Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
Skarpea #32178 üzenetére
Focimeccsnél hol van sűrű, kontrasztos minta? Eleve az csak tv adás, ami nem 4K csak HD.
Most visszakerestem egy jelenetet, amire emlékszem, hogy a TCL-en villogott. Netflix: Nem versz át 4. epizód 20:50-től következő vágásokban (de talán előtte is) a nyomozó kabátja /zakója.
Vhiktor figyelmébe is ajánlom ezt a következő teszthez. Persze lehet, hogy megint hibátlan készüléket fog ki, amilyen szerencséje van. -
-
Bogyi007
veterán
válasz
Skarpea #23436 üzenetére
Nálam igazából egyetlen olyan dolog van ami kicsit bosszantó a C645 esetében (55"-os modell) használom például a Ps5 konzollal és kikapcsolom azt vagy pihenőmódra rakom, ezután ha átváltanék TV-re akkor sötét képernyőt kapok leggyakrabban - menüből TV újraínditás segít csak ezen. Minden másra át tudok váltani és működik is csak a Tv mód nem...
-
Bogyi007
veterán
válasz
Skarpea #23380 üzenetére
Garanciáról jut eszembe - én a C645-öt az Auchanban vettem (csereutalvány oda szólt a biztosítás végett) és alapból ugyebár 2 év járt hozzá. A TCL weboldalán regisztráltam (nem a speciális promócióson) és kaptam hozzá még egy évet, így 3 évem van hozzá - valamint a harmadik évem és a negyedikre kértem Auchan által adott kiterjesztett garanciát/baalesetbiztosítást is.
-
boborján2
senior tag
válasz
Skarpea #23108 üzenetére
Gyári lejátszó az mp4 -et szereti ha dv kell.
Vimu player mkv-ből is tudja a dv-t ha profilt megeszi ami az mkv -ban van.Illetve a kodi egy-két verziója is dv képes.(pontosan nem tudom melyek)
Szóval tesztelj (ha gondolod) és nem kell szaladni külső lejátszóért ,mert abból is egy értelmes darab 50-60 ezer.
Ugy általápan meg ufo971 anyagait keresd mp4-ben , azokat megeszi a tv. A random mkv-k zsákbamacskák , főleg amikor egy értelmes nfo sincs mellé.
A minap pont belefutottam egybe , HDR DV a névben , minden is hdr10-ben játszotta le , a dovitool szerint nem is tartalmazott az mkv DV tartalmat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Jövedelem
- Steam Deck
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged