Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
.-..-.
tag
válasz
vargalex #20882 üzenetére
Nem emlitettem, de most egy gyari LAN kabelt hasznalok eppen a szerverhez. Amikor tegnap este ujrainditottam a router-t, akkor a kabelt is atcsereltem. Ezt a kabelt pont akkor hasznaltam, amikor az ONT router modban volt es jol mukodott.
Ez volt az ONT es a switch kozott.Anno az N66U-val kuzdottem, de amikor valtott a Digi optikara, akkor mar cserelnem kellett, mert nem birta NAT-olni a PPPoE 1Gb tempot.
Nem emlekszem pontosan miket produkalt, de valami meg volt a lassu tempo mellett. Ezert lett most Switch+AP belole.A NetworkManagert azert hasznalom, mert az nmcli paranccsal szoktam beimportalni a Wireguard konfigot (Proton VPN) es az csinalja meg a wg0 virtual kapcsolatot, amit aztan beallitok halozati eszkoznek a qbittorrent webui-ban.
Azt hiszem amikor Debian-t hasznaltam, akkor automatikusan ment fel, Arch eseteben en tettem fel.Esetleg rosszul csinaltam valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest