- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Billentyűzet gondom van
- Milyen TV-t vegyek?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
Na tegnap délután megtörtént a földi digitális teszt az M4Sport színváltós anomáliára.
TCL 75C845 Pr telekom kábeltévé szolgáltató koax kábeles rendszer, amin az Internet és telefon is rajta
eredmények
Movie képbeállítás fényerő 10-20-30% Local Diming Maximumon
-földi digitális M4sport > nincs hiba
-szolgáltató Amiko Hd boxa > nincs hiba
-Tv saját digitális tunerje > hiba Local Diming mindegy hova van állítva már a kikapcsolást is próbáltam.
kontrolnak ugye az olimpia lehetőséget adott a EUSport összehasonlításra is ott sincs hibaMi okozhatja ezt a hibát?
Fw, kábel tv szolgáltató, a műsorszóró ez ugye csak akkor ha más jelet kap a földi szórás és a kábelszolgáltató amiről nekem fogalmam nincs hogy működik. Illetve érdekesség hogy másnál is jelen van a hiba ezen csatornán.
Én még az egy hétbe más adást nem tudtam nézni, nejem nézett mást is délelőtt nem mondta hogy ezzel a hibával találkozna.Ja plusz adalék eddig csak egy fajta zöld elszíneződést tapasztaltam, de valamelyik nap volt hogy zöld 1-2mp majd piros 1-2mp majd normál kép.
Valaki aki szakmabeli és ért hozzá adjon már tanácsot merre induljak el. Support, kábelszolgáltató?
Az ez ilyen fogadd el nem megy, valahol hiba van és ez bosszant és nem tudom elfogadni.
Van még 7 napom elállni a vásárlástól és gondolkodok rajta és inkább beáldozok 1méretet egy Philips oledért.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Asustor NAS
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k (2024/2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG QE43Q60C 43" QLED 4K Smart TV kifogástalan kép & hang
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest