- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
Luissimo
veterán
azért durva, hogy a google maps bepozicionált, ugy , hogy a tabletemben nincs gps vevő, tehátvaloszínűleg csak a wifis IP hálozat segítségével.
igaz, hogy a szomszédhoz pozicionált,de az símán belefér a 30 méteres tűrésébe.
ennyit a világháló mögötti anonimitásról.
mindent tudnak rólad... -
atix77
csendes tag
sziasztok.
valami baja van a facebook alkalmazásomnak, ha jön új üzenet vagy valamilyen esemény. Akkor nem értesít (tehát nincs benn az új eseményekbe, mintha pl e-mailem jöttt volna)
csak akkor írja ki ha belépek az alkamazásba.....
valakinek volt már ilyen?valami tanács?más: citromailes fiókot, hogy lehet beállítnai seh nem sikerül. vagy esetleg valami jó alkalmazás. a lényeg az lenne hogy több fiókot kellene néznem. g-mai és hotmailel nincs gond csak a citromail. K9 ről olvastam, de ha valahogy belehet állítani citromailt az jó lene.
köszi
-
St3ven
addikt
válasz
Tsebacsi #12392 üzenetére
A készítő kénytelen volt beletenni valami korlátozást a letöltést illetően, mert fújtak rá a térképszolgáltatók, valami szerver túlterhelést is okoztak a felhasználók a sok cache-eléssel.
De pl. én azért maradtam az 1.5-nél, mert ott még korlátlanul lehet letölteni.
Ettől független a dolog: az útvonaltervezés megy?
-
gfefe
őstag
Nekem akkor nem tud ajánlani valaki pengére egy videó felvevőt?
-
kissadam22
tag
sziasztok. nekem van egy HTC DESIRE S-em és hívás közben villog a képernő ha meg nyomom a menüt háttérben fut a hívás, de villog a képeernyő így nem tudom bontani a hívást. mi lehet a gond beállítottam valamit ????????????? köszi
-
-
St3ven
addikt
Srácok, aki Locus-t használ, kérhetnék tőle egy kis update-et?
Mármint hogy a mostani 1.8-asba visszakerült-e a google térkép, azaz cachelhető-e offline használatra.
Illetve kérdésem még, hogy az útvonaltervezés megy? Nekem már az 1.5-ben is ment, aztán egy ideje már nem csinálja meg, valami netet hiányol, nem is értem.
-
Sify
senior tag
A Facebook kliens másnál sem működik rendesen? Nekem folyamatosan frissiti a híreket.
-
St3ven
addikt
válasz
pingwin011 #12383 üzenetére
Mindent be lehet állítani, amit írtál, időszakok, hálózatok, ingyenes/kedvezményes hívások.
-
flash-
veterán
mi a cime annak az android játékank ami 3 kérdésből kitalálja h mire gondoltunk?
-
thesound
addikt
-
gfefe
őstag
Üdv valaki tud ajánlani valami jó videó felvevő appot blade-re?
THX
-
V.Stryker
nagyúr
Jó reggelt,
Tudom nem progi kérdés csat áttételesen, de a 2.2.2 Android nem támogatja a rejtett wifi hálózatokat? Az itthonit elrejtettem volna és mikor rámentem, hogy manuálisan megadom az a datokat és hogy rejtett, akkor kiírta, hogy nem támogatja vagy mi a fene. :S Erről tudtok vmit bővebben?
-
Polllen
nagyúr
válasz
pingwin011 #12379 üzenetére
Ez igazából arra jó, hogy lásd a verda fogyasztását pl. az elmút 1 évben+egyéb költségeket. Baromi jó memória kell hozzá a progi nélkül.
És igen, nem tud többet, mintha máshová írnád fel.
Amúgy a számlád követésére droidstat-tól kezdve nagyon sok progi van.
-
pingwin011
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit lapozgattam az oldalak között, de nem találtam ilyesmit, a 10000 hsz meg kicsit sok. Olyan programot keresnék, amivel nyomon tudom követni, hogy épp hol tart a számlám. Amin be lehet állítani a különböző napszakokat, más mobilhálózatokba való hívások árát, szóval tényleg mindent. Vagy t-mobile előfizetéses csomagnál van valami olyan opció, mint dominónál a *102#? Mert úgy a legegyszerűbb megnéznem a számlám :-)
Előre is köszönöm!
-
hr2
őstag
Üdv.
Nem tudtok a FaceFighter Gold-hoz hasonló játékokat? -
zarew
senior tag
Sziasztok!
Két programot keresek: Az egyik egy olyan"távoli asztal" amivel neten keresztül tudnám a defym el elérni az otthoni gépem és céges szervert is.win.van a gépeken.Gondolom azokra is telepíteni kell a klienst.Találtam jó párat,de biztosra szeretnék menni,ne kelljen már 5 félét telepíteni a céges gépre.
A másik egy URH scanner progi ami itt is működik.
Előre is köszönöm! -
Kakumix
senior tag
válasz
cyberfly #12370 üzenetére
Ezt telepítsd fel és a mellékleteket le tudod menteni: Save my Attach
-
cyberfly
csendes tag
Hello!
Valaki nem tudja a gmail mit csinál a mellékletekkel?
Kaptam egy mp3-at emilben a telefonomra. Be akarom tenni csengőhangnak. De sehogy nem tudom lementeni.
Csak belehallgatni tudok.
Nincs esetleg valami mappa ahol ezt tárolja?
A segítséget előre is köszönöm.
Üdv! -
Joshi
titán
My Cars egész ügyes kis progi ráadásul tud magyarul. Az autónk fogyasztását tudjuk nyomon követni amihez nem kell mást tenni mint begépelni a kilométerállás+tankolt mennyiséget minden egyes tankolásnál, innentől kezdve kiszámol mindent a progi. Akinek sokat fogyaszt az autója az inkább le se töltse mert csak ideges lesz.
-
TRob1
veterán
válasz
hodostamas #12359 üzenetére
Á, ezt nem is tudtam, hogy Köpönyeg-ből is van már droid verzió. Királyság, tudja amit kell, és legalább pontos. Köszi
-
róland
veterán
válasz
hodostamas #12359 üzenetére
Sense-féle megjelenésű widget-et, AccuWeather adatokkal. (S nem csak az AW egy kis részének elérhetőségével.)
-
Jadro
veterán
válasz
hodostamas #12357 üzenetére
De jó, hogy már van ilyen is! Le is szedtem.
-
Luissimo
veterán
adott ugyebár az anysoft keyboard.
magyarítással alkalmazva.
és erreföl ottvan az egyik gombon a .com felirat, nagyon helyesen.
de
bogyantudnék egy másik gombra .hu feliratot varázsolni, hamár magyarított a kicsike ? ? -
hodostamas
addikt
-
róland
veterán
válasz
hodostamas #12357 üzenetére
A megjelenése viszont katasztrófa.
Én Glass Widgets-et és AccuWeather Quick-et használok.
-
Nordik
őstag
Kinek melyik időjárás szolgáltató vált be? AccuWeather, WeatherBug, Google Weather? Melyikük tudja a legpontosabb infókat?
-
Rosep
senior tag
Én a RocketDial-t fordítottam le, most tesztelem, ez elvileg bekerül a hivatalon szoftba. Illetve a külön leszedhető languages fájlba.
-
fux82
tag
Üdv! Tudnátok segíteni, hogy hol tudom beállítani a winampon, hogy albumborítót megjelenítsen és csak egy mappából játszon le?
-
sssz
őstag
-
roti86
őstag
Sziasztok,
A battery indicator nevű alkalmazás helyett keresnék valamit hasonlót. A lényeg a százalékos akku kijelzés az állapotsoron, de az sem baj, ha többet tud (hőmérsékelt, feszültség kijelzése, szól ha kész a feltöltés stb...).
A battery indicator belassította a telefonom, főleg a lock feloldása után a homescreen-en való lapozásnál volt szembetűnő a lassulás.
Előre is köszi
szerk: a telefon Galaxy mini, android 2.3.4-el.
-
stefi68
addikt
válasz
Dark Archon #12339 üzenetére
Lesz saját ftp tárhelye az ilyen programoknak, ahol szerintem megoldható lesz a QR-kódos letöltés is...
-
-
stefi68
addikt
Szép napot mindenkinek!
Megpróbálom összeszedni a "kis-hazánkban" android programok magyarításával foglalkozó embereket, valamint a különböző fórumokon fellelhető már kész honosított programokat....
Ebben kérek segítséget!
Ha ismertek ilyen embereket akik fordítással foglalkoznak és tudtok ilyen programokról kérlek írjatok erre a fórumra (gyors regizés után).
Ez egy kezdeményezés lenne arra, hogy gyűjtőhelye legyen azoknak az android alkalmazásoknak, melyeket lelkes felhasználók nem kevés munkával lefordítottak magyar nyelvűre és az Android Market-en csak angolul, vagy egyéb nyelveken érhetőek el.
A másik célja, hogy megkímélje a felesleges fordítási munkáktól azokat akik erre vállalkoznak, mivel reményeink szerint itt előbb utóbb megtalálható lesz minden olyan program ami már fordításra került.
Itt mindenki közzéteheti műveit aki programok honosítására vállalkozik, továbbá, linkelhettek más helyeken fellelt magyarított programokat is....
-
-
DonMedve
addikt
Volt szó a locksreenekről.Múltkor lett említve a Ripple Lockscreen,ami ugye a Honeycomb féle lockscreen.
Meg is vettem azonnal,de voltak apróbb hibái.Pl a not. area csak ki be kapcsolható volt,ha be volt kapcsolva,akkor le lehetett húzni zárt locknál.Azóta kijött pár update,Én is a mai napon szántam rá magam,hogy kipróbáljam újra.A értesítési terület ugye továbbra is bekapcsolható,de meg lehet csinálni,hogy ne lehessen lehúzni,zárt képernyőnél.1-2 új funkciót is raktak bele,aki anno gondolkodott rajt,szerintem most újra megnézheti,nagyon jó.Egy próbát megér. -
St3ven
addikt
Srácok, a Nimbuzz partnerlistájáról hogyan tudnám eltüntetni az Echo Test nevű "kontaktot", nem bírtam megszokni, hogy ott virít mindig, pedig próbáltam...
-
róland
veterán
PC-n: https://market.android.com/.
-
Telda
addikt
Hali!
Moboplayer-t használok és egy olyan filmet aminek kisebb a felbontása mint a telefonom kijelzője hogy tudom kitenni full képernyőre?
Vagy esetleg valami alternativ lejátszó is szóba jöhet.
Köszi! -
TRob1
veterán
-
No.01
addikt
válasz
gamek!ller #12322 üzenetére
Jogos... A repulo modot ertettem keszenletnek.
-
No.01
addikt
Kersnek olyan progit amivel ejszaka adott idopontbe atvalt magatol "keszenletbe"majd reggel vissza. Az sem lenne baj, ha egy hetre elore lehetne beallitani (hetkoznap mashogy hasznalom, mint hevegen, reven ceges telefonrol van szo)
NoLED app helyet esemenyjelzo-t tudnatok ajanlani? (masnak is szivja az akksijat vagy csak nekem? Bar a marketen a kommentekeb is irjak paran igy valoszinu nem egyedi a hiba)
Elore is koszonom
-
gyuszmó
őstag
Sziasztok
Letöltöttem egy simply lock nevű progit,de hiába raktam fel bekapcsol a gyári zár is.
Hogy lehetne kiiktatni?köszi
-
róland
veterán
válasz
atillaahun #12316 üzenetére
Legalább azt, hogy natív program.
Próbáltam a QO-t használni, de online használatra csak a Google Docs jó.
-
Motorola Defy-m van. MAgyar billentyűzetet és magyar Swype támogatást tudok rá rakni?
-
róland
veterán
válasz
atillaahun #12310 üzenetére
Nekem a Quick Offiról van meg a saját véleményem. Akkor inkább már a Google Docs.
-
gamek!ller
őstag
válasz
hodostamas #12306 üzenetére
-
bubi92
őstag
egy olyan progi kellene nekem, amivel feltudok tölteni google dokumentumokba. a google docs megfelel erre?
-
hudyfiu
senior tag
válasz
gamek!ller #12305 üzenetére
Google be beírod hogy "android m3u"...
Kidob egy csomó programot. -
hodostamas
addikt
válasz
gamek!ller #12305 üzenetére
m3u-bol megnézed a stream cimét, aztán a progiban meg aszem a favorite résznél hozzáadod azt az url-t.
-
gamek!ller
őstag
válasz
hodostamas #12295 üzenetére
Ennek a proginak mi a neve? Én a one music radio-t szeretném hallgatni. Van M3u fájlom is hozzá, de egyszerűen nem találok semmit ami kezelné.
-
válasz
atillaahun #12303 üzenetére
Köszi ment is rá a válasz!
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged