- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kriszbet
csendes tag
Akkor még egy + vélemény, nekem is abszolút hibátlan
Max csomag; Amazon Prime, Hbo max, Disney+, és full hd Skyshowtime alatt, egy röccenés sincs sehol egyik streaming
szolgáltatásnál sem. 55c805 -
Kriszbet
csendes tag
válasz
freeland0806 #32085 üzenetére
Nem, rendesen be van állítva rajta minden, ahogy kell.
-
Kriszbet
csendes tag
válasz
freeland0806 #32062 üzenetére
Nálam semmi gond nincs vele az emlitett két jelenetnél, de igazából teljesen hibátlan az egész sorozat 1080p felbontás mellet, mert ugye olyan előfizum van.
c805 -
Kriszbet
csendes tag
válasz
AxBattler #29508 üzenetére
Pontosan igy csinàltam mikor megvettem, mert akkor tényleg nagyon akadozott még a menü is.
Igaz, sok sok órát eltöltöttem vele, mikor egyesével rákeresve a google-vel hogy mi mire szolgálhat és minden létező dolgot tiltottam, vagy töröltem, amíg nem kezdett fagyni vagy instabilan működni. Nem szeretem a androidot, ios párti vagyok, de azt tudom hogy
a csúcshardvert tartalmazó 139magos telefonokon futhat jól mert ők ezt megoldják erőből
De sajnos ezeken a tv-ken ez a hardver kicsit kevés, igy hozzá kell segíteni a gördülékeny működéshez. Szerintem! -
Kriszbet
csendes tag
válasz
Celtis #29479 üzenetére
Bocs, igen v135.
Minden le van tiltva a mozgásnál, viszont az android programok és vagy rendszerelemekben, minden létező dolog vagy törölve vagy ha nem lehet, akkor letiltva van.
Igy számomra sokkal fluidabb a rendszer, akadozásoknak, reccenéseknek, szinte nyoma sincs.
Ami az utóbbi pár napban megosztott linkek, videók, mind mind
hibátlanul mennek.
80% ban csak a beépített lejátszót használom, ill vlc van fent ha esetleg valami még sem lenne tökéletes.
Netflix, skyshowtime, hbomax ill youtubra használom, néha
letöltött film..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Trollok komolyan
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest