- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Chromecast topic
- Amazon Kindle
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
sssz
őstag
-
naksys
senior tag
Tudtok ajánlani valami jó naptár progit, ami magyarul is tud?
-
dokee78
félisten
Megmutatja,hány érintést kezel a kijelző.
-
grosy
senior tag
Tisztelt Android Guruk!
Adott egy HTC Wildfire S, amire a Marketből letöltött Irunner "kiválló játékot telepítettem. Nemtetszett, letörölte, de amikor a telóval Wifire csatlakozom, akkor fent az értesítési sávban megjelenik, hogy töltödik le megint az program (érdekes módon 40%-ról indul), majd egy idő után eltűnik az értesítés, és természetesen nem telepített semmit a mobilra. Hogyan tudnám ezt a jelenséget megszüntetni? -
dokee78
félisten
válasz
CoolBoy323 #11488 üzenetére
Köszi St3ven! Ez amúgy mit csinál?
Xperia X8 2.1
Más:
Az APNDroid kapcsoló widgetjét valahogy lehet zárolni,hogy ne tudja bekapcsoli a 3g-t?
Vagy tiltsam más progival a 3g-t? Alternatívák? -
dokee78
félisten
Olyan progi kellene ami jó a véletlen hívások ellen.
Tudom,hogy van lockscreen,használva is van.De faterom telójáról mégis jön hívás,amiről nem tud.
Értékelhető hozzászólásokat kérek,nem poénokat. -
(jan)
őstag
Létezik olyan zseblámpa app amit lehet indítani lockscreenröl ?
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy tudnátok ajánlani valami jó ébresztő appot, ami mindig megbízhatóan ébreszt?
Én először még az alap (1.6 sense) ébresztőt használtam, azzal egy ideig nem volt probléma, de egyik 1.6-os sense-s romban amit próbáltam volt olyan gond, hogy a sense-s óra néha 2-3 órákat késett, és ezért nem is ébresztett a telefon (HTC Tattoo) reggel.
Azóta az Alarm Clock Xtreme Free nevű appot használom, már több mint egy hónapja, (közben váltottam 2.3-as CM7-es romra) eddig nem volt gond vele, de a héten egyik nap ez se ébresztett, bár ezután újratelepítettem, és eddig ok.Ezért szeretnélek megkérdezni titeket, hogy tudnátok-e ajánlani valamilyen 100%-osan megbízható ébresztő appot, mert jelenleg a régi telefonomat (Nokia e51) használom tartalék ébresztőként, de már lassan szeretném továbbadni a családban...
Igazából extra feature-ökre nincs szükségem pl. alvásciklus figyelés, bőven elég amit az Alarm Clock Xtreme Free tud, csak nem tudom, hogy van-e androidra olyan ébresztő progi, ami 100%-osan megbízható...
Bármilyen infót előre is köszi szépen!
-
-
sssz
őstag
válasz
Typhoon47 #11476 üzenetére
na akkor először is törölj ki minden kontaktot és kezd újra így:
1,.miután kitöröltél mindent nyomsz egy gmail szinkronizációt a névjegyekhez
2. utána valahol a kontaktoknál vagy ha a kontaktotnál nyomsz egy menü gombot lesz olyan hogy view vagy magát a gmail accountodat mutatja és azon belül lesz egy lista, ahol fel lesz sorolva pl hogy kedvencek vagy gmail kontaktok vagy mittudomán mi mert minden telefonnál eltérő (nemtom milyen telód van). spicán pl az account alatt volt hogy kedvencek, család, stv ilyenek amiket ki kelltt pipálni hogy mutassa a kontaktokban őket. HTC Desire-en meg úgy van hogy gmail kontaktok, facebook kontaktok, phone, stb.Na remélem érthető volt
Ha nem akkor írd eg milyen telód van és akko megpróbálom érthetőbben leírni.
De amugy szinte biztosra veszem hogy a használati utasításában a telónak írnak erről valamit
-
NoMagix
addikt
+1 Go SMS pro, régóta ezt használom, minden rendben van vele. (Blade2.2)
-
TRob1
veterán
válasz
Typhoon47 #11476 üzenetére
Pedig a legjobb a gmail szinkronizáció.
Tedd azt, hogy mindent törölsz a telefonból, a simről és a gmail-ből is. Majd a gmail-ben (pc-n) importáld be a vcf-ből a kontaktjaidat, és utána szinkronizálj a telefonnal (ha már vcf-edben is többszörözve vannak lementve, akkor gmail-ben könnyen lehet egyesíteni kb. 2 kattintásra). És ha újrarakod a telefont, vagy bármit csinálsz, sd-ről ne tedd vissza, csak hagyd hogy szinkronizáljon gmail-ből, nem lesz sosem dupla/tripla..stb. -
Typhoon47
senior tag
valaki megtudja nekem mondani, hogy mér hülyül meg néha a contacts list :S a jelenség, hogy ha be importálom az SD-mről (vCard) a kontaktokat elkezdi csinálni, megcsinálja majd mintha misem történt volna, nem jelenít meg semmit. mit kell bekapcsolni h mutassa a kontaktokat? régen ezt úgy csináltam h a gmail-emmel szinkronizáltam össze ,de most meg minden kontaktomat megnégyszerezte
(4000 kontakt wtf
)
-
Darahian
tag
Rövidesen megyek Skóciába két hétre. Okostelefont akarok odakint használni, de nem feltétlenül dumálni, hanem netezni, mailezni, miegymásolni.
Világlátott kollégákat kérdezem:
Az O2 "FREE SIM" szolgáltatásai közül a "TEXT & WEB" az meg fog nekem felelni vajh?
Ki az aki járatos ebben? Kérem, válaszoljon.
-
-
-
dokee78
félisten
-
RootRulez
félisten
Most GO SMS elkezdte nekem is kétszer küldeni az SMS-eket.
Lehet megyek vissza Handcentre...
(miért is váltottam GO-ra róla?) <- megvan
-
hodostamas
addikt
Sokaknak gondot okozhat a névjegyek mentése a google contacts-ba, azoknak ez segíthet
-
Freeman01
tag
Sziasztok
Nem tud valaki valamilyen normális video felvevő programot? ZTE Blade-em van és az alap videó felvevő nem élesíti a képet pedig autófokúszós.....
-
-
bozont
veterán
válasz
St3ven #11442 üzenetére
Üzeneteket vagy pedig az alap sms program is kirakja a jelzést? A GO sms beállításoknál írja is, hogy az alap programnál ki kell kapcsolni az értesítést. Én még sosem kaptam meg kétszer vagy többször ugyanazt az sms-t a GO-val.
(#11451) Luissimo
Én Opera Mobile-t használok, de eddig minden wifi hálózatra felcsatlakozott ahol akartam, mekiben is. -
Typhoon47
senior tag
vki nem tudja hirtelen az lcd density-t melyik fájl tartalmazza? (hülye főzött rom behúzta 140re,lol: ))
-
RootRulez
félisten
válasz
Tesztelo.hu #11447 üzenetére
De maga a telefon se számolja a másodperceket, amíg nem veszik fel, azaz kicseng.
Gondolom ebből ki lehet nyerni akkor ami nekem kell......
Illetve nem nekem, hanem a programozónak
Szóval akkor senkinek sincs használható időnként csipogója?
-
(jan)
őstag
válasz
elfelejtette #11437 üzenetére
Igen ezt én írtam
Viszont operaminivel az van hogy akad olyan hálózat amin nem működik, olyankor a protokollt át kell kapcsolni socket-röl http-re... meg így talán gyorsabb is valamivel wifin.
-
vante
aktív tag
Van valami olyan program vagy beállítás, hogy telefonálás közben a képernyőzár ne léphessen életbe? Többi helyen mehetne (x idő után), csak telefonálás közben ne, elég nehéz úgy kinyomni a befejezés gombot, ha nem látod
-
volvoguy
addikt
ÜDv!
Ha egy olyan programot szeretnék törölni, amit App2SD-vel az SD-re telepítettem (gyári Android megoldás), akkor először vissza kell helyeznem a telefonra és úgy törölni, vagy nyugodtan törölhetem úgy, hogy az SD-n van a progi, törli onnan rendesen?
-
Cholard
tag
Üdv!
Hogyan lehet törölni a korábbi wifi beállításokat? proxy, dhcp-s IP-k stb... beállítok egy fix IP-t és tojik rá.
Ha valaki ért az ISA szerverekhez tudna segíteni? Ilyen wifis hálóra akarok felkúszni a munkahelyen... a rendszergazda beállított a MAC címemhez, hogy milyen IP-t osszon le a szerver, de nem azt kapom, hanem amit eddig...
Gondoltam törlöm az eddigi öszes wifi előzményt, hátha. Ötlet?
-
gtamate2
veterán
Tippetek nincs hogy egy telefon miért nem jön vissza a lock screenből? Minden működik rendesen és néha ha megnyomom a sleep gombot vissza is jön szépen, de általában meg nem jön fel csak feketén világít a képernyő. Ez mitől lehet? szoftveres vagy hardveres hiba?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
St3ven
addikt
Gondolkodom,h a GO SMS Pro-rol atterjek a Handcent-re,mert mar nagyon zavar,h egyes uzeneteket duplan kapok meg.
Csak egy dolog tart vissza: nem tudom,nem gagyi kinezetu-e a Hancent popup ablaka,es nem kozepre igazitja-e az sms szoveget,mert utobbitol falra tudok maszni,volt mar fent ilyen progim. A GO-ban amugy a popup egesz pofas pl. a dark temaval.
Naszoval,ha vki Handcent-et hasznal,tudna csinalni egy screenshotot a popuprol? Koszi...
-
RootRulez
félisten
válasz
elfelejtette #11437 üzenetére
Értem én, de WiFin gyorsabba a gyári és akkor az adatforgalom nem számít.
Akkor nincs olyan app, ami számolja a hívásidőt és figyelmeztet előre beállított idő elteltével?
-
TRob1
veterán
válasz
Dark Archon #11439 üzenetére
-
-
-
válasz
Dark Archon #11433 üzenetére
Több ilyen is van, én a SeekDroid-ot vettem meg...
Most hogy ránéztem, találtam egyet, ami többet tut és ingyenes:
Android Lost -
schmo07
tag
Ha valakit érdekel, és még nem volt:
Tettek fel a marketre pár új Handcent SMS skint
(Végre) -
Van egy program, amivel egy honlapról bekapcsolható a készülék GPS-e és lekérdezhető a hely, ha ellopnák. No ennek felejtettem el a nevét
Előre is köszi!
-
RootRulez
félisten
Még valami! kéne nekem egy program, ami beállított időnként csipog nekem, konkrétan az kéne, hogy minden perc 45. másodpercében csippanjon, feltettem ezt a Call Controlt, beállítottam a 45mp-et és 45 másodpercenként csipog, tehát 0:45, 1:30, 2:15, így csipog, holott nekem úgy kéne, hogy 0:45, 1:45, 2:45,m hogy ne 3:02-ig tartson egy beszélgetésem, hanem 2:56-ig.
Ráadásul nem is akkor kezdi az első 45-ös számolást, mikor felveszik, hanem mikor hívást kezdeményeztem, tehát, ha 10 mp múlva veszik fel (addig kicseng), akkor már 0:35-nél csipog is, aztán 1:20-nál
Szal a kicsengést is beleszámolja...
-
RootRulez
félisten
Sziastok!
Motorola DEFY-om van, de talán a problémám nem is márkafüggő... Tehát:
Kijött a 2.2-es frissítés, feltettem, erre az AnySoftKeyboard azt csinálja a gyári böngészővel: Ha lefektetem a telót, nem csinál kis szövegdobozt, és amikor hszt írok a fórumon, nem látom amit írok, tehát ehelyett:
Ez van, mikor hszt írok a sima böngészőben.
Opre miniben jó, de WiFin a gyárit használom...
Mi miatt lehet?
-
TRob1
veterán
-
beers
addikt
Sziasztok!
A Silent Time Lite-ot használtam sokáig, de szoftverfrissítés áldozata lettem és újra kellene telepítenem az app-okat!Sajnos a markett nem találta kompatipilisnek a telefonom
pedig azon használtam eddig is!Ha az apk-t feltenné valaki valahova, megköszönném!
Esetleg, ha hasonló programot tudtok, akkor megpróbálnám azt!
Ez a beállított időben leveszi a hangokat és visszakapcsolja! -
Kerio
őstag
Használjátok a WAZE nevű programot!
Nagyon jó. Csak jó lenne, ha minél többen lennénk, hogy segítsük egymást a közlekedésben. Jobb mint a TMC
A Marketben benne van! -
havenger
tag
Jól működő DOS emulátor létezik Androidra? Az open tyrian nevű játék is pl egy az egyben a dos-os verzió file-ait tölti le( .exe-k meg ilyesmi) Szóval gondolom az is valahogy emulálva van.
-
zzz03
őstag
Sziasztok!
Call Meter NG vel olyan problémám lenne, hogy a kimenő sms-eket nem számolja. (htc wildfire s)
Esetleg valakinek valami ötlet mitől lehet?
Vagy valami egyszerű program ami megmondja,hogy mennyi a ki/be jövő hívások időtartama és a ki/be jövő SMS-ek száma. (hívások, SMS-ek költségei nem érdekelnek)Köszi
-
noxon
őstag
válasz
gamek!ller #11412 üzenetére
Camera through wallpaper a neve, valószínű szívja rendesen az aksit, de poénnak jó kipróbálni
-
noxon
őstag
Hello!
Valahol láttam olyat, hogy a háttérként a kamera képét teszi be és így olyan mintha átlátnál a telefonon... valahol volt ilyen progi, de nem találom, van ötletetek?Üdv!
-
(jan)
őstag
3g watchdog eléggé jó kis cucc!
viszont jól jönne nekem valami az apn droidhoz hasonló cucc ami tud olyat ha kikapcsolom a netet akkor visszakapcsolja a telefont only 2g üzemmódba. ismer valaki ilyet?
-
Cyberbeni
addikt
válasz
gamek!ller #11404 üzenetére
a nose candy sem rossz
-
r4z
nagyúr
válasz
gamek!ller #11397 üzenetére
Roll a Joint. BrutálEjj, Raz, olvass lejjebb is...
Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest