- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
schmo07
tag
válasz
schmo07 #22863 üzenetére
2.2-es androiddal már megy a facebook messenger.
Viszont nem olyan group chat van rajta, mint amire én gondoltam :-)
Tehát én olyan app-ot keresnék, aminb lehet facebook csoport tagokkal chattelni (akik amúgy nem ismerőseim, szóval nem tudom őket egyesével betenni a beszélgetésbe)
Valakinek van ötlete esetleg? -
sssz
őstag
válasz
schmo07 #19306 üzenetére
a missed it-nél annyi app-ot adsz hozzá, amelyiktől értesítést akarsz, amennyit akarsz.
-
aggleány
addikt
válasz
schmo07 #13356 üzenetére
Szia!
Igen, pont ezért kérdeztem, hogy hátha tud valaki olyat, ami már rendesen működik, de ezek szerint még nincs ilyen.
Nem baj, nem vagyok nagy Arckönyves, csak úgy eszembe jutott, hogy azt a havi két látogatásomat megejthetném telefonról is.
Találtam RootRulez oldalán egy magyar nyelvű verziót, lehet, hogy kipróbálom, hátha jó lesz.
Ha lesz rá időd, kukkold meg a Logoutomat.
-
Luissimo
veterán
válasz
schmo07 #12878 üzenetére
használjál app monstert, akkor minden általad addig telepített alkalmazást megtalálsz abban apk.-ként elmentve és bármikor visszarakhatsz bármit.
hogy neked mi volt fent, azt nagyvaloszinüséggel neked kell tudnod. nekem a dropadon 2.3 -alatt az 1.0.0.983 fut szépen és lehet vele hanghívni. (állítolag van már újabb, amivel a videohívások is mennek, de mivel azért nemvagyok annyira oda , így a jolbeváltat nem piszkálom:-)) -
-
Cholard
tag
válasz
schmo07 #10974 üzenetére
Köszi a helpet! Ez megoldotta (alaphelyzetbe hozta a teló naptárát). Most a "gyári" naptár mutatja a névnapokat és az eseményeket is, a Jorte viszont csak az eseményeket, a névnapokat nem. Az alapértelmezett naptár pedig a google, az is van beállítva, hogy mutassa, de a naptr hozzáadásánál nem hoz fel + naptárakat... Ezt speciel nem értem, minden esetre, örülök, hogy a Pure az mindent mutat (azt használom widgethez, a Jortét pedig naptárkezelőnek)
-
schmo07
tag
válasz
schmo07 #10907 üzenetére
Tweetdeck se frissül, délelőtti post-okat mutat.
Esetleg még valakinek valami ötlete Facebook-ra?
(Facez jó lehet, de gyári launcherem van, most csak emiatt nem tennék fel mást)
Szerk: kiderült, hogy a tweetdeck szerint dél van (fejlécben látszik) , gondolom ezért nem mutat újabb post-okat... de hogy honnan veszi ezt az időpontot???
-
Istv@n
aktív tag
válasz
schmo07 #10865 üzenetére
Hello!
A titanium backupban van olyan pont, hogy egyéni szótárak. Nem tudom, hogy konkrétan beletartozik e az összes beviteli eszköz szótára, de egy próbát megér.
TB mind a két telefonra, a te telefonodról szótár backup, a másikon pedig restore...Ez persze csak egy ötlet. Én személy szerint nem próbáltam...
-
-
erikke17
őstag
válasz
schmo07 #9472 üzenetére
Ezek a Facebook for Android alkalmazások amiket Fb kiad egy rakás dzsuva.... A chat része szutyok, a többi jó.... Bár azt nem értem ha valamit bepostolok miért irja ki rá hogy két órája.
Ha el kezdek valakivel irkálni majd be akarom zárni a konverzációt, bezárom kimegyek fb-ből majd megint vissza ott lessz ismét-.- Ha telefonon az állapotom tétlenbe megy és irnak nem mutatja ki megnézni se lehet telefonon. Amit irnak telefonon majd bejelentkezek gépen ott lessz az összes akivel irtam, ha telefonon bejelentkezve maradsz és irnak, csak úgy dobálja az értesitéseket... Volt már meglepi mikor ott lesett egy csomó...Szóval van még mit javitani, egyik verzióban kijavitanak valamit a másikban megint valami rossz...
-
vétó
aktív tag
válasz
schmo07 #9140 üzenetére
az idézett leírásban szereplő alany a hagyományos geoláda, de vannak ezen kívül, mikro-, multi- és virtuális ládák is.
az ajándékcsere nem kötelező, az max némelyek megtalálsi élményfaktorát javíthatja. én pl sosem cserélek. én a megtalálás élményéért játszomuppsz, ez bizony szerkesztési időn belül volt. nem baj, legalább visszakövethető, hogy kinek mire válaszoltam. ésegyébként meg hamu a fejemre.
-
TRob1
veterán
válasz
schmo07 #8969 üzenetére
Felesleges hezitálni, semeddig nem tart párat feltelepíteni, kipróbálni. Ha valamelyik nem tetszik, uninstall. Ha egyik se tetszik, mind uninstall.
(Kb.2 perc alatt felteszel 4-5-öt.) Amiket érdemes (én sorrendem): GoLauncherEX, LauncherPro, ADWLauncherEX, Zeam, Meg esetleg a Launcher 7 (mondjuk ezt fel se tettem, mert már képek alapján se jön be, habár néhány ember szereti)
(#8967) dokee78 :A legjobb
(csak kár hogy nem elég folyamatos a magyar support
)
-
dokee78
félisten
válasz
schmo07 #8963 üzenetére
A Stefi68 által magyarított GOLauncher is nagyon jó.
De itt egy 3 oldalas rövid cikk. ---> Launcherek nagyító alatt. 7db. -
St3ven
addikt
válasz
schmo07 #8963 üzenetére
Olyan őrülten sok beállítási lehetőség nincs benne (ellentétben pl. a GO-val), de szerintem pont elég, főleg a gyárihoz képest.
- a dockbarra bármennyi progi/művelet kitehető, természetesen scrollozható
- van pár dockbar stílus (nekem az alul kicsit tükröződő a kedvencem)
- konfigurálható mozdulatok (tetszőleges helyen le- és felfelé húzás, dupla katt: progit indítson, kezdőképre ugorjon, status bart lehúzza, képernyő-áttekintőt hozza be)
- eltüntethetők az ikonok nevei
- állítható az app drawer hátterének átlátszósága
- a szokásos négy helyett opcionálisan (kisebb ikonmérettel) nyolc ikon is elhelyezhető egy sorban és egy oszlopbanDe a legfontosabb, hogy – nálam legalábbis, LG Optimus GT 540 – jóval gyorsabb, mint a gyári.
Razor: Kár érte.
-
TRob1
veterán
válasz
schmo07 #8745 üzenetére
Ma tettem fel handcent-et, szóllt is indításnál, hogy töltsem le a magyart hozzá, letöltöttem, teszteltem, és oké az Á is Ó is, meg minden más is. Előtte GoSMS olyan volt, ahogy írták is előttem, pl. első Á-nál levett vagy 80-90 karaktert, az utána lévőknél meg már csak 1-1-et.
-
RootRulez
félisten
válasz
schmo07 #8727 üzenetére
Be van állítva... Úgy zajlik, hogy kiírja fent, meg hangot is ad, de utána eltűnik, tehát ha nem vagyok telefonközelben vagy nem hallom a jelzést, akkor addig amíg be nem lépek a programba, nem látom, hogy jött emailem.
A Led is felvillan (arra a pár pillanatra) lilán, de ennyi.
Nekem Handcenthez fent van a magyarítás és az "á" betű is egy karaktert és, mint a többi "hagyományos" betű...
-
Cholard
tag
válasz
schmo07 #8370 üzenetére
Üdv!
Azért csak az Opera Mini-nél fordul elő ez a "probléma", mert a megjelenített adatokat egy külső proxy"felhőn" keresztül kapod meg, ahol átalakítják kisebb/gazdaságosabb méretűre a képeket, oldalakat, ezért nem töltődnek be a képek azonnal. Ennek az az előnye, hogy jóval kevesebb lehet az adatforgalmad, ha ezt használod (olyan mint az Opera Turbó, az asztali Operában). Ha zavar, használd az Opera Mobile-t, ugyanez, csak a kiegészítő szolgáltatás nélkül. -
Jeanne99
csendes tag
válasz
schmo07 #8370 üzenetére
Most telepítettem én is az Operát, és nekem is fáziskéséssel jelennek meg a képek..
Sajnos beállítást még nem találtam...
A Dolphin Browser Mini -t próbáltad már?
-
RootRulez
félisten
válasz
schmo07 #8300 üzenetére
Jobb klikk a másik oldalon a képre és "kép címének másolása" ekkor megvan a kép URL-je. Lent kép gomb -> Felugró ablakba linket beilleszt és itt a kép.
Utána írod a progi nevét és a mielőtt linkre kattintasz a progi nevével a kép kódját is kijelölöd:
[IMG:http://lh4.ggpht.com/Ql7Syc-JHfIEh--RdVtaDV0o9IirODcPs_iw6Drhb2de_LzGLfFQ8_QbpqUpecq_rDMbLBybTPMy6kRHTw=s48][/IMG] Go!Chat, ezt kijelölve link gomrba kattintasz és linkeled az oldalt.Az egész kódja:
[L:http://www.appbrain.com/app/go-chat-for-facebook-%28ads%29/com.spartancoders.gtok][IMG:http://lh4.ggpht.com/Ql7Syc-JHfIEh--RdVtaDV0o9IirODcPs_iw6Drhb2de_LzGLfFQ8_QbpqUpecq_rDMbLBybTPMy6kRHTw=s48][/IMG] Go!Chat[/L]A lényeg, hogy a képet is jelöld ki, mielőtt csinálod a már eddig ismert linkelést...
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest