Aktív témák
-
Antilhu
tag
válasz
St3ven #49492 üzenetére
tényleg nem volt időszak felvéve... már felvettem minden hét / egész nap típust. Valamint felvettem pár kamu díjat is, mert nekem arra kellene hogy excelbe kidobjam és összesítsem hogy kikkel mennyit beszlélek.
Sajnos továbbra is üres az export
Mit érdemes még próbálni?
-
atillaahun
veterán
válasz
St3ven #46788 üzenetére
Ha lehetne akkor túl sokan tisztába jönnének vele, hogy az 512 MB RAM-os telefonok valójában inkább 256-osnak felelnek meg, és nem igazán alkalmasak Multitasking-ra.
Meg hogy az 512 MB / 1 / 2 GB belső tárhelyből (ROM) mennyi használható fel programok telepítésére, meg egyéb adattárolásra.
Arra viszont hogy az akkustatisztika miért jelez ki színtiszta baromságokat nincs jobb ötletem, minthogy tosztak rendesen megírni.
Arról meg már ne is beszéljünk, hogy még külső programokkal sem lehet megbízható programonkénti adatforgalmat mérni. -
tomy86
addikt
-
tomy86
addikt
válasz
St3ven #46184 üzenetére
(#46221) Martin107: hívásidő követésére Call Meter NG vagy ha részletesebb kell, akkor Call Meter 3G
-
stefi68
addikt
válasz
St3ven #44161 üzenetére
Nem ajánlja fel, de a Play-en alul a beállításoknál, majd a megjelenő ablakban a Beállítások fülön láthatod a készülékeidet és ott elnevezheted őket és beállíthatod a láthatóságukat is.
A telepített alkalmazásoknál sajna nem látszik, hogy az melyik készülékre vonatkozik... -
-
stefi68
addikt
válasz
St3ven #44144 üzenetére
Érdekes, mert ezekben az SMS kezelőkben mindben van megoldás a dupla üzenetek ellen.
A Handcent és Go SMS-ben már nem emlékszem mi a pontos beállítás, de most a Pansi-t használom és ott a varázsló indításával megadható hogy az legyen a kizárólagos üzenetkezelő.
Ki kellene próbálni a gyárit (először csak) lefagyasztani, hogy úgy képesek-e működni.
A GO biztosan tud önállóan is működni, a többit nem tudom. -
-
atillaahun
veterán
-
darvinya
titán
-
fatal`
titán
válasz
St3ven #42577 üzenetére
urlfilter.ini a profilmappában vagy jobb klikk az oldalon tartalom blokkolása (evvel az oldalon tudsz blokkolni), esetleg ctrl+f12 -> haladó -> tartalom -> letiltott tartalmak
Mobilos operában opera:config, keresőbe urlfilter és betallózod a rámásolt init valahonnan (sdről pl., mappaválasztót ad). Természetesen Opera Mobileról beszélek, a Miniben ez szerintem nem működik, lévén nem a telefon renderel, hanem a távoli szerver.
-
elfelejtette
veterán
válasz
St3ven #42107 üzenetére
Hát nem kimondottan ugyanaz a méretkategória amit én használok, mert 3MB telepítve, de pöpecül fut az extra fapados Voda845-ös telómon a Nemus Launcher (1.6.2.2). Ja és a telefon ugyan rootolva van, de semmi extra rom, totál gyári minden (2.1), még az órajel is csak max. 528 MHz.
A főképernyőn a widgetek átméretezhetőek, dockbaron cserélhetőek az ikonok, app draver vízszintesen lapozható, még a rácsméret is állítható (a főképernyőé is). -
atillaahun
veterán
-
RootRulez
félisten
válasz
St3ven #41900 üzenetére
Most WIUI féle ROM-ot használok, abban van egy Tűzfal (DND) nevű app, ami tudja, ami kell nekem.
-
válasz
St3ven #35780 üzenetére
Én profile schedulert használok. hogy mekkora a mérete, meg mennyit RAM-ot eszik fogalmam sincs, de szerintem elég egyszerűen és be lehet állítani. Van whitelist funkciója, ami azt a funkciót szolgálja, amit leírtál. De azt hiszem, hogy a fizetősben lehet több nevet adni a whitelisthez.
-
TRob1
veterán
válasz
St3ven #35637 üzenetére
+1 a Calendar Pad-nek.
Én is azt használom, de kb ugyanúgy kell beállítani az eseményt mint a gyáriban. De a nézetek tényleg jók (és az app telepítője kb. egy tizenkettede a jorte-nak)
(#35638) k850 :
Írtam neki a pléd totyikban is, de ott nem reagált:
"De vazze vzaza (), nem is kell mindent beírni a gyáriban sem. Beírod a nevét, meg egy időpontot (elég a kezdetét) vagy bepipálod az egész napot és kész. Ennyit meg bármelyik naptárban illik megadni (még a papír alapú asztaliban is
)"
-
YxVs
senior tag
-
YxVs
senior tag
válasz
St3ven #34966 üzenetére
@St3ven
Szia,
Phone-to-Phone hívás esetén a CallingCredit szolgáltatónál nem tudod mennyi a kapcsolási díj?
Jól értelmezem, hogy mobil-mobil hívás esetén nekem kell fizetnem mindkét hívás díját? (bejövő-kimenő)
Ha ehhez hozzájön még a kapcsolási díj, akkor már nem olyan nagy buli.Valamint minden hívást a local access number (018088232) tárcsázásával kell kezdeni? Ennek hívásáért milyen díjat számít fel a szolgáltató? azt tudom, hogy helyi hívásnak számít, de helyi mobilhívásnak vagy helyi vezetékesnek számít-e vajon?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest