- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Azonnali processzoros kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
€uro
őstag
Van olyan program, hogy a telefonom wifi-n keresztül csatlakozik a számítógépemre, és ha hívásom, vagy sms-em érkezik, akkor lehalkítja a bömbölő zenét, és jelez, hogy kapás van?
-
mkRoland
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
egy nem androidos, bluetooth modemként üzemelni tudó (Sony-Ericsson v630i konkrétan) korlátlan mobilinternetjét szeretném elérni androidos telefonomról (Vodafone 845 2.1-el, rootolva).
PDAnet-et próbáltam, de ennek a másik telefonon is futnia kellene, hogy működjön, márpedig JAVA-s ilyen progit nem találtam.
És mivel kérdést írtam, jöjjön az is:
Találkozott már valaki ilyen progival, amit BT-n kapcsolódva modemként működésre tudnék bírni? -
Letöltöttem az Anysoft Keyboard-ot és marha jó is lenne, de állított módban lelógnak a karakterek a "gombokról". Fektetve nem annyira vészes, de ott sincsen középen. Ez orvosolható?
-
menalcas
őstag
Motorola Defy-re milyen böngészőt tudok tenni amiben van flash player ?
-
ERPY
őstag
Én a [RealCalc Scientific Calculator]-t használom, nemtudom neked ez jó-e, less rá ha van kedved.
-
meili
tag
Tudnátok ajánlani egy profi számológép alkalmazást? Jó lenne, ha tudná kezelni a komplex számokat, tudna integrálni, stb. Ami már bevált nektek.
-
DonMedve
addikt
-
St3ven
addikt
Na,tobben is reagaltatok,koszi.
Maestro kartyam van,nem dombornyomott,van 3 jegyu kod,es utoljara egy hete fizettem vele neten (ha a tavszamla.hu-s befizetes annak szamit).
Ugyanilyen parameterekkel rendelkezo MasterCardos kartyaval sem ment,pedig azt meg fel is sorolja a market (mint a Visa-t).
Egyebkent egy pillanat alatt,a kartyaszam rovatbol megmondta,h "ez nem hitelkartya".
-
naksys
senior tag
válasz
DonMedve #11776 üzenetére
Úgy tudtam internetes vásárláshoz a kártya hátoldalán kell egy 3 számjegyű kód, ami eddig csak a dombornyomott kártyákon volt, de lehet, hogy már változtattak.
Nekem még azért kellett kiváltanom egy plussz kártyát mert a nem domborossal nem tudtam online fizetni.
Megszüntetem a régit! -
Sh4rKy
senior tag
szevasztok
lenne egy olyan kérdésem, hogy mitől lehet az, hogy a 3G watchdog nem tudja megmondani, hogy meik alkalmazásom mennyi adatforgalmat használt fel? mindegyikhez 0byte-ot ír.
igazából azért érdekelne csak, mert kiváncsi vagyok, hogy mennyi a "felesleges" letöltögetés ha hagyom, hogy szinkronizáljanak a programok -
Kakumix
senior tag
válasz
naksys #11774 üzenetére
Tényleg! Azt hittem ezt a dombornyomást már elfelejtették, de csak én felejtettem el, hogy olyanom van
Internetes vásárláshoz dombornyomás! Micsoda hülyeség már ez, nem is tudom, hogy a dombornyomást elfogadják-e (vagy elfogadták-e valaha) Európában. Elfogadni = indigós (?) papírral másolatot csinálni, mint pár régebbi amerikai filmben látható, hogy beleteszik egy kis készülékbe, lehúznak/végiggörgetnek rajta egy kis "kocsit" és így másolták számlára (?) a kártyán szereplő adatokat, majd ezt talán még alá is íratták és a bank ezek után a papírfecnikért cserébe fizetett az ügyfél számlájáról. -
Kakumix
senior tag
válasz
St3ven #11772 üzenetére
Nekem ez új! Nincs hitelkártyám (credit card) csak sima bankkártyám (debit card) van és tudok vásárolni már nagyon régóta a market-en. Nem lehet, hogy az internet-es vásárlás le van tiltva a kártyádon, vagy nem is alkalmas rá? Elég sok hülyeséget képesek elkövetni a bankok ez ügyben, bár az tény, hogy ha nem teszik lehetővé az internetes vásárlást akkor nem is nagyon tudnak róla pénzt illetéktelenül lenyúlni. Pl. az axa bankos kártyám semmilyen védelmmel nem bír az internetes vásárlásokhoz (vagyis van napi limit), tudnám is mindenhol használni csak nem nagyon merem, inkább PayPal-on vagy Checkout-on keresztül használom. Illetve megpróbáltam még a Szerencsejáték Rt-nél a számlámra feltölteni vele pénzt, de ott nem működött. Hogy a kártyával vagy a fizetés megvalósításával volt-e gond azt nem tudom.
Cholard: igen, a szerverről is törlődik a levél (átkerül a törölt elemek közé)
-
St3ven
addikt
Obazz, jahogy hitelkartya kell a marketes vasarlashoz...
A GO Launcher EX-hez szerettem volna megvenni a Future temat, nagyon allatul nez ki, egy rakat marhajo ikonnal.
-
Kakumix
senior tag
válasz
Jarod1 #11768 üzenetére
Vagy, ha már Remote Desktop-ról beszélt, akkor lehetne ajánlani neki olyat. Én a Wyse PocketCloud RDP/VNC Pro-t használom, de a linkelt ingyenes is ugyanazt tudja, de csak egy kapcsolatot jegyez meg.
Természetesen megfelelő windows verzió kell hozzá (home-okban nincs távoli asztal)!Cholard:
Biztos van valami beállításod, ami szerint ne a gmail-t használja a kapcsolatok tárolására, ezt keresd meg. Gmail program jó, de csak a gmail-es postafiókokat kezeli, ezért ha van másmilyen e-mail címed is kell egy másik levelezőprogram is. Alapból telepítve van (általában?) egy Mail nevű program is (android tartozék?), de ennél a K9 sokkal több beállítási lehetőséggel rendelkezik és a Mail működésében korábban (?) komoly hibák is voltak(?). -
Cholard
tag
Azt hogyan lehet beállítani, hogy, ha egy új telefonszámot adok meg, akkor azt szinkronizálja a gmaillel? Gyakorlatilag most minden telefonszám kétszer van meg nálam, a telefonon, és a gmailes névjegyek között. (Ha szerkesztek egyet, azt kétszer kell.) Ha beviszek egy új contactot, akkor azt a telóra teszi. Hogy lehet az "gmailes"?
-
Cholard
tag
Tudtok ajánlani levelezésre vmilyen programot? Igazából még nem nagyon próbáltam ki, mit tud a gmail, nem tudom mit tud. A K-9 mail miben jobb?
Ha letölrök egy levelet a gmail programból, akkor törlődik a szerveren is?
THX a válaszért! -
RootRulez
félisten
Simple Sound Profile Widget, hangprofilok könnyen gyorsan - Magyarul
Még pár progit linkelgetek itt is, de rövidesen csak ott lesz, hogy ne ezt offoljam.
Mert akkor mindeg ylenne, ha az nem lenne.
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
Nem, hogy tudnátok-e ajánlani egy olyan programot, ami rádióból, vagy mikrofonból tud zene számot azonosítani?THX!
-
dokee78
félisten
-
Peat;)
veterán
válasz
#40993792 #11754 üzenetére
Opera miniben lehetséges valahogy a teljes képernyős mód, mint pl. dolphinban? Nekem ez az egy bajom van vele. Vagy én vagyok vak/nem találom, vagy nincs benne ilyen funkció.
Opera mininek főleg lassú/forgalomhoz kötött netnél van nagy előnye, optimalizálva van az adatmennyiség. Pl. leszabályozott tré mobilnettel is használható úgy ahogy a telefon böngészésre és mailezésre, minimalistáknak legjobb megoldás. (600 ft-os netelőfizetést már mindenki kibír szerintem, már valóban van értelme az olcsó android készülékeknek)
-
Telda
addikt
Igazabol semmi bajom nincs vele csak a corby-n is ez volt es valami ujra vagytam
.
-
meili
tag
Sziasztok!
Egy általános kérdésem lenne.
Lehetséges-e és ha igen hogyan azt megoldani, hogy bárhonnan (pl. suliból és buszról) elérjem az otthoni számítógépemet a telefonom segítségével? Olyasmire gondolok, mint a Windowsban a távoli asztali elérési mód.
Az otthoni számítógépen lévő programokat szeretném használni mobilneten keresztül.Köszi előre is!
-
Telda
addikt
Sziasztok!
Tudtok valami jo böngeszöt ajanlani? (Opera, Dolphin kizárva)
Köszi!
-
akos727
senior tag
Esetleg valaki tudja, hogy hogyan kell beállítani ADW EX-ben, hogy az appdrawer háttere ne fekete legyen hanem az alapértelmezett hátterem?
-
Fireman67
aktív tag
Hosszú ideje nem tudott egy téma sem "meglepni."
Ennek a szépségnek sikerült!
Ajánlom mindenkinek! -
RootRulez
félisten
Itt egy újabb magyarított program! Név szerint: Missed Reminder.
canniball: Szerintem ami már fent van az is magyarosodik, max újra kell indítani a telót.Egy próbát mindenképp megér.
-
-
gyuszmó
őstag
válasz
RootRulez #11738 üzenetére
Nekem 2.2 froyo magyar menüm van,de A 3G KUTYUS csak angolul mükszik
Fent van egy F.S.CALLER progim,és állandóan bekavar híváskor,van amikor fel sem tudom venni a telót nem reagál a felvesz opcióra,beragad.
Ugyanakkor szeretem ha teljes képernyő módban hívnak.
Ötlet?Galaxy 3
köszi
-
RootRulez
félisten
válasz
canniball #11737 üzenetére
Mondom én, sztem moreloale2 kell neked.
Ez akkor kell, ha egy telefon nem tartalmaz magyar nyelvet, emiatt magyar lokalizációt sem.
Tedd fel és add hozzá a magyar nyelvet, akkor a programok, amik támogatják a magyar nyelvet, azok magyarok lesznek.
-
canniball
nagyúr
A 3G Watchdog elvileg tud magyarul, gyakorlatilag nem találtam ilyen lehetőséget a beállítások között. Én vagyok láma vagy ez is csak akkor beszélni magyar ha a rendszer is ilyen nyelvű?
-
RootRulez
félisten
Újabb magyar programom: [link]
-
grosy
senior tag
Tudja valaki a választ arra, hogy miért tölti folyamatosan le a HTC Wildfire S-em a Vitalplayer-t, ha wifi-t érzékel, miután nyomtam rá egy update-et? Ez azt jelenti, hogy bekapcsolás után elkezdi letölteni a Vitalplayer-t, majd ha megvan a 100%, akkor egyszerűen eltűnik az értesítés. A belső memóriát nem foglalja le, és az sd-re sem telepít semmit. Talán érzékeli, hogy már fent van, és ezért. Más programnál, amit már töröltem, is volt ilyen, még azután is, hogy fizikailag nem is volt a telón. Nem tudom törölni ezt a "letöltési szándékát" valahogy, valami filemanagerrel?
-
gfefe
őstag
MEgtaláltam a wpa törőt
És "othoni" célra legális
[link]
Viszont az ára borsos... próba verziót nem tudjátok honnan lehetne leszedni
-
-B-
senior tag
-
Csabi95
tag
Van olyan progi amivel az SMS-eket csak jelszóval lehet megnézni?
-
petipetya
nagyúr
válasz
Illusion1010 #11714 üzenetére
Itt vannak róla a negatív vélemények.
-
Samus
addikt
Ez a widget mi lehet (felső 4x1es természetesen):
A 2.1es Asus A10 (NüviPhone)-on van rajta, legalábbis a kép arról készült, egy XDA topikban találtam.
-
(jan)
őstag
Eddig ez az egyetlen program ami képes nézhetően lejátszani a divx-et vodafone 845-ön
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
nagyon nem jó program, nem ajánlom!!
rengeteg fagyást, hibát okoz...
ha keveset csörög a telefon, akkor jó lehet, de aki használja, az rá fog jönni, h egy fos a program (sajnos)
van, h nem engedi felvenni a hívást... vagy hogy FCzik tőle minden anyámkínja... szal fujjjjj, felejtős nagyon!!!
-
tjb007
nagyúr
Valaki meg tudná mondani, hogy mi ennek a widget -nek a neve ?
-
DonMedve
addikt
válasz
Próbáltam,de nekem nem működött rendesen.
Nem tudtam felvenni.
-
dokee78
félisten
válasz
Advanced Telephone magyar
Apám használja és elégedett vele. -
Illusion1010
senior tag
válasz
#40993792 #11712 üzenetére
HTC Desire. Csak a lockscreen stílusát lehet állítani. A hívásfogadást nem. Közben épp találtam egy progit, ami talán pont erre való: Advanced Telephone
De nem igazán kapott ez jó értékeléseket. Engem pont most nem akar senki hívni.
-
Illusion1010
senior tag
Tudtok olyan progit, amivel a hívásfogadó felületet lehet lecserélni? CM 7 van a telefonomon, de nagyon utálom ezt az oldalra forgatós, nyilas akármit.
-
JoHnni
senior tag
válasz
Tesztelo.hu #11704 üzenetére
Köszi szépen
pont az előbb néztem meg ezt a progit, de nem elég alaposan...
-
DonMedve
addikt
válasz
Tesztelo.hu #11704 üzenetére
Gondolom ez nem nagyon beszéli magyart??!!Ahogy néztem,annyi beállítás van bennt,hogy elveszek az Én angolommal.
-
flash-
veterán
sziasztok
tudom hogy a samsung galaxy 3 hoz a gps fix progi javítja a gps-vételt.
hol tudnám letölteni ennek a programnak a telepítőjét?
tehát mindenféleképpen szükségem lenne az apk fájlra.
ha telefonnal töltöm a progit akkor azonnal telepiti tehát az a megoldás nem jó.
valaki adna egy címet ahonnan a gpsfix apk-t le tudnám tölteni? -
JoHnni
senior tag
Üdv!!
Létezik olyan app amivel előre lehet időzíteni hogy mikor váltson a teló airplane módba?
-
r4z
nagyúr
válasz
kissadam22 #11700 üzenetére
Egyik Android se ébreszt kikapcsolva. Megoldás: kikapcsolás helyett repülőgépes (airplane) módba tedd a telefonod éjszaka.
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Star Trek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Építő/felújító topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Próba
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest