Hirdetés
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen házat vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
Barnabás43 #23148 üzenetére
Szerintem ez így ok. Pár nap múlva jön emailben a az igazolás.
-
flash-
veterán
válasz
szkutyi #23145 üzenetére
az melyik beallitas?
a vimuban a " az automatikus képernyő frissitesi gyakorisag emgedelyezese" opció?
vagy a tv beallitasainal lehet? ilyet hogy interpelláció nem talalok
a vimu nme irja hogy eppen hogy jelenitodik meg az adott tartalom csak a forrasfajl tulajdonsagait irja
-
boborján2
aktív tag
válasz
flash- #23144 üzenetére
65C835 esetében nekem ezt régi 4xx (ezzel vásároltam) firmware csinálta , netfilxnél és smb-n 4K tartalommal is.
592-es (ha jól emlékszem a számra) legutolsó firmware ezt orvosolta.
Lehet egy korábbi is , de én egyből ezt raktam fel , így sok verziót ugrottam egy update-el.
-
flash-
veterán
miért döccennek meg 5 masodpercenkent picit a filmek amiket nézek ? (4k filmek inkabb) pedig a puffer 99% vegig?
megtorik a folyamstossag 1 pillanatra...
ez mitől lehet?(smb2, vimu) -
Celtis
veterán
válasz
Barnabás43 #23138 üzenetére
Szerintem ez nem az 5 éves garancia kiterjesztés regisztráció. Itt próbáltad? [link]
-
DaVE-1
senior tag
Van itt esetleg olyan aki ps5-el használ bármilyen C805-öt?
A 120fps-t szeretném kipróbálni. Cod Cold War-t szeretném megnézni de a 120fps a gameben ki van szürkítve.
Mit hol kéne állítani? Elvileg én amit kell mindent megnéztem de nem jövök rá mi a baja
(A tv oldalon van a hdmi 1 amire az van írva 4k 144hz a hdmi2re meg 4k 120hz ebben a másodikban van a ps5..) -
Skarpea
tag
válasz
Barnabás43 #23138 üzenetére
Euronics -nál vásárolt TV-re is lehet 5 év garanciára regisztrálni?
-
Barnabás43
kezdő
Sziasztok, regisztráltam a TV-t és át dobott a TCl profilba, gondolom megpróbálom megint de már ezt az üzenetet írta ki most [kép]
Akkor minden rendben? -
Cartmenn
aktív tag
válasz
st6969 #23127 üzenetére
Itt a prohardveren van teszt az u6kq-ról,ezt nem figyeltem (ott nem dícsérték agyon
) --meg azért ránéznék a TCL c645re is ---mert a Hisense vidaa rendszere nem tartalmaz még 1-2 szolgáltatót a c645 nek ilyen gondja nincs a android renszer miatt .Pesze úgy nehéz bármilyen tv-t ajánlani adatai alapján,nézni kell tesztet a YTon is hozzá,meg hátha itt a fórumon is használnak olyat ami megfelelő az árban.
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Bogyi007 #23132 üzenetére
Én csak az adatait néztem,azért is írtam még jó hogy nem nekem kell ilyen TVk között válogatni ---a fényerőt elnéztem,egy másik oldalon csak 400ast írt (nem tudom melyik a jó) ,azt nem is tudtam a prohardveren volt tesztje a u6kq-nak,ott nem dícsérték ez tény
Az android meg abból a szempontból jobb választás persze ha azok is kellenek.
-
st6969
őstag
Per pillanat, ha jól tudom, nem HBO-zik (Netflix, Amazon és Disney+ megy), de tényleg jó tudni, köszönöm, és a tesztet is
Xbox One van neki egyébként.
23132 Bogyi007
Nem lesz ez egyszerű menet...a Google tv tetszett neki. De jó, hogy nem nekem kell dönteni
Az eddig felsoroltakat meg fogjuk nézni élőben, plusz az elérhető garancia és aktuális akció is nyilván fog számítani.
Február közepén esedékes.Köszönöm a segítséget, mindenkinek Boldog Karácsonyt!
-
Bogyi007
veterán
válasz
Cartmenn #23125 üzenetére
Láttál és esetleg használtál is például c645-öt vagy csak látatlanba mondod hogy a Hisense jobb választás lenne? Igaz nincs 600 nit a C645 de ettől függetlenül kategóriájában nincs nagyon ellenfele, az általad javasolt Hisense eseteében pedig ne felejtsd el zt az aprócskának nem minősülő tényt hogy ott nincs Android vagy Google Tv platform, hanem a VIDAA ami eléggé hiányos egy oprendszer, többek között Skyshowtime és a HBO Max sem fog jönni vele.
A C645 mindezek mellett megoldja a VRR és ALLM valamint Freesync finomságokat is valamint a 120Hz is megvan 1440p felbontásig, 60Hz mellett pedig 4K esetében is.
Mind Xbox Series X és Ps5 mellé is korrrektül használható. Aláírásomban linkelve vannak Vhiktor C735-ös beállításai amik teljesen jól passzolnak ezen tévéhez... -
ρσгτσ
addikt
válasz
st6969 #23127 üzenetére
Itt házon belül is volt róla teszt.
Azt írtad múltkor, hogy "Főleg streaming megy, esetleg Xbox".
Annál a márkánál nincs HBO Max, viszont Xbox -on keresztül elérhető. Feltéve, ha Xbox One vagy Series modellek valamelyike van neki.Illetve a régi One fat -nél nem lesz 4K. A többi akkor is tudja filmeknél, ha játéknál nem megy.
Bár nem tudom mennyire fontos az HBO, de szerintem jó tudni.
-
Sziasztok.
BF-en vettem egy C805-öt az EMAG-on. Tényleg 1 hónapom lett volna regisztrálni a 5 év garira? Most lenne rá időm rá, de ha element a lehetőség, akkor hagyom, nem ülök bele időt. Egyébként hol kell, van valami TCL account, mint a Samsungál?
Köszi -
st6969
őstag
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
st6969 #23091 üzenetére
Nehéz ajánlani a c805 után --250e körül van ugye kb az 55"os, a c745 (235körül) is tehát az is kiesik--a kissebb sorozatúaknak meg szerintem nincs zónás háttérvilágítás vezérlése,ami azért pont jó lenne,meg fényerő is hozzá.Nekem van egy Hisense u8qf 2020as 55" 132 zóna,1000es fényerő,azzal nagyon meg vagyok elégedve ---de árban a Hisense U8 széria és a U7 is sok lenne,de viszont ott az U6 os sorozat ,már zónás a háttérvilágítás szabályozása (Hisense U6KQ 55") 120zónával ,fényerő az 600,nem nagy de nem is kicsi ,VA panel és ez 175e környéke az ár --én ezt nézném,de ez az én véleményem
szerintem a TCL C645 C735 nem tudják azt amit kb a Hisense tud ---de még jó hogy nem nekem kell ,ilyen tv
-
st6969
őstag
válasz
Bogyi007 #23121 üzenetére
Én rengeteget küzdöttem ezzel korábban. A lecserél tv-m Samsung F6400-as volt, ott, ha visszatöltöttem a chansorttal készített listát, teljesen random időnként 1 hét és 6 hónap között mindig ráfrissített (nyilván ez 6 hónap esetén nem fájt, de volt, hogy hetente frissített). Ott az volt a megoldás, hogy a tv hangolásnál a szolgáltatónál "Egyéb"-et kellett kiválasztani. Onnantól nem frissített. Egy szépséghibája volt: a tv csatornák neveiben az ékezetes betűket fura karakterekkel helyettesítette. Esetleg tegyél egy próbát.
Nálam egyébként Vodafone kábeltv van, egyelőre nem állítottam egyébre. Pár napja ugyan, de még jó... -
Bogyi007
veterán
Chansorttal átszerkesztettem a csatornalistámat (Digi kábel Szeged) és sikeresen visszamásoltam a tévémre (55C645), hol tudom azt beállítani hogy ez a lista ne frissüljön a tévén?
-
st6969
őstag
válasz
Celtis #23116 üzenetére
Gondolom nekem szól a második kioktató post is. Nem Urguru fórumtárs volt a kérdező. Nem okoz gondot pár karakter begépelése, ha így lenne, a kérdésemet sem tettem volna fel.
Kb. személyes tapasztalatokra lettem volna kíváncsi, olyanokra, hogy ha csak streaming megy, akkor nyugodtan veheti az "X" szériát is, vagy arra minimum az "Y" széria, mert...Vagy az, hogy ha a 805-t nem tudja megfizetni, akkor mi lehet az alternatíva, vagy akár az, hogy más gyártót keressen akkor. Személyes tapasztalatokat az összehasonlító oldalakról aligha tudom beszerezni.
A segítséget köszönöm, léphetünk tovább. -
Celtis
veterán
válasz
Urguru #23111 üzenetére
Ha jobban megfigyeled, egyedül én válaszoltam a kérdésedre, ráadásul konkrét segítséget is adtam amellett, hogy nem rejtettem véka alá a véleményemet.
Mivel úgy tűnik a néhány karakter begépelése is gondot okoz neked, ezért íme a link amit javasoltam. Ha jól számolom a találati lista 9. posztjában lesz az áhított információ, de szándékosan nem azt linkelem. -
boborján2
aktív tag
válasz
Skarpea #23108 üzenetére
Gyári lejátszó az mp4 -et szereti ha dv kell.
Vimu player mkv-ből is tudja a dv-t ha profilt megeszi ami az mkv -ban van.Illetve a kodi egy-két verziója is dv képes.(pontosan nem tudom melyek)
Szóval tesztelj (ha gondolod) és nem kell szaladni külső lejátszóért ,mert abból is egy értelmes darab 50-60 ezer.
Ugy általápan meg ufo971 anyagait keresd mp4-ben , azokat megeszi a tv. A random mkv-k zsákbamacskák , főleg amikor egy értelmes nfo sincs mellé.
A minap pont belefutottam egybe , HDR DV a névben , minden is hdr10-ben játszotta le , a dovitool szerint nem is tartalmazott az mkv DV tartalmat -
Skarpea
tag
válasz
Atis45 #23060 üzenetére
Gyári lejátszó nem játszik le HDR MKV, csak MP4, mint az LG-k? VLC meg semmilyen HDR nem visz. Most a Kodi -val nézem az Elemi, de az meg HDR 10 ír, pedig elvileg Dolby Vision. Mondjuk jól néz ki így is. Kodinak mondjuk az a hátránya, hogy az a legbonyolultabb beállításilag, bár a DTS és a Dolby Digital frankón kiküldi optikán. C645
-
boborján2
aktív tag
válasz
Öcsielvtárs #23104 üzenetére
Nem újdonság a trékom szerencsétlenkedése.
Évek alatt nem tanultak meg webáruházat üzemeltetni. Ezek a mihaszna társulat úgy játszik az emberek szabadidejével ,mint kutya a lábtörlővel.Párszor cicire vágtak engem is szerelés időpontal, kiszállítással, és bolti rendelés átvétellel is.
Utobbinál még én lettem le..va ,mert mi az hogy nem akarom átvenni. Közben meg utólag kiderült hogy a jóember a boltban nem szkenelte a vonalkódot így hozzám nem jött sms hogy beérkezett.
Szerencsére mind rögzített hívás volt, így egyikből sem jöttem ki rosszul. -
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
szkutyi #23096 üzenetére
Én pl. rendeltem egy hete a Telekomtól tv-t. Kiválasztottam szállításnak 22.-t. Jött is e-mail 20.-án, hogy szállítják a megadott napon, de előtte elküldik a futár szàmát. Szabi kivesz, vártam becsülettel, na, sem futár, sem tv, sem telefonszám, ezért írtam tegnap késő délután. Meglepően gyorsan válaszoltak, hogy 23.-án szállítják (semmi elnézést, csak a száraz tények) de nemsokára küldik a telefonszámot (nem küldték...)Eddig semmi, estig van idejük. De nem gond, ha ma sem jön meg, 27.- én elállok, annyira nem kell új cucc, de hogy még egy napot nem leszek itthon az biztos. Szóval ez a tv ki sem lesz bontva, úgy megy vissza. WSZL futárcég.
-
DaVE-1
senior tag
C805-ön nincs olyan opció ami kiírja az fps értéket játékok közben?
Sokszor halottam ,hogy az új tv-k ezt már tudják. De én ilyen nem találtam , ba azt se tudom milyen néven kéne lennie ha lenne.. -
DaVE-1
senior tag
TCL 50C805
Nos első 30 perces YT videó teszt (elég sok leg oled black ultra hdr stb videot néztem) + amazon prime-on az új murphys karácsonyi filmbe belenézegettem.
A régi sima buta fhd-s lcd tv-mhez képest van csak viszonyítási alapon. A színek nagyon szépek rajta. Volt olyan teszt ahol mondom mivan kikapcsolt a tv a fekete totál fekete (eddig) bevilágítási hibák nincsenek. Amazon filmnél alul felül fekete csíkban sem
42 colos korábbihoz képest nem sokkal nagyobb és szerintem a súlya könnyebb is.
Most nem tudok nagyon gamingelni mert vendég van de majd rászabadítok pár jó grafikás 120 fps-t is tudó játékos és azokkal is tesztelem (nekem úgyis 99%-ban csak game-re kellett valami olcsó tv)
Hangja nekem megfelel mindig is a gyári hangszoró szólt mindennél. Biztos jobb egy 100+ ezres hangcuccal ,de tömblakásba nekem ez bőven elég.
Első benyomások egyelőre jók le is szedtem a fólia csikokat a TV-ről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Le Mans Ultimate
- Mobil flották
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest