Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
Hat mindenesetre nekem más elkepzeléseim vannak egy hívásszűrésről, akkor az android megoldása meg közelebb áll hozzá - bár macerásabb az biztos
Ja, de mindegy, a symbian jő volt a maga idejében , pláne hogy csak a korabeli WinCE volt az ellenfele, azt meg fölényesen űberelte.
Mindenesetre, - bár szinte mióta van okostelefon, nekem az van- en nem cseréljék el az utolsó symbianis csucsgépet (N8), az androidommal. -
A profilbeállításnak mi köze a hívásszűréshez?
Miért, ha némára állítom a telefont, és nem csörög senkinél, akkor az már hívásszűrés?
Ez egyszerű profilbeállítás, még akkor is ha csak részleges a némítás.
Hívásszűrés az, mikor a hívóval is egyértelműen "tudatod" hogy nem fogadod a hívást, magyarul vagy foglaltat jelez, vagy megszakad a vonal, és most is azt nézzük egy hívásszűrő proginal hogy bontja e rögtön vagy kicseng egy kicsit
Egyébként úgy rémlik, hogy anno egyszerű zárt telefonok tudták (persze csak egy két tipus) ezt a funkciót, csak pont a symbian nem .
Hacsak a figyelmeztetés kikapcsolását nem vesszük annak, de akkor ezen az alapon az androidon is tartalmazza beépitve, elég hacsak gipsz jakabnak egy néma csengohangot adok meg és kész is. -
Dzsuri89
őstag
Már leszedtem egyszer, csak az a rossz benne, hogy mindenképpen net kell hozzá, de még nem is ez a legnagyobb bajom. A főbb dolog, hogy mikor feltelepítettem ezt az alkalmazást másnap olyan hiba jött elő a telefonon, hogy csörgött telefonom, majd felvettem de nem hallottam mit mondanak illetve nem hallották, hogy én mit mondok. Gondolom ez ettől a programtól lépett fel, mert azelőtt nem volt ilyen és miután letöröltem azóta se jelentkezett.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Úgyhogy marad az memkártyán.