- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Autós kamerák
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Aktív témák
-
Sziasztok, tudtok mondani egy ingyenes de használható, offline navigációs programot amiben van európa térkép? Utazunk a családdal, és ha már lesz nálam 2 gps-képes készülék is, haddne kelljen bíbelődni a papír alapú térképekkel, de a mobilnet külföldön drága, így a google mapsot hanyagolnám.
Esetleg az is jó, ha full európa térkép lenne csak!
Ha nem nagy kérés a kedvenc/legjobb fizetős appot is leírhatnátok, hátha közben mérlegelek és úgy döntök, jól jöhet még az...
Előre is köszi a válaszokat!!
-
gaborh
aktív tag
azt tudja valaki hogy a rádió1 miként tudom hallgatni a online rádióval?
-
Luissimo
veterán
válasz
hodostamas #12292 üzenetére
de én nem webrádiorol kérdeznék, hanem élő adásrol, amit a netezéssel akarnék hallgatni vételkörzeten kívül. pl RadioQ, vagy Class vagy Neo , vagy Petöfi vagy bármi.
erre is alkalmas a webrádio ? ?
én inkább valami médialejátszóra gondolnék, mert pc-n ezeket mediaplayerrel vagy a winamp-al simán tudom hallgatni a háttérben. -
Luissimo
veterán
válasz
hodostamas #12289 üzenetére
errőljut eszembe,
mivel érdemes neten élő rádioadásokat hallgatni?
én letöltöm most tabletre a stream linket ( .m3u ) és utána megnyitom a fennlévő rockplayerrel ami kicsit molyol rajta de azért megnyitja, de háttérben nem játsza le az adást, mert ha bármit nyomok, kilép belöle.
ti mit használtok ? ? -
Sofian
őstag
válasz
hodostamas #12289 üzenetére
Írtam már itt is
-
hodostamas
addikt
Aki szereti a bumerángot, és szeretné hallgatni nem csak reggel, annak jól jöhet ez az app: Bumeráng letöltő
Megkönnyíti a felvett adások letöltésétszerk: upsz
-
Szajo
őstag
Nem tudnátok légy szíves olyan játékot mondani, amiben halat,kutyát vagy bármi házi állatot lehet "nevelni" mint valami tamagocsi, vagy valami hasonló. Van ilyen? Akár akváriumos vagy bármi!
Megköszönném, legfőképp nővérem! -
MerLinh
senior tag
válasz
erikke17 #12283 üzenetére
haha, ez jól besz***, de amugy én mindig letöltőm a frissítéseket, nem vettem észre nagy változásokat, nem tudom megoldották már, hogy kezelni tudja a nagy beszélgetéseket? engem nem érint, de asszony annó belefutott abba, hogy egy idő után nem jelentek meg a frissebb üzenetek, de jelezte hogy jött
-
RootRulez
félisten
válasz
erikke17 #12281 üzenetére
Már van félig-meddig magyar is belőle, eddig bejön.
-
erikke17
őstag
Valakinek valami tapasztalat a friss Facebook for Android 1.6-al?
-
Luissimo
veterán
kipróbáltam a Nimbuzz-t a Dropadon.
Tökéletesen lehet rajta beszélgetni az MSN partnerekkel.
Halleluja -
€uro
őstag
Telepítettem egy programot a mobilra. Utána letörölhetem az apk file-t és a program könyvtárát?
-
mr.benelli
csendes tag
válasz
sajtee #12259 üzenetére
hello.
futtatni a windows helyett/ fölött. úgy tudom van valami olyasmi, hogy fut az android a windows felett, droidos lesz a teló menüje lesz market meg minden egyéb. meg valami dualboot-ról is hallottam. Mert, ha minden igaz akkor a htc touch hd tudja kezelni az androidot is...
köszönöm,
Mr.B. -
Tálydi
senior tag
Sziasztok!
Tegnap láttam egy vicces kis progit iOS-re, a neve: Trollolol, ennek van kis zöld droidos megfelelője?
Köszi!
-
sssz
őstag
válasz
atillaahun #12261 üzenetére
gondolom csak annyi hogy nincsen benne reklám.
-
sajtee
őstag
válasz
mr.benelli #12258 üzenetére
Szia
Futtatni? Ezt hogy érted? Frissíteni? Kezelni?
-
sajtee
őstag
válasz
atillaahun #12252 üzenetére
Azt nem a program állapítja meg, hanem te a tudása - és ára - alapján.
Ami 100e körül mozog, az szinte biztos, hogy felső kategóriás.
-
€uro
őstag
Olyat lehet csinálni, hogy az MSN, Skype, telefon és Facebook kapcsolataim mind egy listába kerüljenek, és ha valakit hívni szeretnék, akkor eldönthessem, hogy azt melyik szolgáltatáson keresztül teszem, vagy mondjuk chat formájában írok-e neki.
A Nimbuzz már majdnem tökéletes. A Skype hiányzik belőle. Olvastam, hogy korábban benne volt.
De a legjobb az lenne, ha a telefon saját kapcsolatainál tudnék választani, hogy milyen kapcsolatot akarok teremteni valakivel. Tehát ha kiválasztok valaki, akkor ott lenne jó választani, hogy mondjuk Skype hívást indítok, vagy Voip Skype hívást, vagy MSN, vagy GSM hívást stb.
-
sssz
őstag
válasz
atillaahun #12252 üzenetére
On higher end devices (a8/neon based) one can record movies as well.
Audio support for movies/screencasts is under development.gondolom itt a grafikus chipre vagy a 3d gyorsítóra vagy valami ilyesmire gondolnak. jobb telefonokba vannak általában ezekből komolyabbak.
-
Van valami progi amivel lehet monitorozni a szabad memóri állapotát, vgy egys processek memória használatát?
-
Sofian
őstag
Üdvözlet!
Összedobtam egy Bumeráng archívumot letöltő kisalkalmazást.
Hátha valakinek hasznára válik.továbbiak logout-on: ITT
-
DonMedve
addikt
válasz
Tesztelo.hu #12239 üzenetére
Köszi!Ezt olvastam,de nálam nem ment.
-
dokee78
félisten
Hogyan lehet a Sootme appal videót rögzíteni?
-
-
sssz
őstag
ó, köszönöm, nem láttam
de örülök, hogy mindig, minden topicban van valaki aki figyelmezteti az embert ha egy apró dolgot nem vesz észre
az már egy más kérdés, hogy pl az én esetemben, aki legálisan kapta a spica mellé az igo-t, és tudtommal sehol semmilyen papíron nem kötötték ki hogy csak a spica-val használhatom, feltehetem-e egy másik telómra, miután megváltam a spica-tól?
-
sajtee
őstag
Galaxy S-re nem tudom, ezt letölteni kell-e, vagy alap, de mi annak az alkalmazásnak a neve, amivel wifi hotspotot lehet "letenni" mobilnet segítségével?
-
gfefe
őstag
Üdv nektek.
walaki talált már androidra wifi wpa hackert?
-
sajtee
őstag
Sziasztok!
Most fogok - az elkövetkezendő hetekben - venni egy Samsung Galaxy S i9000 készüléket, és a segítségeteket kérném.
Tehát: Mobilnetet - egyelőre - nem fogok használni, wifi meg ugye nincs az autóban, a maps nem jó.
A Galaxy S-re tölthetek le a market-ről root-olás nélkül ingyenes GPS programot? Az ingyenességet úgy értem, hogy nem használ se mobilnetet, se wifit, és a számlát sem növeli
Remélem, érthető voltam!
Válaszokat köszönöm!
Üdv!
-
sssz
őstag
válasz
YSOFIP #12219 üzenetére
akkor ott kellene lennie a menüben, az app draweben.
nézd meg még a beállítások, alkalmazások kezelésében, az all-t kiválasztva hogy ottt ott van-e.
ha ott sincs, akkor csak megpróbálta feltelepíteni és beállítani de valamiért megszakadt mégis a végén.
ja még egy helyen meg tudod nézni. a home gombot hosszan nyomod akkor előjönnek a nemrég használt programok.
-
sssz
őstag
válasz
YSOFIP #12213 üzenetére
mit telepítettél és hogyan? marketről töltöttél le vagy filekezelővel telepítettél valamit?
a marketről letöltések nem úgy mennek hogy letölt egy filet és neked rá kell kattintanod és telepítened.
a market elvégzi ezt a telepítést helyetted és megjelenik az app ikonja a menüben. -
YSOFIP
csendes tag
Egy kis segítség kellene.HTC desirém van feltelepítek egy programot rá.Hol találom az indító filét? Melyik könyvtárba teszi.Nem találom őket.Ha valaki segítene.
-
DonMedve
addikt
Urak!
Valaki tud valamit arról,hogy külső progi nélkül lehet e képernyőképet csinálni Androidon?Ugye arról volt szó,hogy a 2.3.3-as androiddal jönni fog a funkció,de nem találok semmit.2.3.4-em van,de nem tudok rájönni lehet e.Már mindenféle bill kombót kipróbáltam,de semmi.Fennt van a ShotMe,de ha tudja alapból,minek ennek is külön progi.Előre is köszi a segítséget. -
baandii
senior tag
hellosztok
lecseréltem a htc desire s- emen widgetlockerrel a lockscreen-t...azt szeretném megkérdezni hogy megoldható e hogy úgy vegyem fel bejövő hívásnál a telefont hogy lockscreent elcsúsztatom??
-
tjb007
nagyúr
válasz
V.Stryker #12201 üzenetére
Lehet, hogy van másfajta is de én csak a SoundHound -ot ismerem.
Megelőztek.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Elvileg van egy progi, amit ha elindítasz és oda teszed a rádióhoz, akkor megkeresi a dallamból,hogy kinek és milyen száma szól. Ezt keresném.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Suzuki topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Autós kamerák
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest