- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Elméletileg ADB Tools-al (amit a PC-re telepítesz, vagy lehet elég ha csak felmásolsz) bele lehet nyúlni a telóba, ha Recovery módban indítod, és a megfelelő parancsot begépelve a parancssorba (ha rákeresel arra, hogy ADB parancsok biztos, meglesz mi a törlés) kitörölni a /data/system/batterystats.bin-t.
Szerintem az akksikalibráló appok se csinálnak többet, bár egyiket se használtam még. És ez az egész folyamatot érdemes 100%-os töltöttségi állapotban csinálni.
Olyan appok meg szvsz nem fogsz találni, ami rendszer alól root nélkül tud törölni, vagy ha mégis akkor az kérdéses, hogy tényleg csinál-e valamit.Meg ugye van még a saját Recovery telepítős módszer is, amiben kicsit kényelmesebben egy gombnyomással ki lehet adni a batterystats törlését, de azt hiszem az ugyanúgy garivesztős téma, mint a root-olás. Már ha emiatt aggódsz.
Vaagy némelyik program nem véglegesen, csak következő újraindításig root-ol, de nem tudom, hogy garancia szempontjából ennek mennyire marad nyoma.
-
TRob1
veterán
Beállítani nem, de egy azaz 1 katt és kész (Ha be lehetne, akkor meg a tárcsázóért kellene kattintani, vagyis - számomra - ez teljesen mindegy hogy ezért, vagy azért kattintok egyet
)
(#12070) DonMedve: Örülök hogy tetszik
(A magyar kérdést meg már meg is válaszolta a korán kelő/későn fekvő M3oH kolléga)
(#12069) RootRulez: Mik voltak a hibái ? Mivel kevesebb mint az ES File Explorer?
-
TRob1
veterán
GoContacts-nál:
- Tárcsázó ikonra katt és csak híváslista, újabb katt akkor bill is, megint katt akkor csak...
- Be lehet állítani hogy rákérdezzen-e hívás előtt
- Hívás után... - Na ezt nem, de a Romba - amit használok-, lehet állítani hogy ne a hívásnapló jöjjön visza.
Ergo: nem érdemes fizetnem ezért, ha ingyenesen is tud mindent a Go(egyéni vélemény)
-
atillaahun
veterán
Belenéztem a leírásába, tényleg nagy tudásúnak tűnik. Két dolog van ami rendkívüli mód érdekelne. Tud-e hívást kétoldalúan rögzíteni? Milyen minőségben? Illetve elég érzékenyre állítja-e a teló mikrofonját ahhoz, hogy kihangosítás esetén pl. fél méterről is jól halljon a hívó fél - ?
Függetlenül ezektől angol fordításban megpróbálhatok segíteni, ha átküldöd mit szeretnél írni neki.
(#12057) szaki04
Nagyon köszönöm a programot, már 1 órája keresem Marketen a megfelelőt, de mindegyiknél sok volt a negatív feedback, ennél viszont alig van, csak dícsérik.
Aktív témák
Hirdetés
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest