- Adobe Creative Cloud előfizetést kínál az NVIDIA App
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Dell notebook topic
- Kompakt vízhűtés
- SSD kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
Aktív témák
-
Debilon
addikt
válasz
zsolt19900 #19366 üzenetére
DND Call Blocker
és semmit, bontja a vonalat ha jól tudom
-
Debilon
addikt
hali!
a getjar-ról lehúzott app-okat nem látja a marketem (swiftkey x és allsport gps pro) nincs benn az app-ok listájában és így az update sem megy (ha van)appbrain-en keresztül ha megnyitom a marketes oldalukat, akkor a swiftkey x-é megnyílik, de úgy írja hogy meg kellene vennem, miközben full az app, az allsport gps pro pedig "requested item no found"-ot ír
ha manuálisan írom be marketbe akkor megtalálja, de így sem teszi be az appok listájába
mit lehetne tenni?
V845, gyári 2.1-es rom
-
Debilon
addikt
teljesen mindegy hogy csinálom... tegnap mikor volt a vihar voda behalt, már át is állt
után kézzel kiválasztottam voda 2g-t, és ma megiont kaptam az üdvözli a horvát turisztikai akármi, és a kis roamin jelet, hálózat meg a hr vipnet lettnincs jelentősége hogy választom ki a hálózatot, ígyis-úgyis átáll magától
-
Debilon
addikt
igen, van olyan.. Hálózati szolgáltatók, ha oda belépek lekeresi a hálózatokat,
hálózati szolgáltatókon belül 2 menüpont van: hálózatok keresése (ugyanaz mint mikor belépek ide) és az automatikus választás (ha ezt nyomom akkor auton rááll a voda 2g-re, de legközelebb ha nincs térerő vagy olyan helyen vagyok már áll is át a HR VIPNET-re, és kapom az üdvözlő sms-eket..gyári rom, semmi okosítás nincs a telón
-
Debilon
addikt
olyan app-ot tudtok, ami a mobil hálózat választást korlátozza?
arra kellene, hogy ne álljon át vodáról a horvát vipnet-re ha nincs térerő, vagy olyan helyen vagyok..pár km a horvát határ, és eccercsak a kis R betű megjelnik, hogy alig veszem észre a térerő jelzésnél..
-
Debilon
addikt
válasz
Psychonaut #13303 üzenetére
bubble popper, jewels esetleg atilt 3d labyrinth
ezekkel szoktam játszogatni, másra nem nagyon van időm, ezek meg arra tökéletesek ha van pár percem akkor elindítom -
Debilon
addikt
válasz
Psychonaut #13276 üzenetére
bubble blast
-
Debilon
addikt
advanced telephone-val van kis gondom, hogy pl nem működnek a gombok híváskor amiket kirak a gyári helyett, gyakorlatilag nem tudom felvenni a telót az advanced telephone feature-val..
rányomok, és nem történik semmi..próbáltam hogy hold button, de akkorsem
furcsa mert a hívásmegszakítós gombon az egy érintés némít a második bont viszont megy
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged