- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jönnek a 144 Hz-es LG OLED tévék
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
Aktív témák
-
schmo07
tag
válasz
schmo07 #22863 üzenetére
2.2-es androiddal már megy a facebook messenger.
Viszont nem olyan group chat van rajta, mint amire én gondoltam :-)
Tehát én olyan app-ot keresnék, aminb lehet facebook csoport tagokkal chattelni (akik amúgy nem ismerőseim, szóval nem tudom őket egyesével betenni a beszélgetésbe)
Valakinek van ötlete esetleg? -
schmo07
tag
válasz
Psychonaut #22851 üzenetére
igen, ez a terv
(első körben kipróbálom, hátha 2.2 szoftverrel már jó lesz) -
schmo07
tag
válasz
Psychonaut #22840 üzenetére
(Bocs, dupla lett)
-
schmo07
tag
válasz
Psychonaut #22840 üzenetére
Az nekem (Defy) , úgy nézem, nem elérhető :-(
-
schmo07
tag
Tud valaki olyan app-ot, ami kezeli a Facebook group chat-et?
-
schmo07
tag
válasz
Psychonaut #22833 üzenetére
megnézem , köszi !
-
-
schmo07
tag
Sziasztok!
A kezembe került egy iphone, és egy dolog nagyon megtetszett rajta, nevezetesen az, hogy ha netezni akarunk rajta, akkor megnézi van-e ismert wifi és ha igen, automatikusan csatlakozik. És csak a "b" megoldás a 3g.
Van valami hasonlót tudó app androidra? -
schmo07
tag
Sziasztok !
Tud valaki olyan app-ról, ami hasonlit a Missed Reminder-hez - a meg nem hallott telefonhivások, sms-ek után be lehet állitani, hogy milyen hangot, milyen gyakran játsszon le figyelmeztetésként - viszont a Viber hivásokra/sms-ekre lehet beállitani. Vagy valami, ami a Viber csengőhangját meg tudja változtatni, mert ezt az alapbeállítottat csak akkor hallom, ha épp a kezemben van a telefon -
schmo07
tag
Sziasztok !
Most láttam a Paper Camera-t. Tudtok esetleg ajánlani valami hasonló (de ingyenes) app-ot, vagy ha nem is fényképezőt, akkor valami editor-t ami fotókból "rajzot" csinál? (rákerestem, de iszonyat mennyiségű editor-t dob fel, szóval ha valaki már találkozott ilyennel...)Oké, közben rájöttem, hogy a SKETCH a kulcsszó, szóval szűkült a kör
-
schmo07
tag
Sziasztok !
Egy nagyon egyszerü sport app-ot keresnék, ami méri mennyit megyek, megrajzolja a térképen, elteszi historyba. Lehetőleg kis helyet foglaljon, ne egye az aksit.
Néztem a marketen, de rengeteg van. Ha esetleg valakinek van valami, ami bevált, akkor légyszi. Tényleg a legegyszerűbb kellene, nem kell semmi extra tudomány. -
schmo07
tag
válasz
aggleány #13339 üzenetére
Aggleány,
(hellóóóóóóóóóóóóóóó)
Facebook: én is már próbáltam többet. Olyat is , ami csak chattelni tud, olyat is, ami csak a hireket mutatja, meg a kombinált változatokat is... de mindegyiknek van valami baja
A legbosszantóbb, hogy nem frissül, tehát pl órákkal ezelőtti vagy akár előző napi állapotot mutat. Úgyhogy most én azt várom, hátha valaki rálel a (majdnem) tökéletes programra, és szól. Vagy hogy a fejlesztők végre megjavitják... (Addigis kínomban a böngészőből nyitom meg... ) -
schmo07
tag
Tudja esetleg valaki az előző skype verziószámát?
Ez a frissitett verzió egy horror
Szeretném visszarakni az előzőt, az se volt tökéletes, de legalább nem tett offline-ra amikor nem akartam.... -
schmo07
tag
Ha valakit érdekel, és még nem volt:
Tettek fel a marketre pár új Handcent SMS skint
(Végre) -
schmo07
tag
válasz
elfelejtette #11111 üzenetére
K-9 : nem lehet, hogy be van állitva limitnek a 2 MB?
De még ha be is van, amikor mondjuk leszed egy 5 MB-sat, akkor a levélbe belemész, és ott van egy gomb, valami olyasmi, hogy "Download all" és ha azt megnyomod, lejön a levél maradék része is.
-
schmo07
tag
válasz
Dark Archon #11018 üzenetére
Dark Archon,
Többen kerestek ilyen "régimódi nézetes" sms app-ot
Keress rá itt a topikban, de úgy rémlik,végül a GO SMS Pro lett a megoldás(Többiben egyetértek az előttem szólóval
)
Jarod,
duplikált naptár: google-ben könnyebb mint a telefonon, más módszer szerintem nem nagyon van. Hogy lett duplikált? -
schmo07
tag
Ha a későbbiekben valakit érdekelne, erre jutottam:
Seesmic: direkt nincs logout gomb. Merthogy "androidra minek?!". A Seesmic oldalán többen kérték, hogy legyen, majd kiderül, számít-e...
SlideIT saját szótár export-import: rootolt telefonon megtalálható a könyvtár, ahova a SlideIT ment, és onnan ki-be másolható.
-
schmo07
tag
Tudja valaki, hogy a Seesmic-ből (twitter,facebook app) hogy lehet kilépni?
Ez végre úgy tűnik, működik rendesen (azaz frissül), de nincs szükségem rá folyamatosan, és hát nem találom a logout-ot... -
schmo07
tag
válasz
schmo07 #10907 üzenetére
Tweetdeck se frissül, délelőtti post-okat mutat.
Esetleg még valakinek valami ötlete Facebook-ra?
(Facez jó lehet, de gyári launcherem van, most csak emiatt nem tennék fel mást)
Szerk: kiderült, hogy a tweetdeck szerint dél van (fejlécben látszik) , gondolom ezért nem mutat újabb post-okat... de hogy honnan veszi ezt az időpontot???
-
schmo07
tag
Tweetdecket ha használ valaki:
Megadtam a FB adataimat, felismerte, beirta...de a "done"gomb nem aktív, nem tudok tovább lépni. Ötlet?Z0C!,
Hogy érted? Hogy mire kéne váltani vagy mire kéne a fb? -
schmo07
tag
Használ valaki Facebook for Android -ot?
Mostanában egyre rosszabb. Régebben az volt a baj, hogy nem frissitett rendesen, csak pár órával ezelőttig mutatta a "falat". A legutóbbi frissítés óta viszont megfordult a dolog, vagy csak az utolsó 1-2 bejegyzést mutatja, vagy a nagy semmit.
Csak nálam ilyen vagy másnál is? -
schmo07
tag
válasz
Szabikaa20 #10868 üzenetére
a Market app-ot kell elinditanod, és ott válaszd ki az Astro-t.... letölti, feltelepiti, stb.. utána már azzal tudod buherálni a többi programot
-
schmo07
tag
SlideIT kérdésem lenne:
Jó ideje használom, egy csomó saját szót hozzáadtam.
Egy másik androidos telefonra is megvennénk, de valahogy szeretnénk a már meglevő kiegészitett szótárt áttenni rá.
Ötlet? -
schmo07
tag
A Google Maps-ben lehet valahogy gps koordinátát megadni, mint keresett hely?
Vagy kellene ehhez valami külön app?
-
schmo07
tag
Használ valaki Palmary Weather Pro-t?
Az automatikus frissülés érdekelne. Próbálgatom, de a beállitott fél óra helyett van hogy órákig eszébe se jut... -
-
schmo07
tag
válasz
default. #9876 üzenetére
GO sms pro-t is nézted?
Nem azt írták itt a topikban, hogy az tudja?
Rákerestem a marketen, a fenn lévő képek alapján elvileg tud valahogy inbox,outbox,stb-t kezelni : go sms pro -
schmo07
tag
válasz
Sir Sparrow #9643 üzenetére
Szóval ez egy gyári Samsung widget.. Kár.
-
schmo07
tag
Tudja valaki esetleg , hogy ez itt milyen weather widget?
CoolBoy, remélem nem gond. Már hogy belinkelem. Nem tudom, kié, de annyira szeretném tudni, a widget nevét
-
schmo07
tag
-
schmo07
tag
Smiley miatt bocsi, de egyszerűen nem tudok Opera minivel beszúrni. Nektek megy?
Illetve ha már Opera mini, nektek keres oldalon belül? Hogy kell? Kiválasztom a menüből, beírom a szót... És aztán? Hogy indul el a Keresés? Ha a billentyűzeten a Next gombot nyomon, csak simán eltűnik a billentyűzet (slideit) de keresni nem keres. Vagy lehet hogy más billentyűzettel megy?
-
schmo07
tag
válasz
werszomjas #9518 üzenetére
okostárcsázó (azaz keres névben és számban is): Dialer One
(ja és magyar ékezeteket is ismer, abban is keres)naptár ügyben nincs ötletem (már hogy egész lapos , közvetlenül irható legyen)
-
schmo07
tag
válasz
erikke17 #9482 üzenetére
Erikke,
De ha a chat része szutyok, és a post része se frissül, akkor végülis a "többi" se jóPetipetya,
Feltettem a Flow-t, a Seesmic-et és a TweetDeck-et. Hááááát....
A Tweetdeck belépni se tudott, a Seesmic használhatónak tünt (csak nem találom a logout gombot - valaki esetleg???), a Flow-t most nézem -
schmo07
tag
Gondoltam, körbekérdezek, ki mit használ Facebook-ra.
Nekem ez az app van fenn: Facebook for Android
De nem jó benne a chat (ha átváltok másik alkalmazásra, offline-nak tüntet fel), illetve úgy tünik, teljesen rendszertelenül frissíti az üzenetfolyamot, most pl látok egy egészen friss , pár perces post-ot, de a megelőző, na az nyolc órával ezelőtti. Ha számitógépen lépek be, van e kettő között egy csomó...
Van olyan app, ami rendesen frissit? -
schmo07
tag
válasz
Zalaymate #9414 üzenetére
én ezt néztem ki , de aztán kiderült , hogy 2.2 kell hozzá, az meg (még) nincs
kiváncsi vagyok, ha beválik, esteleg visszairhatnál
network traffic stats lite -
schmo07
tag
Ha valakit érint: van skype update
-
schmo07
tag
válasz
Mercutio_ #9315 üzenetére
ilyesmi? Call Firewall Demo
-
schmo07
tag
válasz
llaszlo #9139 üzenetére
az általad linkelt oldalon írják
"A geocaching lényege, hogy egy jól lezárt ládikát a vállalkozó kedvű játékos elrejt egy általa kiszemelt, valamilyen szempont szerint megismerésre, felfedezésre érdemesnek ítélt helyen, és egy erre alkalmas GPS készülékkel a megfelelő módon rögzíti a rejtekhely (ez a "cache") pontos koordinátáit. Ezeket az adatokat eljuttatja hozzánk és a geocaching nemzetközi honlapjára (szükség esetén utóbbiban segítséget nyújtunk, így egy kis késéssel valamennyi nálunk szereplő koordinátát feltöltünk a nemzetközi lapra is). Mi is, a nemzetközi lap is mindenki számára elérhetővé teszi az adatokat. Elég ezek után meglátogatni az oldalainkat, és már indulhat is a GPS-es kincsvadászat!
Maga a kincsesláda nem más, mint egy vízhatlanul záródó háztartási dobozka, amely elég nagy ahhoz, hogy elférjen benne egy napló-füzet, egy kétnyelvű üzenet a megtalálónak (akár a véletlenül odatévedőnek is), egy íróeszköz és valami apró kis ajándék, ami a megtalálót illeti. Ebből persze az is következik, hogy a kincsvadásznak egy másik apró ajándékot kell magával vinnie, és a rejteket megtalálva a dobozban lévő tárggyal kicserélni, hogy a következő sikeres játékosnak se kelljen üres kézzel távoznia." -
schmo07
tag
Hát igen, ezért hezitálok... Nekem nincs bajom a gyári gyorsaságával (Defy).
Egyedül a dockbar az ami vonzana, de ez - per pillanat - még nem elég erős indokLauncher7-et aki használ, attól hadd kérdezzek egy gyorsat.
A cikkekből nem derül ki számomra egyértelmüen, ennek a használatakor összesen 1 screen van csak ? -
schmo07
tag
Hehe
igazából én még gyárin vagyok, de a Zeam-mel szemezgetek
ha egyszer cserélek, az lesz
asszem
csak valahogy még nem vagyok meggyőződve róla, hogy kell nekem
Ha már úgyis szóba került - gondolom, te használod - miben jobb mint egy gyári?
A dock mondjuk tetszene, de amúgy ...?szerk: TRob: nem baj, hogy elkéstél, szépek az ikonok/linkek !!!
-
schmo07
tag
válasz
5150head #8957 üzenetére
Zeam
Van még egy csomó, nemrég olvastam egy post-ot, amiben valami huszat vagy hányat összegeztek röviden. Ha megtalálom, belinkelem.
Szerk.
Megvan, nem 20 hanem 40
Review of 40 free Home Replacement App -
schmo07
tag
válasz
canniball #8853 üzenetére
Handcent: hát eddig tartott a nagy öröm, hogy a magyar pack reinstallja megoldotta az ékezetes gondot. Ismét eljött a karakterszám csökkentő probléma, úgyhogy most leszedem a magyart és úgy is hagyom, hátha akkor jó marad. Majd jelentek, hátha valakinek egyszer ugyanez lesz.
-
schmo07
tag
Opera Mini:
A 9 gyorslink képe nem aktualizálódik?
Már hogy mindig az a kép marad ott, amit a link felvételekor betöltött? -
schmo07
tag
Handcent: tudja valaki esetleg, hogy mi a különbség a handcent saját és a szolgáltató igazolása között? Merthogy ezt a kettőt lehet beállítani a handcentben. Nekem mindkettő be van pipálva, és van amikor nincs pipa az üzenet mellett, de a delivery Riport listában meg jónak tűnik. A címzett megkapta, rákérdeztem
-
schmo07
tag
Na milyen jó, hogy felhoztam a problémát, ugye?
Engem amúgy az nem zavar, ha a jobbra dőlő ékezeteimet átvariálja balra dőlővé, és úgy menti el, illetve a fogadónál is balra dőlővel látszik majd. Csak hadd írjak ékezetes betűkkel... SlideIT-et használok, és ennél csak jobbra dőlő ékezet van.
Most viszont - a magyar pack leszedésével , majd reinstall - úgy tünik, megjavult. Úgyhogy én örülök most nagyon. -
schmo07
tag
válasz
RootRulez #8732 üzenetére
Nem lehet, hogy valami privacy beálltás a ludas?
Vagy nincs fenn valami más app (led, hang...) amivel összeakadhat?
Ha gondolod, megírhatnád mik a beálltásaid, és összenézem az enyémmel (priviben is jöhet)handcent: feltettem újra a magyart, és nem romlott el. Akkor viszont nem értem a dolgot. Miért volt rossz eddig és miért javult meg amikor uninstalláltam, aztán miért nem romlott el, amikor újra installáltam... Furcsa.
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Foxpost
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali játékos kérdések órája
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest