- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Ez már lehet, hogy hitvallás. Nem mondom, hogy az Anysoft rossz, azt használtam legelőször, aztán annyira megtetszett a Go Launcher, hogy megnéztem a többi terméküket is és így ragadtam meg a Go Keybord-nál. Csak a mai frissítés annyira meglepett pozitív értelemben...
Date:2011-7-1
Version:0.2.4
❤. Add GO Keyboard Black Theme (Please search "GO Keyboard" at google market).
1. Add Ukraine keyboard layout and dictionary.
2. Add auto-complete option
3. Add the bubble height adjustment and switch options (GO keyboard -> Display setting -> Show popup).
4. Add the edit mode keyboard (click the "edit button" on the left of top menu). To enter the settings menu, long press the lower left corner of the [123?] key.
5. Add the candidate region with magnifying glass effect(long press the candidate region).
6. Add several sets of smiley key.
7. Add long press the smiley key pop up select [Enter] key.
8. Add the Record English words to the user dictionary switch option(Go keyboard-> Input Setting -> Record the word to the user dictionary)Valószínűleg a kiemelt rész miatt lett, hogy sokkal gyorsabban írok rajta? Nem tudom, mindenesetre nagyon jó lett, a fekete téma pedig nagyon kellemes a szemnek.
Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Asustor NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Acer Predator Triton 300 gamer laptop, i7-11800H, RTX 3060, makulátlan állapotban
- Fractal Design NORTH charcoal + Fractal Design ION+ 860W Platinum ( Külön is eladó )
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest