- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ASUS notebook topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
bok92
addikt
Hello!
Van aki használta már az új felvi akalmazást?
Mert nekem wifivel nem akar működni... -
atillaahun
veterán
Ki milyen lopásvédelmi appot használ? Lookout Mobile nálam alaphangon szar, nem képes megtalálni a netes felületen keresztül, pedig már többször próbáltam. Cerberus-t néztem még, dehát az megint egy vicc, wifi kapcsolat nélkül meg se moccan.
Olyan érdekelne, amiben jó sok féle funkció van, és tudja a szimpla GSM hálózaton keresztüli automatikus GPS aktiválást netes felületről. Ha frankó még akár fizetnék is érte. -
.mf
veterán
Erre esetleg valaki?
Azaz:
a.) vagy megoldás arra, hogyha ndrive és alap zenelejátszó mennek egyszerre, akkor az irányok bemondásánál az ndrive ne hangosodjon fel a beállítottnál sokkal jobban, s a zenét se hangosítsa, hanem halkítsa
b.) vagy olyan navi, amiben van opció zene-lejátszásra, vagy legalább jól működik együtt a zenelejátszóval, normálisan lehalkítja a zenét, amikor bemond, majd utána visszaállítja normál hangerőre. -
Domxc
senior tag
Egy újabb hasznos kis progi. A Marketen találtam rá, a neve iSyncr. Ugye az Android rendszer, nem volt kompaktibilis Mac-el, enyém sem észlelte a telefonokat, vagy csak változó időközönként. Ez az app, konkrétan a levezeti, hogy hogy állítsd be úgy a telefont, hogy érzékelje a Mac, és, az app-ba le tudod menteni a fájlokat, a gépről. (persze nem muszáj)
-
dokee78
félisten
Valaki mérte már,hogy egy kb. 10 perces Youtube videó NEM HD-ben történő lejátszása mennyi adatforgalmat generál?
-
Luissimo
veterán
válasz
schmo07 #12878 üzenetére
használjál app monstert, akkor minden általad addig telepített alkalmazást megtalálsz abban apk.-ként elmentve és bármikor visszarakhatsz bármit.
hogy neked mi volt fent, azt nagyvaloszinüséggel neked kell tudnod. nekem a dropadon 2.3 -alatt az 1.0.0.983 fut szépen és lehet vele hanghívni. (állítolag van már újabb, amivel a videohívások is mennek, de mivel azért nemvagyok annyira oda , így a jolbeváltat nem piszkálom:-)) -
Domxc
senior tag
Lehetőleg, szeretnék egy olyan app-ot, amin a képes arra, hogy a telefonon keresztül ROM-ot lehessen cserélni. Töltöttem egy hasonló progit, de az mindig hibaüzenetekkel dobálózik, és átláthatatlan. (konkrétan ROM Manager a neve) Az alkalmazás lehetőleg magyar legyen, és ingyenes!
Egyébként a problémám a ROM Managerrel (ide is leírom, hátha jö valami erre):
"Egy kérdés, nem tudom, hogy kinek van meg a ROM Manager app, de nálam ha valami műveletet akarok végrehajtani az appon belül egyfolytában hibaüzeneteket dobál mióta a MIUI.1.7.1-et letöltöttem az alkalmazáson keresztül. Tippek?"
Köszönöm előre is a segítséget!
-
5150head
senior tag
.avi file-t tuti nem tudsz berakni bootanimációnak. Ha leszeded a filmet, és kockánként megcsinálod png-ben akkor lehet több info
ha .zipet akarsz berkani akkor root explorerrel rakd be a bootanimation.zip-et (fontos a név!!!! ha nem ez nevezd át erre) a telefon data/local mappájába.
Ha bootanimot választasz akkor fontos h a telódnak megfelelő felbontású animot válassz. Az kamu h ha átírod a resc-t akkor működik, a png-knek is olyan felbontásúnak kell lennie, különben a bootkor sötét képernyő fog fogadni, vagy lejátsza csak kilóg vagy kicsi. -
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Call meter 3g-vel lenne kérdésem.
A szabályokat, naplózást, csoportokat, tarifákat mind lehet exportálni, amit vagy dropboxba vagy mailbe küldöm el. A kérdés, hogy ezeket, hogy tudom utána importálni? Ha rámegyek, hogy importálás akkor egy honlapot hoz be:S
Jó lenne, ha valahogy megoldható lenne, mert ha nem akkor mi értelme van az exportálásnak?:S
Előre is köszi a segítséget
Üdv
pac -
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy hogyan lehet lecserélni a boot animációt Desire HD romban?Egy avi videófájlt szeretnék betenni, vagy ha nagyon bonyolult akkor egy red rage nevezetű rar fájl is megteszi, az 2 mappában van 210 db png kép. meg egy txt fájl.
Előre is köszönöm! -
schmo07
tag
Tudja esetleg valaki az előző skype verziószámát?
Ez a frissitett verzió egy horror
Szeretném visszarakni az előzőt, az se volt tökéletes, de legalább nem tett offline-ra amikor nem akartam.... -
atillaahun
veterán
válasz
SsPL711 #12865 üzenetére
Nah így, hogy már ketten is írtátok tényleg gyanús volt a dolog, ránéztem faterom gmail-jére is, az övébe tényleg nincs ilyen opció, meg google.com/voice sem jön be az ő gépén.
Valszeg az enyémen azért működik, mert külföldön voltam a notebook-al, mikor kb. 1 hónapja aktiválták ezt a szolgáltatást, aztán gondolom azóta valahogy benne maradt az ottani helymeghatározás. Nekem is furcsa, de más magyarázat most nem jut eszembe.
Viszont ilyen alapon szerintem bárki tudná használni, ha külföldi ismerősével regisztráltat egy google accot. Bár a tarifáik nem olyan csábítóak, magyar mobilt ~30 forint/percért lehet hívni, esetleg annak éri meg akinek van USA-ban, vagy Canada-ban van ismerőse, mert oda enged ingyen telefonálni.Megnéztem most Androidon ezt a Google Voice-t is a külföldi sim kártyámmal, plusz Market Enabler-rel (USA-s T-Mobile-t szimulálva szolgáltatónak), hogy így megy-e már a telefonszám hitelesítése, de továbbra sem enged. Úgy látszik ezt nem olyan könnyű átverni.
Mindazon ha valakinek lenne ötlete további hekkelésre szívesen venném. -
stefi68
addikt
válasz
CoolBoy323 #12870 üzenetére
Hát mp. alapú számlázásnál felesleges bármelyik, csak a perc alapúnál van értelme...
RootRulez: Amúgy találtam még egyet: Call Minute Saver, próbáld ki, én estig nem tudom...
Sőőőőt még egyet: TickTick Call
-
-
stefi68
addikt
válasz
RootRulez #12863 üzenetére
Ilyet én is keresek..., ha találsz, megoszthatnád!
A Call Control sajna az egyetlen amit találtam de szarul működik. Nem is akkor kezd el számolni, amikor felveszik és ha beállítom hogy 50 mp. akkor nem 50; 1:50; 2:50; stb.-kor csipog, hanem 50; 100;150; stb.
Amúgy a CM ROM-okban van ilyen szolgáltatás, nem pont te írtad?
-
SsPL711
őstag
válasz
atillaahun #12855 üzenetére
Ilyen nekem nincs a Gmail-ben.
Meg szerintem még sokaknak nincs.petipetya: Nekem is azt írja notebook-on
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Még mindig keresném az a programot, ami előre beállított időnként csipogna nekem, hogy tudjam hányadán állok épp... Tele van a t*köm a 2 perc 4 másodperces beszélgetésekkel, ami miatt 3 percet számláznak ki.
A keresett program, minden percben csipogna az 50. másodpercben, ez elég, a búcsúra, ha már a lényeg meg van tárgyalva, de még folyna a csevej erről-arról... Tényleg bánt, ha pár másodperc miatt leszámlázzák az egész plusz percet, figyelgetni meg nem akarom folyton.
-
r4z
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #12858 üzenetére
Nem, viszont csak ott sikerült életre kelteni a Snapdragon transmitterét.
-
robertel
senior tag
Skype használatához nem tud valaki appot skype-on kivül természetesen. Nem tudom ki, hogy van vele, de elég akuzabáló app ez a gyári skype. Nimbuzznál régen volt skype, de ha jól tudom már nincs. Esetleg valami más?
Köszi -
kaller1
veterán
válasz
CoolBoy323 #12858 üzenetére
Nem jártál így, vegyél egy olyan fm transzmittert, aminek 3.5 jack csatlakozója van, azt csak beledugod a telefonba, és kész.
-
r4z
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #12856 üzenetére
Csak a HTC HD2 tud ilyet tudtommal, az is csak WM6.5-tel.
-
CoolBoy323
nagyúr
tudtok olyan lehetőségről, h FM transzmitterként üzemeljen a ketyerém??
kocsiba kéne vmi kihangosítás-féle, de a
buziGPSemben nincs BlueTooth -
atillaahun
veterán
válasz
petipetya #12854 üzenetére
Biztos ugyan arról beszélünk? Én már többször hívtam vele amerikai számot ingyen. Beléptem a Gmail-be, bal oldali menüben alul ott van, hogy Call Phone, megjelenik egy tárcsázó, bepötyögöm a számot és már gurul is. Nem értem telefonon mi baja, na mindegy írtam egy reportot google-éknak is, kíváncsi vagyok mit válaszolnak.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #12853 üzenetére
Nekem ezt írja a netbookon:
"Google Voice is not available in your country.
Thanks for visiting Google Voice. We're not yet open for users outside the US, but are planning to expand our service to additional countries in the future." -
atillaahun
veterán
Használ valaki Google Voice-t?
Próbálom beállítani az account-omat, de mikor a pin code-t kell megadni folyton ezt írja: "Your phone number could not be verified. Please try again."
Mi lehet a gond? Notebook-on Gmail-ből már sikeresen telefonáltam vele. -
llaszlo
veterán
Köszi nem kell egy moto-s ismerősömnek kellett épp ismerkedett a telefonnal és mondani akartam neki ezt, de nem jutott eszembe a neve. ÉS a google-val sem találtam meg így.
Azt mondta, hogy a milestone2-hez nem adtak magyar user manualt, csak valami nagyon alapot. Ez elég gáz. -
spuros
őstag
Sziasztok.. Milyen navigációs programot tudtok ajánlani Blade-re..? A cél tokaj lenne...
Köszönöm.
-
aggleány
addikt
válasz
Segnior_Barthez #12814 üzenetére
Szívesen.
-
sssz
őstag
válasz
volvoguy #12846 üzenetére
hát ez nem egészen igaz, marad szemét, mind telepítéskor mind uninstallkor, maradhat az sd-n, maradhat az internalba is.
az viszont igaz, hogy ahhoz hogy újra fel tudd telepíteni törlés után, nem kell "takarítanod".
viszont érdemes mindentől függetlenül néha takarítanod, mert rengeteg helyed szabadulhat fel így.ajánlom pl a 1 click clean-t.
-
volvoguy
addikt
üdv!
Ha egy appot törlök a telefonomról, mivel hibásan működött, ám szeretném újra telepíteni és használni, akkor mielőtt újra feltelepítem/letöltöm érdemes futtatni Cache Cleaner programot, avagy ha letöröltem, feltelepíthetem újra?
Azért kérdem, mert van egy Windows beidegződésem, ahol ugye minden feltelepített program valamennyire teleszemeteli a rendszert.....Androidnál ez hogy van?
Ha törlök egy appot, akkor nem maradnak fájlmaradékok, szemetek a készüléken mint számítógép esetében?
-
Z0C!
őstag
ajánlom a widgetesek figyelmébe az Organizer Widget nevü appot.
Widget formájában kiírja az utcsó 4 hívás dátumát, percre pontosan a beszélgetés hosszával, utcsó 4 sms küldőjét és egy részletet az smsből, valamint a naptár utcsó 4 bejegyzését mutatja...
-
RootRulez
félisten
halihó!
Tudtok egy megbízható netfogyaztásmérőt, ami alkalmazásonként megmondja, mi mennyi netet eszik... -
atillaahun
veterán
Tegnap én is lementettem a várost, offline is mutatja rendesen minden utcáját, majd most mingyárt autózok is egyet, hogy korrektül navigál-e rajta. Ígéretesnek tűnik, már csak némi hangos navigációt kellene beleépíteni.
Más. Volt már kérdés, de akkor nem érkezett rá megoldás; netsebesség lekorlátozó programra lenne szükségem, hogy kipróbálhassam hogyan gurulnak majd az alkalmazások korlátozott mobilnettel.
-
r4z
nagyúr
-
llaszlo
veterán
Valaki meg tudná mondani, hogy mi a neve a motorola sync programjának? Amit gyárilag készített a telókhoz. Már keresem egy ideje, de nem jut eszembe.
-
DonMedve
addikt
Urak!
Valaki tudna abban segíteni, hogy az opera miniben hol találom a karakterkódolást? Vannak betűk amik nem rendesen jelenik meg. -
Balux
tag
Sziasztok, régi téma, kicsit komplikáltabban,
OFFLINE TÉRKÉPHASZNÁLAT:Amit szeretnék megvalósítani:
Szeretném az LG optimus 1-omra letölteni az EUROVELO bringaút nyomvonalát, hogy ha külföldön tekerek rajta, net nélkül is tudjam merre vagyok.A probléma:
Offline térképhasználatra tudtommal van már megoldás, de sajnos a google maps-t még mindig nem lehet offline használni, és most már a Mobile Atlas Creatorral sem lehet lementeni, ui. jogi viták miatt a fejlesztő kivette a google maps támogatást belőle.A fent linkelt nyomvonal viszont csak google maps-szen elérhető.
A megoldás:
Még nincsremélem tudtok segíteni, a válaszokat előre is köszi!
B
-
baandii
senior tag
hellosztok
a pure gride calendar widget-ben hogy lehet különböző bejegyzésekhez különböző színeket beállítani?...ha egy napra van 3 emlékeztetőm akkor hogy lehet hogy ez egyiket pl. kékkel, a másikat zölddel a harmadikat meg pirossal húzza alá??
-
RootRulez
félisten
Köszi srácok! E vót a!!
-
-
sssz
őstag
válasz
RootRulez #12815 üzenetére
alkalmazások kezelésébe bemész a beállításokban, kikeresed azt az appot amivel jelenleg használod és ott törlöd alul hogy az az alapértelmezett, aztán mikor pl megnyitsz egy új képet akkor megint megkérdezi hogy melyikkel akarod megnyitni és akkor választhatsz másikat újra.
-
RootRulez
félisten
sziasztok!
a "hozzárendeléseket" hogy tudom törölni/módosítani? Tehát ha pl képekhez hozzá van rendelve egy program, ami megnyitja, hogy állíthatom át. másik programra?
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #12810 üzenetére
Megvan!
Life Reminders a neve, ez jobban tetszett így már teszem is fel újra.
Valakinek ajánlottam emailben kb. egy hónapja, ott csücsült a neve az elküldött levelek között.
-
petipetya
nagyúr
Volt egy másik is amit kipróbáltam, de már nem emlékszem a nevére pedig az is bevált. Abba be lehetett írni jegyzetet emlékeztetővel, jövőbeni hívást beállítani felbukkanó ablakkal és jövőbeni sms-t beállítani automatikus küldéssel. Sárgás volt a színvilága.
Néztem a webes marketen a listámban, de nem találtam meg - pedig ott sok olyan app van, melyet már nem használok a telefonon.
-
róland
veterán
MenetrenDroid nálatok se talál szervert?
-
baandii
senior tag
Tudnátok ajánlani vmi jó kis naptár app-ot (vmi olyat ami magába integrálja a facabook-os szülinapokat).
Köszi!
-
hr2
őstag
Üdv.
Létezik Android-ra valami SMS időzítő progi? -
aggleány
addikt
válasz
Segnior_Barthez #12800 üzenetére
Symbianos dolgot nem tudom.
Hívásidő mérésére töltsd le a Marketről a Call Meter NG vagy Call Meter 3G nevű progit, az kiírja a perceket (kimenőt és bejövőt külön). Én az NG-t használom, be lehet állítani a percdíjakat is, a netforgalmat is méri, nagyon jó kis progi, ráadásul magyar nyelvű.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- OLCSÓ MONITOROK
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest