Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Dell notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Debilon
addikt
válasz
zsolt19900 #19366 üzenetére
DND Call Blocker
és semmit, bontja a vonalat ha jól tudom
-
Debilon
addikt
hali!
a getjar-ról lehúzott app-okat nem látja a marketem (swiftkey x és allsport gps pro) nincs benn az app-ok listájában és így az update sem megy (ha van)appbrain-en keresztül ha megnyitom a marketes oldalukat, akkor a swiftkey x-é megnyílik, de úgy írja hogy meg kellene vennem, miközben full az app, az allsport gps pro pedig "requested item no found"-ot ír
ha manuálisan írom be marketbe akkor megtalálja, de így sem teszi be az appok listájába
mit lehetne tenni?
V845, gyári 2.1-es rom
-
Debilon
addikt
teljesen mindegy hogy csinálom... tegnap mikor volt a vihar voda behalt, már át is állt
után kézzel kiválasztottam voda 2g-t, és ma megiont kaptam az üdvözli a horvát turisztikai akármi, és a kis roamin jelet, hálózat meg a hr vipnet lettnincs jelentősége hogy választom ki a hálózatot, ígyis-úgyis átáll magától
-
Debilon
addikt
igen, van olyan.. Hálózati szolgáltatók, ha oda belépek lekeresi a hálózatokat,
hálózati szolgáltatókon belül 2 menüpont van: hálózatok keresése (ugyanaz mint mikor belépek ide) és az automatikus választás (ha ezt nyomom akkor auton rááll a voda 2g-re, de legközelebb ha nincs térerő vagy olyan helyen vagyok már áll is át a HR VIPNET-re, és kapom az üdvözlő sms-eket..gyári rom, semmi okosítás nincs a telón
-
Debilon
addikt
olyan app-ot tudtok, ami a mobil hálózat választást korlátozza?
arra kellene, hogy ne álljon át vodáról a horvát vipnet-re ha nincs térerő, vagy olyan helyen vagyok..pár km a horvát határ, és eccercsak a kis R betű megjelnik, hogy alig veszem észre a térerő jelzésnél..
-
Debilon
addikt
válasz
Psychonaut #13303 üzenetére
bubble popper, jewels esetleg atilt 3d labyrinth
ezekkel szoktam játszogatni, másra nem nagyon van időm, ezek meg arra tökéletesek ha van pár percem akkor elindítom -
Debilon
addikt
válasz
Psychonaut #13276 üzenetére
bubble blast
-
Debilon
addikt
advanced telephone-val van kis gondom, hogy pl nem működnek a gombok híváskor amiket kirak a gyári helyett, gyakorlatilag nem tudom felvenni a telót az advanced telephone feature-val..
rányomok, és nem történik semmi..próbáltam hogy hold button, de akkorsem
furcsa mert a hívásmegszakítós gombon az egy érintés némít a második bont viszont megy
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Szemüveges topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest