- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autóhifi
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Léghűtés topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Hővezető paszták
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
HEAHEA
aktív tag
válasz
ledgeri #10575 üzenetére
Ma újból felraktam a demo-t, fekete képernyő, nem tölti be.....Az amit írtál AWX2 , régi procikat nem támogat, Redddit-en írogatták. Akkor ez ennyi volt úgy tűnik..... Ha Hawaii kell, akkor gépet kell fejlesztenem, vagy leporolom a TDU-kat.
Lehet azért nem jó a régi processzorunk hozzá, mert már csak az újabb generációsok támogatják, hogy a játékban lásd a kocsi visszapillantó tükréből a mögöttedlévő forgalmat. -
HEAHEA
aktív tag
válasz
ledgeri #10573 üzenetére
Szia! Egykor kipróbáltam volna a demo-t a Crew 1 leállás után, de valami hibaüzenetet kiírt, már nem emlékszem, és el sem tudtam indítani. Szóval, így nem tutam vele játszani, felindulásból megvettem a Forza 5-öt.
I7-3770-es van nekem is egy RX480-as VGA-val. Nem fejlesztettem gépet egy ideje. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
ledgeri #4775 üzenetére
Aprón el lehetett kapni egy egy jó árat, de ritka volt. Itt szokott lenni 6k alatt, vagy pl írták fentebb a G2A-t 5k környékén annál alább úgy tudom nincs.
Elvileg lesz majd ilyen "egybe" csomag a Runnal, de én azt nem vártam meg. Gamelni akartam
Nyilván nem lesz olcsó, az tuti -
StormLine
senior tag
válasz
ledgeri #4671 üzenetére
Tényleg nem egyértelmű, de a FAQban ezt írják:
"The Crew Wild Run Closed Beta will start on October 15th at noon (12h00) CEST. It will last until the 19th of October at noon (12h00) CEST"
Ezek szerint csütörtök délben indul.Más téma:
Szerintem terepen gyors haladásra továbbra is a raid lesz a jó választás, mert a monsternek kicsi a végsebessége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Asztalos klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BMW topik
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest