lehessen menteni a mért időket
4. GPS: offline és nem sygps - lehet fizetős is
5. Tamagotchi wideget
tudjátok, amikor lehet etetni vmi kis állatot.. olyan kéne, ami widgetként is működik, látom egyből a főképernyőn h pl mikor éhes..
Köszi!
-
€uro
őstag
Ismertek olyan alkalmazást, ami automatikusan rögzíti hangfile-ba minden kimenő és bejövő hívásomat?
-
petipetya
nagyúr
Ha jól emlékszem, az alarmdroid-ban le lehet állítani az ébresztést vagy a kamera gombbal, vagy a telefon lefordításával. Másik telón volt főzött rom alatt, így már nem tudom, hogy melyik funkciót tudta a rom és melyiket a progi.
-
sssz
őstag
-
€uro
őstag
A telefonról hogy lépjek be a Market-be? Böngészőn keresztül a honlapjukon?
Nézd el nekem, hogy nyilván nagyon alap dolgokat kérdezek, de nekem még teljesen új ez az egész androidos dolog.
Csak érdekességképpen. Beállítottam a mobilomat ébresztésre, reggel fél hatra. Riaszt a mobil. Én fekszem az ágyban. Mondom, majdcsak abbahagyja. De csak nem hagyta abba. Felkelek, nyomkodom a mobilt. Keresem, hogy hol lehetne kikapcsolni. Nem találtam. Nem túlzok, kb. tíz percig keresgélek. Már azon kezdtem gondolkodni, hogy kiveszem az aksit - vagy legalábbis lekapcsolom a készüléket. Majd rájövök, hogy a képernyő felső peremét le lehet húzni, és ott megtaláltam az ébresztés kikapcsolását. Na kb. ennyit az én jelen okostelefon jártasságomról.
-
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Segítsetek nekem légy szíves!
Még csak pár napja van androidos telefonom. Korábban nem is használtam még ilyet.
Le akartam tölteni egy Skype kliens programot Android-ra, de a weboldal azt írja, hogy:
"There are no Android phones associated with this account. Please sign in with a different account."
Úgy látom, hogy a Google fiókommal be vagyok jelentkezve az Android Market-re. De a My_Account\Settings oldalon a My Devices-nél azt látom, hogy:
"There are no Android devices associated with this account."
Hogyan lehet itt hozzárendelni a telefonomat a fiókhoz? Egyáltalán ezt kell tennem? Ha nem, mit?
-
klepto
addikt
válasz
petipetya #11581 üzenetére
Leválasztottam, és ismét töröltem mindent a kártyáról a telefonnal.
Eredmény, nem látta a kártyát, nem lehetett csatlakoztatni.
Ötlet: újraindítottam a telefont, és láss csodát, működik
Most már ismét tudok kártyára menteni, és megoldódott a problémám.
Azonban vannak játékok, amik továbbra is kilépnek 99%-nál, ez miért lehet? -
ben11
őstag
Ezt próbáltátok már?
Puffin Web Browser
Nem flash képes telefonok is képesek általa flash tartalmak megjelenítésére:
Itt pl egy lg p500-on: [link] -
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
Telepítettem a navigon-t a telefonra,viszont a hang nagyon akad és nem tudom ,hogy hol lehet beállítani azt hogyha a-ból b-be el akarok jutni azt az útvonalat mutassa.
És hogy lehet a 2.2-es andoidot telepíteni?
Ha én házilag ráteszem nem jár garanciavesztéssel? -
Polllen
félisten
Sajnos az asztali kliens sem engedi az msn partnerekkel való videóhívást, de úgy néz ki, hogy legalább az asztali klienst használó yahoo partnerekkel lehet
thx!
Amúgy sima beszélgetésre milyen app-t ajánlatok ezeket kivéve:
- parlingo (ios-n imádtam), itt szimplán nem jeleníti meg az msn partnereim
- fring (ios-n imádtam a hang hívás és SIP kezelés miatt), itt idióta reklámok ugrálnak fent-lent...legalább mindig ugyanott lenne... (mondjuk hanghívásra nem találtam jobbat)
- nimbuzz... nem tetszik...Jó lenne, ha lenne benne push, hogy ne zabálja annyira az aksit és persze jó lenne, ha én dönthetném el, hogy akarom a push-t vagy sem.
-
petipetya
nagyúr
válasz
klepto #11575 üzenetére
Ebben a helyzetben élből gyalulnék mindent és formáznám az sd-t is. A google levelek nem vesznek el, mert megmaradnak a szerveren. Ugyanígy megmaradnak a kontaktok és naptárbejegyzések is.
Az alkalmazásokat újratelepíted, csak nem több mint 50?
Az sms / híváslista már más tészta, ha fontosak akkor azokat külön progival le lehet menteni - kérdés, hogy ezt miként telepíted fel a te esetedben. Itt jön a képbe a fórum szerepe, talán valakinek lesz valamilyen ötlete.
-
klepto
addikt
válasz
petipetya #11571 üzenetére
Erre már gondoltam, de a telefon ennél az opciónál azt írja ki, hogy ez az opció törölni fog minden adatot, ami a belső memóriában tárolva van; google fiók, rendszer és alkalmazás adatok, letöltött alkalmazások.
Ezt eddig ezért nem mertem meglépni.
Akkor ez az egyetlen járható út? -
Polllen
félisten
Sziasztok!
Létezik olyan progi, amivel videohívást lehet folytatni msn/skype partnerekkel?
-
Polllen
félisten
Sziasztok!
Létezik olyan progi, amivel videohívást lehet folytatni msn/skype partnerekkel?
-
Szajo
őstag
Tud valaki olyan játék nevet mondani nekem, ami stratégiai, építkezős vagy hasonló androidra? Nagyon megköszönném! PM is jöhet!
-
ben11
őstag
Talán ide tartozik leginkább.
Olvassátok el!
New Trojan horse for Android spreads with Angry Birds Rio Unlock -
klepto
addikt
Nem régi, a telefonnal egy idős.
A gépen formáztam, először FAT-al, majd NTFS-el, majd exFAT-al, mire a telefonban rájöttem, hogy kell ott is megformázni, hogy ne hibásként azonosítsa.
A Sygic valami krixkrakszos végződésű szoftverét nem tudtam sehogy máshogy törölni a kártyáról -
klepto
addikt
Sziasztok!
Bajban vagyok Android ügyben.
Pár napja vettem egy HTC Wildfire S telefont, és nagyon nem boldogulik a rendszerrel.
Eleinte még jónak tűnt, aztán letöltöttem az apps-ról a Sygic GPS szoftvert, és innentől kezdve csak bajom van a rendszerrel.
Mikor rájöttem, hogy túl sok helyet foglalez a program, le szerettem volna törölni. A telefon „törölte” az alkalmazások közül, de a memória kártyáról nem.
A program foglalása 1,82GB volt...
A kártyát áttettem kártyaolvasóba, és megpróbáltam pc-n törölni, de volt egy kiterjesztés, amivel nem tudott a gép mit kezdeni. 0MB-nek látta, de 1,82GB-t foglalt.
Gondoltam formázom a kártyát, de az sem sikerült. Aztán hosszas szórakozás után végre megadta magát, és nem kellett kidobnom a kártyámat.
Ezután a kártyát visszatéve a telefonba, a telefon hibásnak látta, nem üresnek.
Pár óra alatt sikerült a telefonnal felismertetni, de ez nem oldott meg semmit.
Azóta, ha le szeretnék tölteni bármit a marketből, azt a telefon saját memóriájába mentené el, ahol nincs hely, és nem a memória kártyára, pedig 2.3.3 rendszer van a telefonon gyárilag.
Próbáltam kézzel áttenni a szoftvereket a memóriába, de a többséget nem engedi.
A marketből azóta alig tudok letölteni bármit; ami azonnal a kártyára települne, ott eljut a letöltés 98-99%-ig, majd a következő hibaüzenettel megszakítja a letöltést:
"Download error!
Download was unsuccessful, please try again."
Némely program letöltése közben viszont azt az üzenetet kapom, hogy a telefon belső memóriája kevés, szabadítsak fel helyet a készülékben.
Miért írja ki folyton a telefon, hogy a belső memória kevés?
Miért nem tud tölteni, vagy menteni a telefon a memória kártyára, holott a formázás előtt ez tökéletesen működött?
Mit ronthattam el, és, hogy tudom a gyári állapotot visszaállítani a telefonban?
Az Android rendszer ennyire logikátlan, vagy én vagyok ennyire láma hozzá? -
canniball
nagyúr
válasz
Canonfan #11553 üzenetére
"...elsősorban a hangminőség...a fontos..."
Erősen szubjektív vélemény következik!
Mikor hallgat az ember telefonról zenét? Pl. utazás közben. Amikor sok a zaj. Hiába használsz agybadugós fülest, az sem szűr ki mindent. Szóval szerintem kell egy relatíve elfogadható fülhallgató és ennél több energiát nem érdemes belefeccölni, felesleges a hangminőséget hajtani, ha neked megfelel a gyári lejátszó akkor használd azt!
Persze ha az a perverziód hogy esténként süketszobában ülve hallgatod a tömörítetlen zenéket a telefonról egy 100+k-s fejhallgató segítségével akkor nem szóltam. -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy nektek mi a tapasztalatotok, a gyári zenelejátszó mennyire állja meg a helyét, úgy értem, hogy ha elsősorban a hangminőség, másodsorban a tudás a fontos, és a kinézet annyira nem lényeges, akkor érdemes valami mást használni helyette, (illetve ha igen, akkor nektek milyen appok váltak be) vagy jó a gyári is?
Bármilyen infót előre is köszi!
-
Canonfan
senior tag
válasz
canniball #11535 üzenetére
Köszi szépen a válaszodat!
Való igaz, én is azért kerestem alternatívát, mert nekem is gondom volt a gyári ébresztővel, bár nekem a sense-es óra miatt volt, hogy valamikor nem ébresztett, (volt amikor 2-3 órákat késett, egyik romnál amit próbáltam) ezért gondoltam, hogy most hogy nem sense-s romot használok, ennél a romnál talán megbízhatóbb lehet a cucc...
De akkor maradok az Alarm Clock Xtreme Free-nél, pár hónapot tesztelgetem, aztán meglátjuk.
-
Liudvikas
tag
helló
Pécsi buszmenetrendre lenne szükségem, de nem találtam ilyen appot.
ha valakinek esetleg van ötlete egy átlátható táblázatos progira, az is jó, kitöltöm azt a pár járatot..
köszi -
bubi92
őstag
egy kamera appot ajánljatok már nekem, mert x10mp gyári kamera progija, enyhén szólva korlátozott. jöhet free és fizetős is.
-
St3ven
addikt
Hivasok blokkolasara keresek progit. Ami fontos:
- rejtett szamok blokkolasa
- manualis blacklist
- loggolja a blokkolt hivasokat
- beallithato legyen, mi tortenjen a hivassal (elutasitja, foglaltat jelez, hangpostara iranyit)
- allithato legyen az ertesites modja (hang nem kell,de pl. egy diszkret status bar ikon jo lenne)Hasznal vki a fentieknek megfelelo progit?
-
Cholard
tag
Üdv!
Folyamatosan olvasom a fórumot, és gondoltam felrakom a Tapatalkot, hogy ha csak rá akarok olvasni a fórumra, elég legyen a telóról. Valaki tudja, hogyan lehet beállítani ezt a fórumot? Beírtam a keresőbe a mobilarena-t, prohadver-t de nem talál semmit. Hazsnálja valaki?
-
canniball
nagyúr
válasz
Canonfan #11531 üzenetére
"...először én is auto módban használtam, de akkor a gyári ébresztőt is kilőtte..."
Állítsd át a "védelem szintjét" alacsonyra, akkor sokkal több app-t mutat, szvsz köztük lesz a gyári ébresztő is."...megbízhatóságra a gyári android ébresztő az jobb lehet..."
Ha megbízható lenne nem kerestem volna alternatívát. De egyszer volt hol nem volt...beállítottam az ébresztőt, majd sikerült a telefont úgy letennem egy ruhára hogy a hangszórót letompította; reggel ébresztett - nem hallottam, lement szundiba, megint ébresztett - megint nem hallottam, ismét szundizott, aztán ezek után már hanggal nem keltett csak a kijelző kiabált hogy ébresztőőő!, de LOL, azt ki hallja meg...?No itt nálam leírta magát.
Btw nem biztos hogy egyforma az ébresztőnk (az enyém Moto Defy, Android 2.1). -
JoHnni
senior tag
válasz
customrobi #11530 üzenetére
Viszont akkor nem értem a kérdést
Nem jó a gyári fm rádió progi ami a telón van? Ha meg nem tudja hardveresen csak netről tudsz rádiózni
-
Canonfan
senior tag
sssz, canniball:
Köszi újfent az infót!sssz:
Akkor tényleg bőven elég az ingyenes verzió,mondjuk nekem szerencsére a free sem rak be semmilyen reklámot,
bár a Tattoo kijelzőén lehet el se férne...
canniball:
Hát igen, először én is auto módban használtam, de akkor a gyári ébresztőt is kilőtte,azóta mindig bent van a kivételekben az ébresztő, (+még pár más app is) nem tudom akkor a héten mi volt a gond, szerintem akkor pár hónapig megmarad még tartalék ébresztőnek az E51, aztán meglátjuk...
Te mit gondolsz amúgy, megbízhatóságra a gyári android ébresztő az jobb lehet, vagy mindenképp az Alarm Clock Xtreme a jobb?
-
JoHnni
senior tag
válasz
customrobi #11528 üzenetére
Én anno ezt használtam.
-
customrobi
tag
Tényleg senki nem tud sima fm rádió progit? Léccilécci.
-
V.Stryker
nagyúr
Köszönöm nektek, megnézem mindkettőt.
-
canniball
nagyúr
válasz
Canonfan #11522 üzenetére
Én is használom az ATK-t, igaz csak manuálisan; eddig még nem akadtak össze. A kolléga szerintem arra gondolt hogy auto módon használod és nem tetted a kivételek közé.
V.Stryker!
Dialer One -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Ismertek valami alternatívát a gyári híváskezelő és a gyári telefonkönyv helyett?
-
Canonfan
senior tag
canniball, petipetya, ThorsHUNK
Köszi az infót!Való igaz, task killert használok (Advanced Task Killer) de természetesen a kivételek közt van az ébresztő app, nem gondoltam, hogy így is gond lehet ebből...
Azt szeretném még megkérdezni, hogy task killer mellett végképp felejtős a megbízható ébresztő, (nem szívesen válnék meg tőle, szerintem jó ha van) illetve hogy az Alarm Clock Xtreme free és fizetős verziója között tudjátok mi a különbség?
A progiban az van írva hogy,
"This version has all the features of Alarm Clock Xtreme, but ad supported. Try before to buy. Upgrade to the paid version to remove ads and internet permission."Amit nem értek ebből, hogy mi az hogy "ad supported", ha ugyanazt tudja a a Free, mint a fizetős verzió, esetleg egy időkorlát lehet, hogy meghatározott ideig támogatott csak?
Bármilyen infót ezúttal is előre is köszi!
-
RootRulez
félisten
válasz
St3ven #11518 üzenetére
Én is erre esküszöm.
átlátszó is lehet és a szöveg színe fekete, így nem gáz világos háttérnél, hogy átlátszó a háttér... Más apropóból töltöttem fel a képet, de itt látszik, nálam hogy fest a SIMI a két szélső kicsi.
-
flushman88
tag
Sziasztok a Widget Locker-t sikerült úgy beállítani valakinek hogy nem csak vízszintesen hanem fentről lefelé is van egyéni csúszka??
Mert a Gingerbread-os Témában az előnézetnél van egy kis kép és abban fentről is le lehetne húzni egy csúszukát de nem sikerül megcsinálni valaki esetleg...? -
kelzsoca
félisten
-
TRob1
veterán
amugy szerintem nem igényel túl nagy angol nyelvtudást a beállítása
Ez is igaz
(de az is, hogy vannak akiknek még a "The" is kínai)
(#11515) naksys : Nem célzok senkire, nem tudom az androidosok közül ki milyen nyelvet beszél/nem beszél. De ismerek olyan embereket akik egyáltalán nem tudnak (vagy mert semmi mást se magyaron kívül, vagy mert pl. németet vagy horvátot...stb)
-
sssz
őstag
válasz
TazLeacher #11510 üzenetére
mármint a simple calendar???
ne mondjátok már! nekem az van a telón és magyar nyelvű teljesen.
csak át kell állítani magyarra.
-
Z0C!
őstag
válasz
TazLeacher #11506 üzenetére
én a házikót eltüntettem...
a back gombbal visszalépsz..nekem a házikó ne zavarjon -
sssz
őstag
válasz
TazLeacher #11506 üzenetére
sehogy, max ha magában a laucher pro app-ba belenyúlva ki tudod cserélni az ikont talán.
-
TazLeacher
nagyúr
LauncherPro-ban kérdeznék:
Arra már rájöttem, hogy a főképernyő alján található dock-ban egyenként meg tudom változtatni az ikonokat. Azonban az lenne a kérdésem, hogy a menübe lépve az alsó dock lecserélődik egy házikóra...na, ennek az ikonját hogy tudom módosítani?
Előre is köszi...
-
dokee78
félisten
-
napata2
tag
Sziasztok!
Tudtok a Beautiful Widgets-en kívül másik időjárást mutató widgetet, ami 1x1, vagy 1x2 méretű, frissíti magát beállított időnként. Nekem az a gondom a Beautiful Widgettel, hogy 4-5 C-al alacsonyabb hőmérsékletet mutat mint a valóságban, az AccuWeather pontosabb ebből a szempontból csak az egész képernyőt elfoglal. Szóval van kis méretben ilyen widget a BW kívül?
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Gaming notebook topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Renault, Dacia topik
- Synology NAS
- Nyaralás topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest