Új hozzászólás Aktív témák

• bnorci71

addikt

Na tegnap délután megtörtént a földi digitális teszt az M4Sport színváltós anomáliára.

TCL 75C845 Pr telekom kábeltévé szolgáltató koax kábeles rendszer, amin az Internet és telefon is rajta
    eredmények
    Movie képbeállítás fényerő 10-20-30% Local Diming Maximumon
    -földi digitális M4sport > nincs hiba
    -szolgáltató Amiko Hd boxa > nincs hiba
    -Tv saját digitális tunerje > hiba Local Diming mindegy hova van állítva már a kikapcsolást is próbáltam.
    kontrolnak ugye az olimpia lehetőséget adott a EUSport összehasonlításra is ott sincs hiba

Mi okozhatja ezt a hibát?
    Fw, kábel tv szolgáltató, a műsorszóró ez ugye csak akkor ha más jelet kap a földi szórás és a kábelszolgáltató amiről nekem fogalmam nincs hogy működik. Illetve érdekesség hogy másnál is jelen van a hiba ezen csatornán.
    Én még az egy hétbe más adást nem tudtam nézni, nejem nézett mást is délelőtt nem mondta hogy ezzel a hibával találkozna.

Ja plusz adalék eddig csak egy fajta zöld elszíneződést tapasztaltam, de valamelyik nap volt hogy zöld 1-2mp majd piros 1-2mp majd normál kép.

Valaki aki szakmabeli és ért hozzá adjon már tanácsot merre induljak el. Support, kábelszolgáltató?
    Az ez ilyen fogadd el nem megy, valahol hiba van és ez bosszant és nem tudom elfogadni.
    Van még 7 napom elállni a vásárlástól és gondolkodok rajta és inkább beáldozok 1méretet egy Philips oledért.

Új hozzászólás Aktív témák