-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Na most a freeweekendre rá akartam ülni. De mint ahogy a bétája is csak feketeképernyő tölt be. Rákeresve előjött, hogy lehet, hogy AVX2 kell neki (prociutasítás). Youtube-on sem dob találatot pl i7-3770 motorfest keresésre, ami azért már picit sus.
Van aki 4gen intel előtti procival játszott motorfesttel? Akinek az van, és ezt még időben látja, rápróbálna most a freeweekend alatt? -
válasz
Kylesa #10561 üzenetére
Mondjuk attól függ, hogy mit ígért steam-es demó:
Ubi-n trial néven megy, és X órákat ad...
Ha steamen tényleg demó demó (szóval csapott map, pár verseny, de bármennyiszer), az lehet, hogy más. de lehet, hogy ugyanarról beszél mind a kettő... nem vagyok biztos, csak ez a mindenkinek van kliense megzavar! -
-
válasz
wjbhbdux #10557 üzenetére
Mit érnél azzal, hogy letöltesz egy programot, aminek nincs szerverre csatlakozási lehetősége? Esetleg használhatóra moddolnád? Ez a megoldás létezik?
Amíg ezekre nincs egyértelmű pozitív válasz lehet várni dolgokat...
Ha annyira, de annyira kéne az állomány, resilio-sync játszik tőlem, ha valaki kérné! -
-
válasz
WhiteHawk24 #10552 üzenetére
Azért picit szomorít, hogy a Dreadnaught, és a Loadout, és ki tudja mennyi más nem kapta meg ezt a törödést...
-
-
Konkrétan hány órakkor van a lelövetel?
-
-
-
Üdv! Bejelentkeznék ledgeri néven alapból, ha valaki szeretne egy gululó társat magának...
Egy kérdésem van amire csak biztonságilag kérdezek: Ugye a mentés a felhőbe megy? Mit kéne csinálnom rosszúl hogy elveszítsem jelenlegi állásom, van-e valami ismert tipikus hiba amit elkövethetek?
-
Mennyi volt edig az alapjáték beszerzési minimum ára? Csak mert a Béta alapján tetszett annyira, hogy meglegyen, de nem adnék érte "konzolos árat"...
-
-
-
Na ma kb 0-ról összesített 19x-edik lettem. jó móka ám!
-
-
-
Csütörtök vagy péntek lesz a start?- csak mert a 15th 12PM CEST-re keresgélve mindenhol 00:00AM-et, és 11:59PM-et láttam végpontoknak...
-
válasz
KenBlock43 #4657 üzenetére
Éljen: egy MINIs!
Most csak "feliratkozok", hogy lássam a történéseket, mert kaptam én is bétát... azt hiszem ez az egyetlen nem csak konzolos vagy Szimulátor játék amiben benne van a MINI... el leszek vele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Elektromos autók - motorok
- Androidos tablet topic
- Nintendo Switch 2
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest