- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Apple asztali gépek
- Asztrofotózás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Nincs olyan droidos MSN kliens, amivel lehet hangcsevegést folytatni?
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Nagyon zavar, hogy Spicam nem jelzi az akku merülését.
Ti milyen alkalmazást használtok, hogy hanggal jelezzen? -
aggleány
addikt
Azért nem lesz szar valami, mert Te nem látod, és azért sem, mert nem tudod kezelni, ez nem a program hibája. A beállítások menüben kell átállítani a betűméretet. A szöveget gyönyörűen tördeli, be lehet állítani még azt is, hogy a kijelző oldalától mennyire legyen a szöveg, betű- és háttérszínt, stb. Nagyon jól paraméterezhető az egész program.
Mellesleg az Aldiko az egyik legjobb könyvolvasó program androidra, úgyhogy nem kellene ilyen ledegradálóan nyilatkozni egy olyan alkalmazásról, amit nem tudsz kezelni.
A többi könyvolvasó, amit ismerek: Moon+ Reader (ebben van magyar nyelv is), FBReader, iReader. Ha rákeresel a Marketen "ebook reader"-re, egy csomó mindent fog kiadni. Az olvasnivaló formátumától függ, hogy Neked melyik lesz a legjobb, mindegyiknek benne van a leírásában, hogy milyen formátumot kezel.
-
Cholard
tag
A hónap kérdése (számomra, bár lehet máshol jobban megállná a helyét):
Munkahelyemen van wifis rendszer kiépítve, de a teló (Ace) nem tud rá felcastlakozni, csak kapcsolódik, kapcsolódik, majd lehal a próbálkozással. Más androidos telóval sem sikerül, csak "régi" java alapú telókkal. (Proxy, server, miegymás, hiába, a rendszergazdával sem lettünk okosabbak). Próbálnám a laptopommal megosztani win7 alatt a netet, hátha úgy menne. Kérdés: mi kell ehhez? Két wifi kártya a gépbe? Ha valaki csinált már ilyet, megköszönném, ha segítene... (Telón 2.2.1 Froyo van fenn) -
noxon
őstag
Hello! Tudtok egy normális könyvolvasó app-ot? Mert az aldiko egy szar... Thx.
-
hodostamas
addikt
akik szeretik a minimalista zenelejátszókat, azoknak érdemes kipróbálni a windows phone zenelejátszóját
még csak alpha-ban van, de szerintem korrekt darab lesz!
-
droti25
őstag
Sziasztok!
Van vmi megoldás arra hogy a billentyűzeten(anysoft keyboardot használok) a betüékezeteket ne így: őúéáű hanem balra dőlve mutassa, mivel smsbe csak ily módon lehet elküldeni a másik félnek! -
jozsi252
veterán
válasz
Hooper #10670 üzenetére
Gépen VLC-t megnyitod Eszközök - - > Beállítások - - > lent beállítások megjelenítése mind - -> Kezelőfelület - -> Elsődleges felületek - - > HTTP távirányítási felület ennyi leokézod, telón megnyitod vlc remote-t menü Settings - -> Add VLC server beírod a géped ip-jét a hálózati ip-t majd ezekután a portot úgyhagyod amennyit kiír.
Ennyi lenne naggyából, épp ma nézegettem így filmeket hogy telóval irányítottam.
-
hudyfiu
senior tag
Vlc remote-tal kapcsolatban írj pm-et.
Valaki kérdezte a pc irányítást...
A remote desktop kényelmes és a hangot is átviszi a telefonra -
hudyfiu
senior tag
Vlc remote-tal kapcsolatban írj pm-et.
Valaki kérdezte a pc irányítást...
A remote desktop kényelmes és a hangot is átviszi a telefonra -
Hooper
őstag
Hello!
Ha valki használja esetleg a VLC remote nevű progit, tud segíteni abban hogy hogyan kell beállítani a kapcsolatot?
Köszi! -
punky10
addikt
válasz
qqcqqc #10664 üzenetére
Esetleg ki lehet probálni a PlayerPro-t is.A PowerAmp nagyon jo(mappa,Flac és EQ)viszont fizetös(bár szerintem megéri,én is megvettem)és az EQ-ja szerintem el van tulozva.A gyári beállitások néha használhatatlanok,a Bass-nál sok számom betorzit,visszább kell venni...
A PlayerPro kicsit lágyabb EQ-val dolgozik,szintén tud mappákbol játszani.Csak az EQ-t utolag kell rátelepiteni.Mindkettö letölti a boritokat is,ha adsz neki netet.
-
hecktor
aktív tag
üdv
Teamviewer programot ajánlom mindenkinek, az asztali gépet lehet vele irányítani.
Kérdésem hozzá, hangot amit a gép kiad nem tudja a telefonomon lejátszani, csak képet?
-
szép napot!
olyan zenelejátszó appot keresek, aminél meg tudom adni, hogy egy adott mappából játsszon le zenéket. sok olyan zeném van, amit kaziról digitalizáltam és nincs kitöltve az id3tag. ezeket nem nagyon szereti sem a spica beépített audiolejátszója, sem a winamp. -
beci
őstag
válasz
CoolBoy323 #10631 üzenetére
Köszi.
Sajna a fizetős verza ér belőle valamit,de én ingyenesre gondoltam.Nem fizetek érte. -
Z0C!
őstag
Van-e olyan app aminek segítségével tudnám nézni az F1-et?
SPB TV-n nem tudom -
volvoguy
addikt
Üdv! Android 2.2-n a kontaktokhoz a Facebook-képek szinkronizálásában tudna nekem vki segíteni?
A Fiókoknál kiválasztom hogy Facebook...próbáltam ki-be jelentkezni az FB appból, de semmi...szinkronizálás során sem történik semmi, pedig a nevek jól vannak beírva...vmit nem állítottam be? Vagy idővel szedi le a képeket?
-
FeRkE
őstag
válasz
St3ven #10650 üzenetére
A 2ik az biztosan, bár én voipstuntot használok egyenlőre, de ugyanaz a kettő kb.
(le kell még beszélnem a korábbi kreditem, aztán váltok actionvoipra)
A hangminőség jó, ha nem tetű a sávszélesség. Bár ritkán használom,
úgyhogy egy tapasztaltabb felhasználót lenne érdemes megkérdezni. -
FeRkE
őstag
válasz
St3ven #10648 üzenetére
Van olcsóbb is, ActionVOIP
Bármilyen SIP-et támogató cuccal használható. -
St3ven
addikt
válasz
simonzé #10647 üzenetére
Az lehet,h jo,mar en is neztem,de nekem a fring elsosorban az olcso,mobil iranyba 6 centes tarifa miatt kellett,na meg hogy talkos ismerosoket ingyen lehet hivni.
Az a gyanum,csak ido kerdese,h ebbol is kiveszik a skype-ot,mint annak idejen a Nimbuzz-bol,meg mindegyikbol.
-
kisorosz
tag
Üdv!
Valaki használ olyan progit, ami méri a kimenő hívásokat, és külön szám szerint is tudja listázni, hogy kivel mennyit beszéltem? -
jozsi252
veterán
Van olyan program szerintetek hogy a telóval tudjam vezérelni a szgépemet? galaxy s -em van 2.2.1 szoft van rajta.
Azt tudom hogy van VLC-hez ilyen kis app hogy wifin tudom vezérelni a telón keresztül a szgépen futó vlc lejátszót. De lehetne olyat hogy a szgépet tudjam vezérelni?
-
aveos
tag
Szerintetek, van olyan progi, ami mutatja a jelenlegi hőmérsékletet?
Nem az időjárásra gondoltam!Hátha, valamelyik szenzorra írtak volna, egy ilyen programot, ami a kinti levegőt méri...!?
Ha már pulzust tudja mérni > Cardiograph hátha van ilyen is.....> hőmérő!
/Defy/
-
dokee78
félisten
A Copilot-ban van magyar nyelv?
-
Daffchy
őstag
válasz
canniball #10625 üzenetére
Ne haragudj, nem láttam, hogy válaszoltál.
Köszönöm, ki fogom próbálni!(Jövő hét kedden kerül hozzám a telefon, csak addig tájékozódok progamügyileg)A másik hozzászólásomban leírtam nekem mi értelme lenne egy ilyen programnak.
Így a HD2-ön legalább egy két Így jártam anyátokkal-t megnézek míg nem jutok géphez.
-
bozont
veterán
válasz
Speeedfire #10626 üzenetére
Ha rootolva a telefonod akkor esetleg ez is szóba jöhet.
-
droti25
őstag
Sziasztok!
Van vmi megoldás arra hogy a billentyűzeten(anysoft keyboardot használok) a betüékezeteket ne így: őúéáű hanem balra dőlve mutassa, mivel smsbe csak ily módon lehet elküldeni a másik félnek! -
beci
őstag
Sziasztok.
Tudna valaki ajánlani spicara valami pofás időjárás widgetet,ami tudja Szombathelyt is? -
DannoC
csendes tag
válasz
kopapy #10628 üzenetére
Olyan programot keresek az asztalra widgetnek hogy úgy lássam a wifi kapcsolatokat mintha a beállításokon belül nyit ám meg. tehát lista szedjen és onnan tudjam ki választani, váltani azok között amik vannak.
És egy másik progi is jó lenne amivel meg tudnám találni a telefont a GPS segítségével.
Pl ha elveszik, vagy nem tudom holvan akkor beírom a böngészőben és meg mutatja a telefon helyzetét. Vagy vmilyen megoltás van a Teló megtalálására.Ha tudtok ilyen programokról légyszi osszátok meg.
-
canniball
nagyúr
-
róland
veterán
válasz
flushman88 #10616 üzenetére
T-Mobile mobil tv előfizetéssel azokat is nézheted.
-
@ndroid88
csendes tag
Sziasztok tudná valaki olyan app- öt amivel tudnék magyar nyelvű tv- csatornákat nézni egyáltalán van ilyen Droidra....?
-
petipetya
nagyúr
Segítséget kérek.
A digitalstand telepítőjére lenne szükségem. Ha valaki feltenné, kimentené (/data/app) és átküldené emailben, azt megköszönném. -
kopapy
tag
Végül megvettem egy Samsung Galaxy Gio-t. Azt hiszem ha lesz szótanító progi, ha nem, mindenképp megérte. Nekem tetszik az android. Még tanulgatom, keresem a megfelelő appokat, de most megakadtam. Nem találom sehol a kamera beállítasiban, hogy az sd kártyára mentse a felvételeket. Van esetleg olyan app amivel ezt lehet állítgatni, vagy van olyan aki ezen a készüléken tudja, hol lehet ezt beállítani (ha lehet egyáltalán)?
-
RootRulez
félisten
válasz
Speeedfire #10609 üzenetére
ES File Explorer tudja, én azzal csinálom
-
Speeedfire
félisten
Létezik olyan program amivel a megosztott mappákat látom és tudom tallózni is?
-
Daffchy
őstag
válasz
aggleány #10604 üzenetére
iPhone-on volt nekem olyan progim (sajnos nevet nem tudom), hogy ami laptopon volt film meg tudtam nyitni telón. (air share vagy mifene
)
Lényege nekem az lenne, hogy mikor minden gép foglalt itthon (sokszor van ilyen), sorozataimat tudjam nézni vagy esetleg valami vígjátékot, ami gépen van.
-
jozsi252
veterán
sziasztok
Van kismillió zeneletöltő progi appbrainen, ti melyiket ajánlanátok melyik a legjobb? Amúgy a progi honnan tölti le ezeket a zenéket?
upadte: közben ráakadtam a Free Music Download jónak néz ki, nagyon sok zene van fent, márcsak az érdekel hogy ezeket honnan tölti le? nemkaphatok be valami ezekről a sokmillió linkről valami káros filet?
-
Daniel Alves
őstag
Az mitől lehet hogy a beautiful widgets nem frissít automatikusan...óránkénti frissítés van megadva de csak akkor frissít ha változtatok a beállításokon és mentek...
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- ASUS ROG Gaming PC 14900K // RTX 5070 Ti // 32GB RAM
- Kedvező áron! Eladó TP-Link TL-SG2008P Omada SDN POE+ Alza Gari 2029.11
- Eladó Unifi US-8-60W POE Switch
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest