- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
No.01
addikt
V.mi jo memoria fejleszto jatekot keresek unalmas meetingek tulelesere...
Tudnatok parat ajanlani hatha csak rosszul kerestem?
-
No.01
addikt
Koszonom!
mind2-t ajanlottat letoltom azt majd letesztelem melyik fekszik jobban! -
No.01
addikt
V.mi jofajta webradios app-ot keresnek... Jo lenne ha kis infohoz jutnek otthonrol reggelente.
Elore is koszonom!
-
No.01
addikt
Nagyon jo kis app megegyszer koszi
Azt veletlenul nem tudod, ha Van v.mi alternativ progi a Layar-re ami allitolag meg jobb is... sajna nem talalom.
-
No.01
addikt
Sziasztok, volt anno egy jo kis app amivel barmilyen mp3-at be tudtam allitani barminek (ebresztohang, sms, email...) fekete feher rozsaszin widgetje volt...
Tipp?
RSS olvasora ajanlas... Greadert ill Pulse-t toltottem le, de hatha tudtok v.mi jobbat?
-
No.01
addikt
Ha egy jol mukodo nemzetkozi (kulfoldon is megbizhato) idojaras app-ot keresek akkor mit ajanlanatok?
-
No.01
addikt
Itt tobb a guru hatha tudja v.ki a mrgoldast a problemamra...
Timerificel kapcsolatban lenne egy lama kerdesem:
Csinaltam egy olyan profilt, h munka. beallitottam, h kezdes 07:30 rezges, minimalis hangero, wifi ki. 17:00-tol masik profil jon (autoban) akkor magatol atvalt az "alap" beallitasokra vagy ugyanugy a munka profilban letre kell hoznom meg egy esemenyt amikor szeretnem, h vege legyen.
Remelem ertheto a kerdes... -
No.01
addikt
NoLED-el csak nalam van gond, h szivja az akksit?? (ha letoroltem ok, ha visszaraktam megint jobban merult
Alternativa?
Sajna SGS 2-n nincs beepitett LED... pedig baromira hasznos lenne -
No.01
addikt
válasz
gamek!ller #12322 üzenetére
Jogos... A repulo modot ertettem keszenletnek.
-
No.01
addikt
Kersnek olyan progit amivel ejszaka adott idopontbe atvalt magatol "keszenletbe"majd reggel vissza. Az sem lenne baj, ha egy hetre elore lehetne beallitani (hetkoznap mashogy hasznalom, mint hevegen, reven ceges telefonrol van szo)
NoLED app helyet esemenyjelzo-t tudnatok ajanlani? (masnak is szivja az akksijat vagy csak nekem? Bar a marketen a kommentekeb is irjak paran igy valoszinu nem egyedi a hiba)
Elore is koszonom
-
No.01
addikt
Azt lehet tudni, h a Primo elerheto lesz e Androidra? (az Amigo nagyon nem jott be)
Ha igen akkor kb mikorra varhato? -
No.01
addikt
válasz
Balinov #1545 üzenetére
Azert van mert beta! En is igy jartam... Mar nagyon johetne a rendes skype kliens androidra! Fring nem jott be a Nimbiz meg belassitotta a legendemet.
Aliitolag mat kojott a rendes skype legalabbis kulfoldi forumokon tobben irtak csak azt nem tudtam megfejteni, h ok honnan szedtek le mert se Marketen se a Skype oldalan nem erheto el.
-
No.01
addikt
Milyen task killert ajanlanatok? Eddig Advance Task killert hasznaltam, de ugy tunik nem mukodik v.mi jol ugyani hiaba kapcsolom be az autokill funkciot az appok ugyanugy futnak tovabb...
-
No.01
addikt
Allitolag megjelent a Skype rendes verzioja (nem beta) csak azt nem tudom, h honnan lehet letolteni??? Sem a merketen nem talaltam sem a Skype oldalan...
-
No.01
addikt
Olyan progit keresek ami hivas utan kiirja a hivas idotartamat.
Letezik ilyen?? -
No.01
addikt
Letezik-e olyan app ami egyszerre kezeli az smseimet ill az emailjeimet?
(megmondom oszinten az sms kezeles meg ok, de ahogy az emaileket kezeli a Legendem azzal egyaltalan nem vagyok kibekulve...) Sem atlathatosagra sem kezelhetosegre.Jo lenne v.mi alternativa
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Leszedtem a Rings Extended progit. nagyon jo csak ajanlani tudom.
2 kerdesem lenne, h oldhatom meg, h az sms-re ill az email-re mas hangon jelezzen. Vagy en benezaok vagy nemtudom, de a mind2-re csak u.a. a hang szolal meg.Masik kerdes kicsit OFF ha emailem erkezik akkor a windows-os email ertesito hangot szeretnem beallitani. Hol talalom meg? Egyaltalan megoldhato
Egyenlore ennyi, de meg lesz kerdesem tutira (igaz eleg sok dolgot megtalaltam ezt topicot vegigolvasvan
)
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gyúrósok ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sweet.tv - internetes TV
- NIOH
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest